Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svake godine, poslije svake utakmice, na forumu se place kako su oni docekani u Zenici. Rek'o bi covjek da nam iznesu kafu pred autobuse kad dodjemo na Grbavicu.
Bacaju bombe na djecija igralista i prave se pametni. Pa ja ne bih kamena u zivotu spomenuo da je jedan pametnjakovic koji navija za isti klub uradio to sto je onaj njihov uradio.
Bacaju bombe na djecija igralista i prave se pametni. Pa ja ne bih kamena u zivotu spomenuo da je jedan pametnjakovic koji navija za isti klub uradio to sto je onaj njihov uradio.
Celik!3,2,2.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nastavljas opravdavati postupke svoje rasisticke i amoralne publike.samocelik je napisao/la:Ti si veći idiot, jer Mulalic je krenuo sa tribine tek kad su se sudije i igrači Čelika povukli i svlačionicu i kada su i igrači sandžačkog ponosa krenuli ka svlačionici. Dakle nakon što je maloumni Vedran udario radnika koji održava teren najljepšeg stadiona na Balkanu uz Poljud. Uglavnom epilog svega, nek kazne Čelik oduzimanjem bodova nek nas kazne utakmicama bez publike nek rade šta hoće. Veliki golgeter Lendrić ga može dudlat zajedno sa Kosorićem i Sabljom. Nikad ali nikad za života u Zenicu neće biti dobrodošli ljudi koji brane boje iste one koji su bacili bombe na dječija igrališta. Sve najgore od tada vam želim.PipiDugaCarapa je napisao/la:Kakvi idioti, opravdavaju napad na Mulalica desavanjima na terenu. Kako da ne stanem na stranu igraca?!
BRAVO MANGUPI, NEKA STE !
Pa vasi su ubili naseg momka (tj. zenicka policija i to nakon kamenovanja od strane vasih navijaca, procitaj post @sergejevic) a na skandiranja njegovog imena odgovaraju da se javi, dizete nam tri prsta, etc.
Kako mi prema vama da se odnosimo?
Mani me se tom pricom, nastavi gdje si stao.
@Marsal
Ispravio sam nakon sto sam procitao ponovo i shvatio da vi mozete pogresno shvatiti.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 06 maj 2016, 12:43, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Marsal
- Kontakt:
Kojeg su to momka Robijaši ubili? 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
sergejevic
- Kontakt:
Sta ces ocekivati do kockastih glava koje po utakmicama reprezentacije traze horde i manijake ? Nije lako kad se seljanka napali na grad, moras joj dati, sve i da neces. Vrijeme je za bojkot opet, nema **** od pet stoja vise utakmica s klubovima iz metropole, adio do naredne godine ako se ne ubaci neka nova **** na isto mjesto. Ova je poprilicno istrosena.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam mislio da je momak umro od posljedica srčanog udara.PipiDugaCarapa je napisao/la: Pa vasi su ubili naseg momka (tj. zenicka policija i to nakon kamenovanja od strane vasih navijaca, procitaj post @sergejevic).
-
shalabajzer
- Kontakt:
Ko o cemu **** o postenju. Navijaci Zelje najmanje trebaju pricati o pustanju utakmica i uzimanju para. Kolki ono bjese niz bez poraza, pa skinuste gace i jos se sami naguziste u Trebinju ?? Vazelinom se u Sa podmazali da vam lakse udje, da se igraci Leotara ne muce.sergejevic je napisao/la:Ne znam koliko ti ide matematika, ali s Tri boda iz Travnika ili Prijedora znace kao tri boda iz Zenice, tako da nam bi nista znacio poraz od prostitki koje se prodaju kako ko plati. Jucer u Vitezu, danas za pet stoja i tako dalje. Mi cemo opet doci kada vam bude najvise znacilo i zabiti vam tri komada kao u finalu kupa.shalabajzer je napisao/la:U Travniku i Prijedoru niste izgubili Evropu, tamo niste isli sa taktikom izginuti-poginuti, tada niste bili nalozeni od strane uprave na evropske kurce palce Grbavice, pojacanja od kojih staje dah i sl.sergejevic je napisao/la:Da onaj narkoman nije provocirao Vedrana i hodao po terenu do svega ne bi ni doslo. Kriv je organizator utakmice koji je dozvolio onakvom slucaju da hoda oko gola i provocira protivnicke igrace. Naravno debilima koji se okupljaju oko jednog fudbalskog kluba kojeg necu imenovati je sasvim normalno sa uposlenici provociraju igrace na terenu. Ako nisu sposobni da obezbjede sigurnost igracima i da ih zastite od idiota koji uz pjesmu putuj Evropo veacaju busenje van svojih granica treba ih kazniti. Izgubio je Zeljo i u Travniku, Prijedoru itd pa se nije dedilo nista slicno ovome. Covjek se zapita zasto uvijek idioti provociraju.
