FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 03 maj 2016, 12:19

Koga nema, bez njega se moze. :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 maj 2016, 12:46

Slavko Petrović, aktuelni trener Radnika, najbliži je klupi FK Sarajevo. Iako zvaničnih pregovora, a ni potvrde nije bilo, "Avazov Sport" saznaje kako postoje obostrane simpatije da se "brak ozvaniči".

Petrović je već u nekoliko navrata usred sezone posjetio glavni grad. O bordo timu govori samo u superlativima i smatra ga najboljim bh. klubom.

Petrović je trener s njemačkim papirima. Diplomirao je u generaciji s njemačkim proslavljenim imenima, ali je njegov "diplomski rad" ocjenjen najuspješnijim. Gdje god je radio iza sebe je ostavio rezultate.

Premda je iskusniji, ima jače trenerske reference, Petrović ni blizu nije skup svom prethodniku Miodragu Ješiću, koji je, zamalo u crno zavio tim s Koševa. I finansijski i rezultatski. Petrović je, saznaje Sport, preko svojih ljudi pojedincima iz kluba već dostavio svoj projekat "Evropskog Sarajeva". Koji se dopao aktuelnoj nogometnoj vladi koja upravlja klubom.

Posjeduje najviša stručna zvanja stečena na prestižnoj školi "Sepp Herberger" u Kelnu, govori nekoliko jezika, "bije" ga glas velikog radnika. Navodno, gdje god je radio tražio je da mu se nađe kancelarija na stadionu gdje provodi puno radno vrijeme, od jutra do mraka. Petrović je Radnika, kojem su svi uoči sezone predviđali selidbu u niži rang, doveo u vrh bh. nogometa i finale Kupa BiH, te afirmirao nekoliko vrsnih nogometaša, poput Obradovića, Memiševića, Šećerovića, Beširevića, Mašića, braće Jakovljević, te „oživio" Jocu Stokića i druge igrače...

Petrovićeva je, navodno plaća desetak hiljada eura. Što je sitnica koliko je bio plaćen Ješić i njegov "stručni" tim.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 12:59

Besic na motorima

Sve je to lepo al kada mi se u recenici pomene Europsko Sarajevo , a u klubu habitaju panjevi koji pomjeraju granice moguceg (Okic, Kramar…) smraci mi se pred ocima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 13:07

Lakoste je napisao/la:Slavko Petrović, aktuelni trener Radnika, najbliži je klupi FK Sarajevo. Iako zvaničnih pregovora, a ni potvrde nije bilo, "Avazov Sport" saznaje kako postoje obostrane simpatije da se "brak ozvaniči".

Petrović je već u nekoliko navrata usred sezone posjetio glavni grad. O bordo timu govori samo u superlativima i smatra ga najboljim bh. klubom.

Petrović je trener s njemačkim papirima. Diplomirao je u generaciji s njemačkim proslavljenim imenima, ali je njegov "diplomski rad" ocjenjen najuspješnijim. Gdje god je radio iza sebe je ostavio rezultate.

Premda je iskusniji, ima jače trenerske reference, Petrović ni blizu nije skup svom prethodniku Miodragu Ješiću, koji je, zamalo u crno zavio tim s Koševa. I finansijski i rezultatski. Petrović je, saznaje Sport, preko svojih ljudi pojedincima iz kluba već dostavio svoj projekat "Evropskog Sarajeva". Koji se dopao aktuelnoj nogometnoj vladi koja upravlja klubom.

Posjeduje najviša stručna zvanja stečena na prestižnoj školi "Sepp Herberger" u Kelnu, govori nekoliko jezika, "bije" ga glas velikog radnika. Navodno, gdje god je radio tražio je da mu se nađe kancelarija na stadionu gdje provodi puno radno vrijeme, od jutra do mraka. Petrović je Radnika, kojem su svi uoči sezone predviđali selidbu u niži rang, doveo u vrh bh. nogometa i finale Kupa BiH, te afirmirao nekoliko vrsnih nogometaša, poput Obradovića, Memiševića, Šećerovića, Beširevića, Mašića, braće Jakovljević, te „oživio" Jocu Stokića i druge igrače...

