velikan sa Elbe je ponovo tuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:De neka neko prevede onu Njemacku parolu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
. .. . neki su se toliko uzdigli kao da su dobili neko pojačanje ili sami sebe lažu da se nisu zajeebali i da je to dobra odluka. . . . moguće je da se pokaže Želji, ali presudit će te vrlo brzo. . . .newborn je napisao/la:Vala baš previše pišete o tuđem igraču.Tuzlak04 je napisao/la:. . za ovog Husića . . .jeebote, čovjek bi pomislio da je igrač svjetske klase koliko pišu o njemu . . . on nešto postavljao uslove i tražio garancije da igra na svakoj tekmi, što Husref nije prihvatio jer nije ništa posebno . . . . kad je vidio da tako ne prolazi, onda je tražio da se priključi Slobodi ( i to na tekmi Sloboda-Radnik). Naravno, Husref, kakav je . .. odjeebao ga je . .
. . . . kako mi kažu oni koji su ga pratili, ništa posebno . . .
. . .inače, ima negdje fotografija Husića ispred Tušnja na tekmi Sloboda -Radnik i tad smo pomislili da se ipak priključuje Slobodi, ali Husref je stavio tačku na njega "da nema vremena da se bavi s njim". . . .
Mozel prevest gindis ove parole?
Igrač ko igrač. Niko nije napisao da je nešto aman zaman. Osim vas iz Tuzle koji evo čitav dan kmečite da ga je Husref odyebo, da ste ga otjerali, da nije imo veze sa vama. Što mu posvećujete onda toliko pažnje onda? Sujeta je zajebana stvar...Tuzlak04 je napisao/la:. .. . neki su se toliko uzdigli kao da su dobili neko pojačanje ili sami sebe lažu da se nisu zajeebali i da je to dobra odluka. . . . moguće je da se pokaže Želji, ali presudit će te vrlo brzo. . . .newborn je napisao/la:Vala baš previše pišete o tuđem igraču.Tuzlak04 je napisao/la:. . za ovog Husića . . .jeebote, čovjek bi pomislio da je igrač svjetske klase koliko pišu o njemu . . . on nešto postavljao uslove i tražio garancije da igra na svakoj tekmi, što Husref nije prihvatio jer nije ništa posebno . . . . kad je vidio da tako ne prolazi, onda je tražio da se priključi Slobodi ( i to na tekmi Sloboda-Radnik). Naravno, Husref, kakav je . .. odjeebao ga je . .
. . .inače, ima negdje fotografija Husića ispred Tušnja na tekmi Sloboda -Radnik i tad smo pomislili da se ipak priključuje Slobodi, ali Husref je stavio tačku na njega "da nema vremena da se bavi s njim". . . .
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Za rijetko kojeg igrača koji dođe u našu ligu, mozeš reći da je pojačanje. Sve i jedan je mačak u vreći, pa tako i ovaj.. Ono što mi govorimo je da smo vam oteli igrača, ponovo.Tuzlak04 je napisao/la:. .. . neki su se toliko uzdigli kao da su dobili neko pojačanje ili sami sebe lažu da se nisu zajeebali i da je to dobra odluka. . . . moguće je da se pokaže Želji, ali presudit će te vrlo brzo. . . .newborn je napisao/la:Vala baš previše pišete o tuđem igraču.Tuzlak04 je napisao/la:. . za ovog Husića . . .jeebote, čovjek bi pomislio da je igrač svjetske klase koliko pišu o njemu . . . on nešto postavljao uslove i tražio garancije da igra na svakoj tekmi, što Husref nije prihvatio jer nije ništa posebno . . . . kad je vidio da tako ne prolazi, onda je tražio da se priključi Slobodi ( i to na tekmi Sloboda-Radnik). Naravno, Husref, kakav je . .. odjeebao ga je . .
Na ovom forumu su najviše ismijavali M. Stevanovića i Lendrića, a obojica se pokazaše fantastičnim pojačanjima.