Sarajevski mediji i dalje ostatak drzave smatraju maloumnicima i sire ovakve nebuloze. Samo stvaraju jos vecu mrznju i gnjev. Nakon ovakvih clanaka i izjava, sta misle kako ce se sljedeci put provesti u Ze ?? Pa nije niko ba vise budala.
Ja sam nesto stariji i sjecam se ranijih vremena, doba kada se ova nasa liga mogla pratiti samo preko tranzistora, bio sam u Zenici onog tragicnog dana kada je presilio rahmetli Aner. Dozivio sam kamenovanje ulicama Zenice dok nas policija drzi skupljenje, nismo se mogli ni izmaci da nas kamen ne pogodi u gavu, dok se fina raja iz Zenice skupila izmedju zgrada nauruzana kamenjem s jednim ciljem-da nam razbiju glave. Nikad nisam dozivio nesto poput toga, bez ikakvog razloga ici da ubijes covjeka moze samo idiot. Nije problem, bilo je mnogo tuca medju nama, dobivali su batne i jedni i drugi, nisam nikada bio za nesto takvo ali sam shvatao, ali da ides s namjerom da ubjes nekoga kamenom dok ga policija drzi na sred ulice, to nisam shvatio niti cu shvatiti. Tako nam ne moze biti gore u Zenici nego sto je inace, sto se i jucer dokazalo. Znamo mi uvijek sta nas ceka dole i ko vas **** realno.
Sinoc nakon utakmice Liverpul-Viljareal nakon sto je dobio crveni karton Viktor Ruiz je zastao u tunelu gdje ga je doceko radnik firme "Vrati busjen van svojih granica" uz poznati hit Dine Merlina "Moj je zivot Svicarska" aludirajuci na finale u Bazelu u kojem nece biti Viljareala. Stoper spanske ekipe je upitao uposlenika zasto to radi, a ovaj mu je uzvratio pljuvanjem u lice, nakon cega se Ruiz nasmijao i rekao odlicna sala. Cestitao je pobjedu domacinima i otisao u svlacionicu da tuguje, a uposlenik je postao heroj grada i pocasni clan grupe vracanje busjena bez granica.
Za ovaj drugi dio iako ne volim o tim stavrima raspravljati. Ako si stariji kako kazes, onda se sjecas sigurno kako su Robijasi svaki put po dolasku u Sa nebitno s kim da igraju bili zasipani "cvijecem". Pripisujete ubistvo rahmetli Anera navijacima Celika? Koliko se sjecam na toj utakmici ste vi napravili sukob sa policijom na sjevrenoj tribini zbog neke parole. Nakon toga je pocela policijska represija. I desilo se sto se desilo. Rahmet mu dusi, jer niko ne zasluzuje da pogine samo zato sto prati svoj klub, ali kakve veze imaju navijaci Celika s tim sto vi stalno spocitavate ? Malo realnosti ne bi bilo na odmet.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Znas li koji su sve uzroci srcanog udara i nakon cega je isti nastupio?Marsal je napisao/la:Ja sam mislio da je momak umro od posljedica srčanog udara.PipiDugaCarapa je napisao/la: Pa vasi su ubili naseg momka (tj. zenicka policija i to nakon kamenovanja od strane vasih navijaca, procitaj post @sergejevic).
- Marsal
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam cijele situacije momak je već prije toga preživio jedan teški srčani udar i bio je težak bolesnik. Otišao je u Zenicu na svoju odgovornost, dobio batine od policije koji su ga pendrečili jer navodno nije mogao održati korak sa ostalima u cilju da što prije stignete do buseva. U Sarajevo nažalost (ili pred Sarajevom) srce izdalo. Dobro se sjećam da su njegovi roditelji rekli da ne krive nikoga za njegovu smrt, ne znam zašto vi krivite Zenicu... ispravi me ako je drugačije.PipiDugaCarapa je napisao/la: Znas li koji su sve uzroci srcanog udara i nakon cega je isti nastupio?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno da je krivim, koga drugog cu kriviti?Marsal je napisao/la:Ako se dobro sjećam cijele situacije momak je već prije toga preživio jedan teški srčani udar i bio je težak bolesnik. Otišao je u Zenicu na svoju odgovornost, dobio batine od policije koji su ga pendrečili jer navodno nije mogao održati korak sa ostalima u cilju da što prije stignete do buseva. U Sarajevo nažalost (ili pred Sarajevom) srce izdalo. Dobro se sjećam da su njegovi roditelji rekli da ne krive nikoga za njegovu smrt, ne znam zašto vi krivite Zenicu... ispravi me ako je drugačije.PipiDugaCarapa je napisao/la: Znas li koji su sve uzroci srcanog udara i nakon cega je isti nastupio?
20. augusta 2005. godine preminuo je jedan od navijača sarajevskog fudbalskog kluba "Željezničar", član navijačke grupe "Manijaci", Aner Kasapović. Aner je podlegao na putu do bolnice, od rana i udaraca, koje su mu nanijeli zenički policajci u Zenici, prilikom povratka "Manijaka" s utakmice fudbalskih klubova, "Čelik" - "Željezničar".
Nakon utakmice "Čelik" - "Željezničar", policija ZE-DO Kantona sprovela je navijače "Želje" do mjesta gdje su bila parkirana njihova privatna vozila i autobusi. Jedan navijač je tom prilikom pogođen tvrdim predmetom u glavu i grupa navijača mu je pomagala. Ta grupa je zaostajala za kolonom navijača zbog tog incidenta, a policajci su ih tjerali da požure, na što je jedan navijač (Aner Kasapović) odgovorio da je srčani bolesnik i da ne može ići brže. Policajci su ga nakon toga oborili na zemlju i udarali nogama i pendrecima. Na putu prema kući, negdje oko Rajlovca, taj navijač doživljava infarkt i umire na putu do bolnice. Kasnija obdukcija potvrdila je prejake udarce, a stručni nalaz ljekara pokazao je da je infarkt bio izazvan udarcima i pretjeranim uzbuđenjem navijača. Taj navijač zvao se ANER KASAPOVIĆ zvani "BUAZ".
Ps
Sada, u istoj toj Zenici se skandiranje njegovog imena docekuje sa: "Javi se !"
Daj, molim te..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 06 maj 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Izvini drug, itekako mi je žao momka ali sve je rečeno u zadnjoj rečenici. Stvarno ne bih više na tu temu, teška je, može se shvatiti da likujem što jednostavno nije istina, žao mi je svakog mladog insana koji zagine radi gluposti, što svoje što tuđe.
Rahmet mu duši
Edit: to je skandiralo samo par budala, dok je ostatak podržao vaše skandiranje aplauzom. Molim te ne laži, ne izvrći i govori potpunu istinu.
Rahmet mu duši
Edit: to je skandiralo samo par budala, dok je ostatak podržao vaše skandiranje aplauzom. Molim te ne laži, ne izvrći i govori potpunu istinu.
-
sergejevic
- Kontakt:
Nisam ja nigdje napisao da su navijaci Celika to uradili. Zapravo ne znam sta se desilo tamo na mostu, nas su razdvojili u dvije grupe, ja sam ne drugoj strani bio i pisem ono sto sam dozivio. Na sred ulice nas zaustavila murija i grupisala nas na malom prostoru, dok se pola Zenice skupilo izmedju zgrada bacajuci kamenje na nas. Mnogo je razbijenih glava bilo i stvarno sam mislio da ce neko dobro najebati, onda smo culi da je poginuo navijac na drugoj strani. Nismo znali zbog cega, ali smo pretpostavili da je zbog iste stvari kao na ovoj strani, tj. od kamenja. Mislim da je to bilo mnogo prije bombe, ali to mi je inace bilo posljednje gostovanje s grupom tako da ne znam sta je poslije bilo. Da se razumijemo osudjujem bacanje bombe, srecom nije bilo kobno, i znamo svi ko je to uradio i da taj neko nikada nije niti ce biti ono sto su pravi Manijaci. Mnogo problema je bilo i medju nasom rajom zbog toga. Tako da se to ne treba povezivati s cijelom grupom, a posebno ne s ovim momcima koji su danas tu. Kazem opet dozivio sam svasta, ali onako nesto nisam, bukvalno su ljudi isli da nas ubiju. Ne kazem da jesu, ili kako se neka djeca pale ovdje da su Robijasi docekani cvijecem u Sarajevu, ali takav je naboj bio tada u Zenici i nazalost desilo se sto se desilo.