Petrovićeva je, navodno plaća desetak hiljada eura. Što je sitnica koliko je bio plaćen Ješić i njegov "stručni" tim.
Kad bi birao izmedju Husrefa,Dzene i njega uzeo bi Husrefa ili Dzenu,mada nisam ni za jednog.Sta je osvojio Petrovic i sta je uradio do sad.?Ne kontam zasto se vise cjene neki sa strane koji nisu nista osvojili i pokazali?Da je makar neki klub veliki vodio ili nesto.Previse se igramo i radimo opet po starom kao sa Jarnijem i Kodrom .Zasto vec ako ne dajemo sansu Hurticu ne pokusamo sa provjerenim receptomDzeno ili Husref,ljudi koji su nesto osvojili i koji imaju iskustva u evropskim utakmicama.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 03 maj 2016, 13:09

90 MINUT sudija produzio jos 3 Barselona zadrzava igru AU STA SE TO DESAVA IDE DULJEVIC DODAJE ZA SEVKU OKIC OKIC SUTIRA DA LI JE GO NE DA NE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SEVKO JE POGODIO ZA PROLAZ DA LI JE TO MOGUCE NEBO SE OTVORILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SEVKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KAKVA NOC POSTOVANI GLEDAOCI okicu okicu okicuuuuuuuu SARAJEVO IDE DALJE duljevic je protutnjao kao brzi voz pored Maskerana dodaje za Okica koji krasnom fintom izbacuje Albu i postize pogodak za historiju bravo Petrovicu bravo momci Neymar je na koljenima :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 maj 2016, 13:09

Hoće li ga ko banovati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 maj 2016, 13:13

Evo ga trol se uključio, mirovao je nekoliko dana... Sad opet sebi kontrira na sopstvenu priču od prije heftu dana. :kafa:

A to "zašto se ne dovede neko ko je osvajao nešto i igrao utakmice u evropi.." - TAKO DA SE GLEDALO NI HUSREF NI DŽENO NE BI PRIŠLI KLUPI FKS. :salut:

Stop licemjerstvu, budimo malo objektivni. Za naše Saraj'vo.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 maj 2016, 13:17

Banuj aco trolere !!!!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 maj 2016, 13:17

Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2016, 13:20

Meni licni, Karacic je najbolji trener u ligi. Ne bi mi bilo mrsko vidjeti ga na nasoj klupi.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 03 maj 2016, 13:21

Ma treba malo ljudi uzet bolje igrace iz nase lige i sve ce to doc na svoje

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 13:22

HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 03 maj 2016, 13:23

Za razliku od Jarnija i Kodre, Ćelo poznaje našu ligu ;)
Istina je da do sada nije ništa osvojio, ali možda se to promjeni poslije finala Kupa :D
Zadnja izmjena: fico, dana/u 03 maj 2016, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2016, 13:23

Treba uzeti bolje igrace, iz nase lige ili bilo koje, meni je svejedno. Dobar igraac je dovar igeac. Los igrac je los i nikad nece postati dobar.
Problem je sto smo mi vecinom iz vana dovodili lose igrace.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 maj 2016, 13:26

Majkl je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
Eto ti Dzeno i vodi ga kuci. Sa onakvom ekipom dva puta nas je u crno zavio vec nakon 10 kola.
Husref je bio tu dva puta i mislim da nema potrebe za trecim.
Svaka njemu cast, ali vec jednom moramo stopirati politiku povratka bivsih igraca i trenera. Vrijeme nas je naucili da od toga nikakve koristi nemamo.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 maj 2016, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 03 maj 2016, 13:28

Evander je napisao/la:Treba uzeti bolje igrace, iz nase lige ili bilo koje, meni je svejedno. Dobar igraac je dovar igeac. Los igrac je los i nikad nece postati dobar.
Problem je sto smo mi vecinom iz vana dovodili lose igrace.
Ja se majke mi bas cudim kako je nasa Uprava dala pare u platama sigurno vece nekim momcima bez ugovora starim ha hu a ne potrazila igrace iz slabijih klubova koji su mladi i dosli bi za te fine pare a plus svaki mali klub bi se odreko igraca za jednu normalnu svoticu koju cemo svakako dat veteranu u plati :crazy:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 maj 2016, 13:29

A i Karacic je puno bolja opcija i iskusnija od Cele.A ima i trofeje,
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 maj 2016, 13:31

Oj jebote hahhahahahahahahhaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2016, 13:32

Covjek pise i trola, samo da bi pisao. Ja mu se divim :)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 maj 2016, 13:39

Karacic je ustasa, taj kad bi postao trener ja vise nikad ne bi otis'o na utakmicu Sarajeva.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bajroni, fera i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []