Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 maj 2016, 11:42

lupus je napisao/la:U Srbiji kvota na Radnik 14 a na Borac 1,20.Tovari se velika lova. :D
Da sam u upravi Borca uzeo bih pare, uplatio velike pare na Radnik i sredio utakmicu. Nakon toga se napravio budala i dao ostavku :)

Otisao kupio sebi stan i poslao dijete u inostranstvo na skolovanje .

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 06 maj 2016, 11:43

tuzlak1987 je napisao/la:
lupus je napisao/la:U Srbiji kvota na Radnik 14 a na Borac 1,20.Tovari se velika lova. :D
Da sam u upravi Borca uzeo bih pare, uplatio velike pare na Radnik i sredio utakmicu. Nakon toga se napravio budala i dao ostavku :)

Otisao kupio sebi stan i poslao dijete u inostranstvo na skolovanje .
Možda i bude takvih :lol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 maj 2016, 11:43

http://www.radio*sarajevo.ba/sport/nogomet/aldin-didic-niko-nas-nije-premirao-marke-nismo-vidjeli/225102

Izbriši zvijezdicu..

Pipi, pa djeca znaju da je Miske pokušao kupiti igrače Čelika ali nije mogao. Ovdje se danima pisalo da ste i sudiju uzeli. Sreća pa su igrači Čelika imali obraz, svaka im čast! Premiranje je legalno ali ako i jesmo premirali nismo jedini i Široko je sigurno, ali naravno mora Miske nas na ovaj ili onaj način spomenuti. Dovoljno mi je pročitati kako svi naši mediji u zadnjih par dana prave žrtve od vas! Fuj!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 maj 2016, 11:45

Bit će paklena naredna sezona, samo da se svi klubovi potrude da tereni budu na nivou za vrijeme cijele sezone i da se izabere najbolji mogući sistem takmičenja, mislim da nećemo puno zaostajati za Hrvatskom ligom.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 maj 2016, 11:46

samirr je napisao/la:Ne znam na koji fazon je 1,3 na Zrinju !?
Kupili bola' :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 maj 2016, 11:47

zenica159 je napisao/la:
LockScroll je napisao/la:Celik zestoko kazniti zbog propusta u organizaciji utakmice, specijalaca nigdje na terenu, slabo obezbjedjenje utakmice totalno sto se i vidjelo kada su napali Mulalica i Karica, svaki put kada igramo u Zenici neki je problem, sjetimo se samo upada huligana na finalu KUP-a i slicnih stvari, ovo se samo rjesava na takav nacin.

Veceras je sjednica upravnog odbora FKZ. gdje ce igraci vjerovatno snositi posljedice odnosno kazne, a po pravilima NFSBIH igraci ne mogu dva puta biti kaznjeni ako to vec ucini klub za koji igraju ;)
:facepalm: :shh:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 maj 2016, 11:49

Kakve medije imamo. bože sačuvaj. Ne mogu da vjerujem, uspjeli su ubijediti javnost da je prvo Mulalić napadnut pa da se onda desilo sve ostalo i sada oni ispadoše žrtve, zatim se majstorski skrenula pozornost da je ustvari Čelik za sve kriv jer nije dobro organizovao utakmicu (a niko ne navodi da je Mulaliću nuđeno da sjedi u svečanoj loži što je odbio i na svoju odgovornost otišao među domaće navijače). Na kraju kaznit će Čelik što su usudili se pobijediti ih.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 06 maj 2016, 11:50

Memara je napisao/la:http://www.radio*sarajevo.ba/sport/nogomet/aldin-didic-niko-nas-nije-premirao-marke-nismo-vidjeli/225102

Izbriši zvijezdicu..

Pipi, pa djeca znaju da je Miske pokušao kupiti igrače Čelika ali nije mogao. Ovdje se danima pisalo da ste i sudiju uzeli. Sreća pa su igrači Čelika imali obraz, svaka im čast! Premiranje je legalno ali ako i jesmo premirali nismo jedini i Široko je sigurno, ali naravno mora Miske nas na ovaj ili onaj način spomenuti. Dovoljno mi je pročitati kako svi naši mediji u zadnjih par dana prave žrtve od vas! Fuj!
Pa ne pravi niko zrtve, vec se ukazuje na losu organizaciju utakmice..
Sto se kazni tice ocekujem MAKSIMALNO DVIJE UTAKMICE kao i za igraca fkS Bekica koji zatvorenom sakom udara ne nekog narkomana nego igraca fkŽ koji je prethodno dozivio frakturu frontalne kosti zbog cega nosi zastitnu masku..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 maj 2016, 11:51

cikazubo je napisao/la: Pa ne pravi niko zrtve, vec se ukazuje na losu organizaciju utakmice..
Sto se kazni tice ocekujem MAKSIMALNO DVIJE UTAKMICE kao i za igraca fkS Bekica koji zatvorenom sakom udara ne nekog narkomana nego igraca fkŽ koji je prethodno dozivio frakturu frontalne kosti zbog cega nosi zastitnu masku..