Da razjasnimo konacno realno gledajuci situaciju, sankcije:
Celik - Zadnji mec bez publike, novcana kazna i suspenzija onog redara.
Zeljeznicar - Suspenzije Kjosevskom, Blagojevicu i Lendricu (ovom prvom desetak utakmica).
Celik - Zadnji mec bez publike, novcana kazna i suspenzija onog redara.
Zeljeznicar - Suspenzije Kjosevskom, Blagojevicu i Lendricu (ovom prvom desetak utakmica).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Marsal
- Kontakt:
E pa drug isto tako što se vi ograđujete od svakog pojedinca koji napravi glupost tako je isto i sa druge strane, idem na utakmice Čelika od sedme godine (ne računajući bojkot), išao sam na Grbavicu tri puta i imam par gostovanja mada nikad nisam bio redovan ali nikad u životu mi nije naumpalo bacit kamen na nekog samo zato jer je Željovac. Djelovao bih isključivo u samoodbrani, isto što je pogrešno mislit da svi Manijaci bacaju bombe na dječja igrališta jednako je pogrešno mislit da vas svi Zeničani i Robijaši gađaju kamenicama, dižu 3 prsta i žele vam smrt.sergejevic je napisao/la:Nisam ja nigdje napisao da su navijaci Celika to uradili. Zapravo ne znam sta se desilo tamo na mostu, nas su razdvojili u dvije grupe, ja sam ne drugoj strani bio i pisem ono sto sam dozivio. Na sred ulice nas zaustavila murija i grupisala nas na malom prostoru, dok se pola Zenice skupilo izmedju zgrada bacajuci kamenje na nas. Mnogo je razbijenih glava bilo i stvarno sam mislio da ce neko dobro najebati, onda smo culi da je poginuo navijac na drugoj strani. Nismo znali zbog cega, ali smo pretpostavili da je zbog iste stvari kao na ovoj strani, tj. od kamenja. Mislim da je to bilo mnogo prije bombe, ali to mi je inace bilo posljednje gostovanje s grupom tako da ne znam sta je poslije bilo. Da se razumijemo osudjujem bacanje bombe, srecom nije bilo kobno, i znamo svi ko je to uradio i da taj neko nikada nije niti ce biti ono sto su pravi Manijaci. Mnogo problema je bilo i medju nasom rajom zbog toga. Tako da se to ne treba povezivati s cijelom grupom, a posebno ne s ovim momcima koji su danas tu. Kazem opet dozivio sam svasta, ali onako nesto nisam, bukvalno su ljudi isli da nas ubiju. Ne kazem da jesu, ili kako se neka djeca pale ovdje da su Robijasi docekani cvijecem u Sarajevu, ali takav je naboj bio tada u Zenici i nazalost desilo se sto se desilo.
A što se tiče zeničke policije pitaj bilo koga iz Ze kakva je naša policija, bukvalno tuku ko da je još 76 godina. I često ne gledaju koga...
6.8. 2007. na tek renovirano igralište i prvi nogometni teren sa umjetnom travom bačene su dvoje bombe. Sva "sreća" da je jedan geler pogodio čuvara na tom nogometnom terenu, a ne negoda od djece. Taj dan nešto slično au igrači Želje napravili kao i u Zenicu u srijedu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Oko kakve vi gluposti raspravljate to je nevjerovatno! Samo bi skandal bio da ne budu kaznjeni fudbaleri jer ondje nema ni I od igraca. Nema se on sta raspravljati, tuci ili bilo sta drugo sa navijacima, sluzbenim licima ili zastitarima! Sve dok se nasa liga vodi kao profi i igraci u njoj profesionalcima tako se i trebaju ponasati! Fudbaler i u nizim ligama npr za namjerno napucavanje lopte u publiku dobija minimum zuti karton! Apsurd je i raspravljati o nekaznjavanju svih koji su prekrsili pravila! Kad bi svi igraci vracali baklje i stolice na derbijima u publiku, na sta bi to licilo?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Upalile se masine za pranje. Zeljeznicari imaju najjacu medijsku podrsku od svih klubova, ali ovo je prekucalo!Memara je napisao/la:Heroj!
Pazi naslov.
Cuj hoce li oni ispastati?! Jok, eto ja cu!
Dodje neko meni opali samar, a ja ga upucam. Hocu li ja sad ispastati zbog toga, pa on je meni opalio samar?!?
I da se zna, napad na Mulalica je posljedica desavanja na terenu nakon utakmice, a ne uzrok.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Momak je, rahmet mu dusi, dozivio srcani napad zbog udaraca i uzbudjenja nastalih od policijske represije. Konstantno se to pripisuje navijacima Celika i Zenicanima. Kazes skupila se citava Zenica i kamenuje ?? Ako si vec u to vrijeme isao na utakmice, de mi opisi jednu domacu utakmicu Zelje protiv Celika ? Sto neko gore napisa, ispada da vi nama iznesete kaHvu i rahat lokum prilikom doceka. Svaki put iz Sa u to vrijeme su se autobusi vracali bez ijednog bocnog stakla i ti mislis da tu niko ne bude povrijedjen. Bude itekako, samo mi nemamo neke medije koji ce objaviti "objektivan" tekst i napisati sta se stvarno desilo. Poslije svake utakmice u Zenici sa Zeljom (vecinom, a nekad i sa Sarajevom) u sarajevskim medijima imas clanke Zenicani psovali Anera, Markale, Srebrenicu, sad su ev poceli i sa spominjanjem imena Mirze, dizai tri prsta i slicne clanke, pa onda onaj jadni pokusaj da se iscenira, kad Robijasi pjevaju himnu, kako pjevaju Zenica je srce Srbije....itd, itd....Kome to treba ??? Treba malo spustiti loptu na zemlju, prvenstveno sarajevski mediji, a samim tim ce i navijaci vremenom spustiti tenzije, jer njih i potpiruju novinari. Jel treba zbog ovakvih i slicnih clanaka da se na nekoj od strana ponovi nesto slicno ?? Jel to vrijedno ??sergejevic je napisao/la:Nisam ja nigdje napisao da su navijaci Celika to uradili. Zapravo ne znam sta se desilo tamo na mostu, nas su razdvojili u dvije grupe, ja sam ne drugoj strani bio i pisem ono sto sam dozivio. Na sred ulice nas zaustavila murija i grupisala nas na malom prostoru, dok se pola Zenice skupilo izmedju zgrada bacajuci kamenje na nas. Mnogo je razbijenih glava bilo i stvarno sam mislio da ce neko dobro najebati, onda smo culi da je poginuo navijac na drugoj strani. Nismo znali zbog cega, ali smo pretpostavili da je zbog iste stvari kao na ovoj strani, tj. od kamenja. Mislim da je to bilo mnogo prije bombe, ali to mi je inace bilo posljednje gostovanje s grupom tako da ne znam sta je poslije bilo. Da se razumijemo osudjujem bacanje bombe, srecom nije bilo kobno, i znamo svi ko je to uradio i da taj neko nikada nije niti ce biti ono sto su pravi Manijaci. Mnogo problema je bilo i medju nasom rajom zbog toga. Tako da se to ne treba povezivati s cijelom grupom, a posebno ne s ovim momcima koji su danas tu. Kazem opet dozivio sam svasta, ali onako nesto nisam, bukvalno su ljudi isli da nas ubiju. Ne kazem da jesu, ili kako se neka djeca pale ovdje da su Robijasi docekani cvijecem u Sarajevu, ali takav je naboj bio tada u Zenici i nazalost desilo se sto se desilo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
O cemu ti druze? Ova ekipa ima omjer 8-1-1 u ligi, i vrlo vjerovatno bi vec obezbjedila titulu da je sastavljena ljetos, umjesto u pauzi.miky_hz je napisao/la:Ovi rade transfere ala Ibrakovic,daj svega jarane nek se vidi da se "ima". Rezultatski sada ništa nisu postigli sa ovim prepadanjima sada i silnim " velikim imenima" ala ex.reprezentativci.A razmišljalo se i o duploj u jednom trenutku kada ih je krenulo,sada ostaje priča dogodine ćemo biti prvi.
Evropska priča i halabuka je prošla ko i Covicevo članstvo za EU.
Kjosevski je najbolji golman lige,to Sablja.To je ta priča na koju se pale oni,samo supljirajte,pa gledajte
I ne znam cemu ova frka oko naseg poraza gore. Prvo, mi jos nismo izgubili sanse za Evropu (jesu minimalne, ali postoje), i drugo, nece se Zeljo ugasiti ako ne izadje u Evropu jedne godine. Plan postoji, plan se sprovodi bez obzira na to. Cak sad imamo i spanca u ekipi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno gdje god da gostiju Horde Zla i Manijaci budu problemi
Kada vec ljudi u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i drugim gradovima ne mogu da se opamete i kada ih niti smrt nekog od navijaca nece opametiti onda treba zabraniti gostovanja sve dok se ne uvedu nadzorne kamere na svakom uglu stadiona.
