FrancescoTotti je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:
platit cu ti ja nekog gejliju na adresuako si toliko navalio i prije kraja sezone

Ako sam ja gej što te zayebavam jer si se na polusezoni dobrovoljno prijavio da te trpa čitava Tuzla ako tadašnji prvoplasirani tim osvoji jednu titulu, ne znam šta si ti onda...
Ja sam priznao da sam se izofirao a ti kao da jedva cekas jbt
Gej iz okej, reci slobodno nemoj se stidit. Kad vec tvoj klub fula da ubode trofej da ti ubodes sta
@Totti i @pinoglavi otisli u obilazak Tuzle. Poslije izvjesnog vremena provedenog u jednom od tuzlanskih parkova,
@pinoglavi pozeli da nesto zguzi i on ti ugrabi i na prevaru sveze @Totti za drvo i zguzi ga.
Poslije zavrsenog posla, onako svezanog ga i ostavi i ode kuci.
Nakon izvjesnog vremena naidje @Probisvjet i pita @Totti sta radi svezan za drvetom i
spustenih gaca. @Totti mu objasni kako ga je @pinoglavi doveo u obilazak Tuzle, ali ga je ovaj
svezao i zguzio. Na kraju @Totti zamoli @Probisvjeta da ga ovaj odveze, ali @Probisvjet takodje
zguzi @Totti i ostavi ga onako svezanog.
Poslije sat-dva naidje @wobly i pita Tottija sta radi onako svezan i spustenih gaca.
Totti mu objasni kako ga je pinoglavi prevario i zguzio, a zatim ni Probisvjet nije htio da mu
pomogne vec ga je i on zguzio i samo ostavio.
Poslije nekog vremena ide Krleza kad vidje Tottija.
"Totti bolan sta radis tako go svezan za drvetom?"
Odgovara njemu Totti: " Je.bi i prolazi!"