Je li ovo M ili N?
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 apr 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Gindis trenutno nije na forumu, stigao je danas u Sarajevo, trazi kucu uvazenog kolege PipiDC!Zip je napisao/la:Mozel prevest gindis ove parole?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja mislim kad bi Sablja vodio ekipu na ljetne pripreme u Siriju da bi svi igraci isli koliko vole svoj klub, cak i po cijenu zivota....mislim da bi u tom vojnom transportnom avionu sto bi isao za Siriju bili svi nabrijani i jedva cekali da pocnu pripreme, to je ljubav prema klubu....ovaj Husic sigurno navija za Zelju od malih nogu......jedan je Sablja.Rokoko87 je napisao/la:Poruka za navijače?
"Vrhunski navijači, tu se nema šta dodati. Ginut ću u Željinom dresu za svaku loptu", istakao je na kraju.
Nije ni potpisao, a već se koristi izrazima svog budućeg trenera.
🔴⚫️
. . ništa lično, sretno s njim . . .. ako vas to zadovoljava . . .newborn je napisao/la:Igrač ko igrač. Niko nije napisao da je nešto aman zaman. Osim vas iz Tuzle koji evo čitav dan kmečite da ga je Husref odyebo, da ste ga otjerali, da nije imo veze sa vama. Što mu posvećujete onda toliko pažnje onda? Sujeta je zajebana stvar...Tuzlak04 je napisao/la:. .. . neki su se toliko uzdigli kao da su dobili neko pojačanje ili sami sebe lažu da se nisu zajeebali i da je to dobra odluka. . . . moguće je da se pokaže Želji, ali presudit će te vrlo brzo. . . .newborn je napisao/la:
Vala baš previše pišete o tuđem igraču.
Ma svejedno mi, ne plaćam ga ja bolan. Nego mi šega više vi postova o njemu napisali nego Željovci. I svaki vam ko kad lika treba ostavi i nađe drugog a on i dalje govori "ma šta će kurrva nisam je nikad ni volio", "ja je ba nogiro" i slične stvari.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Pa mi pisemo o njemu jer pisete da ste nam oteli igraca, a ustvari se nudio Slobodi i Husref ga zbog svojih principa odyebao. Kakav je, to cemo tek vidjeti. I da ste oteli, ni prvi ni zadnji kojeg bi oteli vi nama, ili mi vama 

Nad tobom sunce najljepše sja
Haha, gindis well be back stronger...joker90 je napisao/la:Gindis trenutno nije na forumu, stigao je danas u Sarajevo, trazi kucu uvazenog kolege PipiDC!Zip je napisao/la:Mozel prevest gindis ove parole?
E ko nas zayebava, ko se sprda sa nama ybte....

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Evo mene u Beču, kontam, ako me negdje neće traziti onda je to sigurno Beč.joker90 je napisao/la:Gindis trenutno nije na forumu, stigao je danas u Sarajevo, trazi kucu uvazenog kolege PipiDC!Zip je napisao/la:Mozel prevest gindis ove parole?

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ovo je @solinaš ostavio ispred vrata @PipiDugaCarapa:

Uplovite u maštu i pretpostavite šta je u hediji.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pipievo zezanje i reakcija na solinasov odgovor
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Evolution87
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Je li ovo M ili N?

valjda sad vidis razliku
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Nista dok savez ne zaokruzi, ko sto su nama crtali linije. Ispalo bi da je slovo PEvolution87 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:
Je li ovo M ili N?
valjda sad vidis razliku

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Litru sljive. Jadro keks, pola kile kocke, malo kafe I rahat lokum!High je napisao/la:Ovo je @solinaš ostavio ispred vrata @PipiDugaCarapa:
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Rahat si ti od mozga, nazalost.MuhamedTM je napisao/la:Litru sljive. Jadro keks, pola kile kocke, malo kafe I rahat lokum!High je napisao/la:Ovo je @solinaš ostavio ispred vrata @PipiDugaCarapa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Remek djelo frankenstajna to si ti. Nema dalje to picka izbacila nije.amazon je napisao/la:Rahat si ti od mozga, nazalost.MuhamedTM je napisao/la:Litru sljive. Jadro keks, pola kile kocke, malo kafe I rahat lokum!High je napisao/la:Ovo je @solinaš ostavio ispred vrata @PipiDugaCarapa:
Nego kako juce se slazes samnom, sad opet ljut. Nije ni bitno drago mi je da si tu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li je stvarno neko mislio da smo napisali ''tranvaji'' ?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ASD, Balorda, BeYaZ, Bing [Bot], club21, Fudo, Grk1234, HyperOS, jurisicduska, laznokrilo, MikiPirs, MokraKifla, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rauber33, ristagrad, Rodman, xinxee i 141 gost.