Sutra kada neko nastrada i mediji su krivi jer huskaju i negiraju neke stvari koje se ne mogu nikako negirati ako imas zdrav razum.
U ovoj zadnjoj utakmici ne zna se ko je gori pubilka ili igraci. Navijaci Zelje sada misle da se mi radujemo tom nekom suspendovanju njihovih igraca pa ih brane. Ali realno kada se sagleda ako se preko ovoga bude prelazilo desiti ce se i teze scene.
Ja mislim da ce cak neko poginuti u buducnosti kada budu igrali Zeljo i Celik
Pa onda kada se to desi neka glupani brane Lendrica, Beganovica i Kjosevskog koji daju navijacima takve primjere. Ili neka sa druge strane bude primjer djeci koja prate Celik to kako se napada gostujuci trener.
Lendric treba biti izbacen iz domaceg fudbala za sva vremena, mogao je napraviti invalidom nekog.
Meni je zao samo Rascica, Kasapovica, Puljica i takvih momaka cijim imenima manipulise ko kako hoce. Svako sada za probleme koje napravi stavlja u usta njihovo ime. Stvarno mi je zao familija tih momaka cije ime sada koriste na sve strane saka huligana i narkomana, a nisu ih niti poznavali vjerovatno.
Kada vec ljudi u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i drugim gradovima ne mogu da se opamete i kada ih niti smrt nekog od navijaca nece opametiti onda treba zabraniti gostovanja sve dok se ne uvedu nadzorne kamere na svakom uglu stadiona.
Sutra kada neko nastrada i mediji su krivi jer huskaju i negiraju neke stvari koje se ne mogu nikako negirati ako imas zdrav razum.
U ovoj zadnjoj utakmici ne zna se ko je gori pubilka ili igraci. Navijaci Zelje sada misle da se mi radujemo tom nekom suspendovanju njihovih igraca pa ih brane. Ali realno kada se sagleda ako se preko ovoga bude prelazilo desiti ce se i teze scene.
Ja mislim da ce cak neko poginuti u buducnosti kada budu igrali Zeljo i Celik
Pa onda kada se to desi neka glupani brane Lendrica, Beganovica i Kjosevskog koji daju navijacima takve primjere. Ili neka sa druge strane bude primjer djeci koja prate Celik to kako se napada gostujuci trener.
Lendric treba biti izbacen iz domaceg fudbala za sva vremena, mogao je napraviti invalidom nekog.
Meni je zao samo Rascica, Kasapovica, Puljica i takvih momaka cijim imenima manipulise ko kako hoce. Svako sada za probleme koje napravi stavlja u usta njihovo ime. Stvarno mi je zao familija tih momaka cije ime sada koriste na sve strane saka huligana i narkomana, a nisu ih niti poznavali vjerovatno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 maj 2016, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.
-
shalabajzer
- Kontakt:
I kako nakon ove izjave Mulalic ocekuje da dodje sljedeci put i da bude docekan u Ze ?ultrasegamega je napisao/la:Upalile se masine za pranje. Zeljeznicari imaju najjacu medijsku podrsku od svih klubova, ali ovo je prekucalo!Memara je napisao/la:Heroj!
Pazi naslov.
Cuj hoce li oni ispastati?! Jok, eto ja cu!
Dodje neko meni opali samar, a ja ga upucam. Hocu li ja sad ispastati zbog toga, pa on je meni opalio samar?!?
I da se zna, napad na Mulalica je posljedica desavanja na terenu nakon utakmice, a ne uzrok.
NIgdje nije spomenuo da je 96 minuta sjdeio gledao utakmicu s mirom, na poluvremenu silazio na teren iako nije smio i tek nakon sto su njegovi igraci na onaj nacin podigli tenzije bio je napadnut.
A napad je bio dobro kordiniran, prethodno isplaniran i munjevit. Ne zovu ga dzaba Sablja, samo svojom britkom reakcijom je uspio spasiti zivu glavu i ja mu se divim.
Smece jedno od covjeka...takticar nula bodova, trener nula bodova...jedino sto zna je nalozit ove profesiJonalce da izginu i poginu na terenu...zbog njegove srcanosti igraci mu i izginuse !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.