Kako ne pravi niko zrtve od vas? Organizacija je kriva sto vam se igraci ciganski ponasaju? Ako moze Bekic, mogu i vasi? To je opravdanje?
Nad tobom sunce najljepše sja

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 maj 2016, 11:53

Heroj!
slika

Pazi naslov.
slika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 maj 2016, 11:55

Kakav lik :urnebes: sta je ocekivao, cvijecem da ga gadjaju?

Pravi se nekakav frajer, glumi Simeonea, nece on u lozu hoce na tribinu gdje su domaci navijaci :facepalm:

A za ove medije, samo... :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 maj 2016, 11:55

Sloboda - Sarajevo 2
Radnik - Borac 1

Solinas tips
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 06 maj 2016, 11:56

Jeste loše organizovana utakmica, ali onakvo ponašanje Željinih igrača ne može opravdat ništa.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 06 maj 2016, 11:56

pinoglavi je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Pa ne pravi niko zrtve, vec se ukazuje na losu organizaciju utakmice..

Kako ne pravi niko zrtve od vas? Organizacija je kriva sto vam se igraci ciganski ponasaju? Ako moze Bekic, mogu i vasi? To je opravdanje?
Ne ne, svakako sramotno ponasanje koje ne prilii igracima profesionalcima, i treba ih kaznit neke novcano neke suspenzijom 1-2 utakmice, ja samo kazem da to ne smije biti vise od dvije, jer je Bekic pesnicom u stilu Kjosevskog udario kapitena druge ekipe koji ima osjetljivu povredu u tom predjelu i dobije samo dvije utakmice suspenzije..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 maj 2016, 11:56

Što laže yebo mater svoju ...

Ne znam je li oni misle ikad vratit se u Zenicu ponovo na gostovanje pa ovakve neistine šire, pa bit će dočekani "na nož" gore neko ikad. :facepalm:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 06 maj 2016, 11:59

Memara je napisao/la:Heroj!
slika

Pazi naslov.
slika
Ja ne mogu da vjerujem :D ja Sam kontao da su kod nas samo politicari onaj teski odron, al kad Sam ovo procitao
Ovo je cirkus :D

Sent from my MI 4W using Tapatalk

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 maj 2016, 11:59

Lillard je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ne znam na koji fazon je 1,3 na Zrinju !?
Kupili bola' :kafa:
Ne vjerujem ovo je inace najmanja kvota na Zrinju cak je bila veca kad su igrali protic B-C sastava Radnik.a
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 maj 2016, 12:00

cikazubo je napisao/la: Ne ne, svakako sramotno ponasanje koje ne prilii igracima profesionalcima, i treba ih kaznit neke novcano neke suspenzijom 1-2 utakmice, ja samo kazem da to ne smije biti vise od dvije, jer je Bekic pesnicom u stilu Kjosevskog udario kapitena druge ekipe koji ima osjetljivu povredu u tom predjelu i dobije samo dvije utakmice suspenzije..

Ako igrac nabije nekog bokserom u glavu da se ja pitam dozivotnu suspenziju bi dao i istog sam misljenja i da to uradi igrac Slobode. Zbog cega je Bekic dobio samo 2 utakmice, ne znam, mozda i kompenzacija jer je Sarajevo malo osteceno u derbiju, pa da se jos vise ne talasa. A nemoj se praviti budala s tim da se od vas ne prave zrtve, malo procitaj medije ako vec nisi.
Nad tobom sunce najljepše sja

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 maj 2016, 12:01

Memara je napisao/la:Heroj!
slika

Pazi naslov.
slika
neko je postavio detalje sa utakmice snimane sa druge tribine i dobro se vidi gdje sjedi mulalic i njegov saradnik i nikog blizu svih 90-min a tek poslije oni udaranja konunalca krenuo je napad i td.. to sto neko mu dobacivao to je nebitno..

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 06 maj 2016, 12:01

:kafa: :urnebes:
Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 06 maj 2016, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []