Posjeta - 25. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja
-
- Kontakt:
Re: Posjeta - 25. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja
Ja i dalje vjerujem da ce sljedeca sezona biti za 200 % vise posjecenija nego ova sada. Vidi se sada da smo pokrenuli napredak lige, prepoznat ce ljudi
Barem se nadam da hoce.

Krajnje sam razocaran posjetom u Tuzli, pa miša mu ne mozes na ovako bitnu utakmicu i protiv dobrog protivnika imati ovako nisku posjetu... Razocaran sam i sa mojim Zeljeznicarom jer je cak i ovih 5000 nategnuto, a ocekivao sam hladno 6000 minimum.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zeljeznicar brani cast, iako sam strasno nezadovoljan posjetom..
Sloboda, katastrofa iskreno govoreci.. Blago receno, katastrofa.
Sloboda, katastrofa iskreno govoreci.. Blago receno, katastrofa.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Koliko su ulaznice u TZ?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
10 zapadRinuka je napisao/la:Koliko su ulaznice u TZ?
7 sjever
4 sjever sa FFC clanskom
Solidne cijene, medjutim problem je nas mentalitet jbg..Prvo to sto raja jedva sastavlja kraj sa krajem i nije im ni do cega, a druga stvar je nasa yebena zavist i ljubomora..Ono kao vidi ovog shupka dosao iz amerike, kurci se po gradu i voza u autu od 100 000km (bubam cifru), a ja da mu dajem cenera i na meni da zaradjuje, sto ne stavi besplatan ulaz itd..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:10 zapadRinuka je napisao/la:Koliko su ulaznice u TZ?
7 sjever
4 sjever sa FFC clanskom
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Na posjetu u tz je uticao kup...raja jednostavno NEMA 20 km da dadne u roku 3 dana....Jos ako imaš nekoga za povesti to ti je 40 maraka za 3 dana za utakmicu... Protiv širokog je bila tekma na tv i ljudi su se jednostavno odlučili jednu pogledat na tv...izmedju širokog i želje većina se odlučila za široki i tv....Zeljo je atraktivniji,noćna utakmica nakon 8,9 godina... tako je kako je jbg...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Traze se opet glupa opravdanja. Ti kao sto nisu imali bacili su cenera na kladionicu. Ovih 5000(a bilo ih je manje) na Grbavici sa jos jednim porazom ce se prepoloviti. Sloboda se bori po prvi put za titulu jedva 3500, a poslije poraza od Sirokog jedva ce protiv Sarajeva nagurati 4000.
Najjaca su mi ova opravdanja kako nema raja 20 maraka tjedno a samo od petka do nedjelje bace nekih 100 maraka,sto na kladaru sto na izlazke i alkohol

-
- Interni moderator
- Kontakt:
HALOOOOOO, tjedno.... Ne pravi se pametan i ne glumi stručnjaka.... Prvo,nije za sedam nego za tri dana...drugo, to je moje mišljenje,nisam rekao da je to tako....i ne kontam sta je smijesno kad svakako Sloboda ima bolju posjetu od 90% klubova.... Tekma je bila na tv,cener upad, za 3 dana Nova tekma... Moje viđenjevirtuoz je napisao/la:Najjaca su mi ova opravdanja kako nema raja 20 maraka tjedno a samo od petka do nedjelje bace nekih 100 maraka,sto na kladaru sto na izlazke i alkohol![]()
![]()
Ja sam fino na polusezoni rekao da ce ova polusezona biti posjecenija od jeseni, ali da ce zesce oskociti samo posljednja 2-3 kola. Na kraju tako i ispalo, samo sto jos ovi nisu oskocili, a ako ne bude gusto onda i nece.
Imam neki osjecaj da cemo i naredne sezone imati hrpu utakmica sa 300-500 gledatelja. Kad imas Radnik i Bijeljinu, klub se bori za Europu, igra polufinale kupa i dodje im 600 gledatelja. Sela koja imaju 300 stanovnika bi imala bolju posjetu na polufinalu kupa od njih. I jos igrali prvu kuci, nisu izgubili vani 5-0 pa da nitko ne ide gledat mucenje od utakmice. Oni ako udju u finale mislim da nece imati vise od 1.000. Bolje da Mladost VO igra prvu ligu nego oni. Posjete su im svakako bile tu negdje, a da je Mladost imala neki rezultat kladim se da bi imali puno bolju posjetu nego Radnik trenutno.
Imam neki osjecaj da cemo i naredne sezone imati hrpu utakmica sa 300-500 gledatelja. Kad imas Radnik i Bijeljinu, klub se bori za Europu, igra polufinale kupa i dodje im 600 gledatelja. Sela koja imaju 300 stanovnika bi imala bolju posjetu na polufinalu kupa od njih. I jos igrali prvu kuci, nisu izgubili vani 5-0 pa da nitko ne ide gledat mucenje od utakmice. Oni ako udju u finale mislim da nece imati vise od 1.000. Bolje da Mladost VO igra prvu ligu nego oni. Posjete su im svakako bile tu negdje, a da je Mladost imala neki rezultat kladim se da bi imali puno bolju posjetu nego Radnik trenutno.
Re: Odg: RE: Re: Posjeta - 25. kolo BHT premier lige BiH - očekivanja
U pravu si.Koja kladionica.Oni koji igraju su i dosli na tekmu.Ljudi koji imaju nekog povest ili umirovljenici tesko ce dati 20-30 ili vise KM jer ima jos utakmica u mjesecu ali prvo treba sve nahranit.Skontajte malo na nase place i mirovine sta znaci 50 KM.Malo?Jest ako nemas obitelj i neplacas racune.Za nas i nase place i infrastrukturu sve posjete iznad 3000 su cudo.staragarda je napisao/la:Na posjetu u tz je uticao kup...raja jednostavno NEMA 20 km da dadne u roku 3 dana....Jos ako imaš nekoga za povesti to ti je 40 maraka za 3 dana za utakmicu... Protiv širokog je bila tekma na tv i ljudi su se jednostavno odlučili jednu pogledat na tv...izmedju širokog i želje većina se odlučila za široki i tv....Zeljo je atraktivniji,noćna utakmica nakon 8,9 godina... tako je kako je jbg...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Objektivno, u Tuzli su karte skupe za bh standard.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i kod nas su kad svaku tribinu uzmes u obzir
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mozes poredit nikako Sarajevo sa ostalima.Kad je kod vac veci standard.Zato i jesu skuplje karte.MortemHz je napisao/la:Pa i kod nas su kad svaku tribinu uzmes u obzir
[youtube][/youtube]
Sarajevu ide puta 2 ostalim kantonima puta 1.Dovidjenja i prijatno.
!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Malo majku mu, sramotno je sve ispod pet puta više.bambus je napisao/la:Ne mozes poredit nikako Sarajevo sa ostalima.Kad je kod vac veci standard.Zato i jesu skuplje karte.MortemHz je napisao/la:Pa i kod nas su kad svaku tribinu uzmes u obzir
[youtube][/youtube]
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i jesu... Neznam osim pitara, strumfova i nas da jos neko ima karte od 10 KM...ispravite me ako griješim... Plus zgusnut Raspored... Ako si sa djetetom ili djevojkom kihnuo 20 kerma u nedelju valja ti jos cvaju opet za 3 dana ...mislimmmm, 40 kerma za bosansku ligu u sirotinjskoj državi ...a imaš sve na tvespresso je napisao/la:Objektivno, u Tuzli su karte skupe za bh standard.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas ona prica za debile, nije mi ni cudo sto si ti postavio ovo hahahahahahahahahbambus je napisao/la:Ne mozes poredit nikako Sarajevo sa ostalima.Kad je kod vac veci standard.Zato i jesu skuplje karte.MortemHz je napisao/la:Pa i kod nas su kad svaku tribinu uzmes u obzir
[youtube][/youtube]

To je nasa realnost,pa ti vidi.MortemHz je napisao/la:
Bas ona prica za debile, nije mi ni cudo sto si ti postavio ovo hahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj naleti u Galeriju, tu ti je karta 25 KMstaragarda je napisao/la:Pa i jesu... Neznam osim pitara, strumfova i nas da jos neko ima karte od 10 KM...ispravite me ako griješim... Plus zgusnut Raspored... Ako si sa djetetom ili djevojkom kihnuo 20 kerma u nedelju valja ti jos cvaju opet za 3 dana ...mislimmmm, 40 kerma za bosansku ligu u sirotinjskoj državi ...a imaš sve na tvespresso je napisao/la:Objektivno, u Tuzli su karte skupe za bh standard.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.