Skoro sve sto pjevaju je od HZ samo tekst mijenjalipasica je napisao/la:Jesam li ja prolupao, ili ove fukare pjevaju onu nasu "mi smo tu, i je...", sa izmijenjenim tekstom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Meni je ovaj Hodžić dobar moze na krilu dobro poslužit,on i Advan bi mogli biti dobar mladi tandem
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
pasica je napisao/la:Jesam li ja prolupao, ili ove fukare pjevaju onu nasu "mi smo tu, i je...", sa izmijenjenim tekstom?
Sve nasi ritmovi.
Sarajevo ljubavi moja.
oni su nasa podgrgupa iz tzpasica je napisao/la:Jesam li ja prolupao, ili ove fukare pjevaju onu nasu "mi smo tu, i je...", sa izmijenjenim tekstom?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemaju niti jednu svoju. Ako nije naše onda je 'skinuto' od kona... Ako ne obraćaš pažnju na tekst kao da slušaš naše navijanje.pasica je napisao/la:Jesam li ja prolupao, ili ove fukare pjevaju onu nasu "mi smo tu, i je...", sa izmijenjenim tekstom?
1-1 na Tušnju
Samo Saraj'vo.
Nije Slavko lud da dolazi kod nas 
Ma hajd sto levati nemaju svoje pjesme, al sto samo nas kopiraju, treba im neko reci da saraju malo, ovako bas ofirno.Sabinho je napisao/la:Skoro sve sto pjevaju je od HZ samo tekst mijenjalipasica je napisao/la:Jesam li ja prolupao, ili ove fukare pjevaju onu nasu "mi smo tu, i je...", sa izmijenjenim tekstom?
Evo slusam citavo vrijeme, ne mogu da vjerujem, pa ovo su indijanci 1/1.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Posipam se pepelom
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bravo Jakovljevicu noge ti se pozlatile.
HahahaRinuka je napisao/la:oni su nasa podgrgupa iz tzpasica je napisao/la:Jesam li ja prolupao, ili ove fukare pjevaju onu nasu "mi smo tu, i je...", sa izmijenjenim tekstom?
Tuga kad o našoj sudbini odlučuju drugi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I ja ih slusam i ne vjerujem sve nase pjesme samo sto oni drugi text ubace ja tuge i navijaca
, sto se tice rezultata ne valja 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 11 maj 2016, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne mislim se dopisivati s tobom i ne imputiraj mi simpatije prema sadasnjoj upravi, meni je za razliku od tebe ova sezona tesko pala. Ja upravo zbog FKS i odgovaram klocevima poput tebe na ovom forumu. Uzivaj u svemu sto je negativno u mom klubu i pogledaj nekad utakmicu, nemoj visiti ovdje, pisati gluposti dok ti klub za kojeg kazes da navijas istovremeno igra domacem terenu. Ne trudi se odgovarati mi, nemam namjeru trositi vrijeme. Evo i Radnik ti je izjednacio uzivaj i opleti po forumu.Evander je napisao/la:Ima li iti jeda tvoj post unazad tri mjeseca a da onije o meni?
Dolazis ovdje radi FKS ili radi mene?
Ubit ce te nervoza
Nego, kako ti ocjenjujes ovu nasu sezonu i rad uprave?
E vala satraše se ubacujući drugi text, jedna riječ.sarajlija je napisao/la:I ja ih slusam i ne vjerujem sve nase pjesme samo sto oni drugi text ubace ja tuge i navijaca![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
Da ponovim: mi na Tušnju nismo kako treba loptu dotakli... Radnik hladno 1-1...
Na kakve smo mi grane niske pali....
Samo Saraj'vo.
Ma koju god pjesmu pjevaju nas kopiraju moj pasa , ma bila to i jedna rijec ne vjerujem svojim usimaDerdiyok je napisao/la:E vala satraše se ubacujući drugi text, jedna riječ.sarajlija je napisao/la:I ja ih slusam i ne vjerujem sve nase pjesme samo sto oni drugi text ubace ja tuge i navijaca![]()
04.10.2009 !!
trenutna..
Za Kosevoo, za Sarajvooi, za horde zla sad pjevam jaaa..
daj goll, Sarajvooo.....
Za Kosevoo, za Sarajvooi, za horde zla sad pjevam jaaa..
daj goll, Sarajvooo.....
-
nukleusmember
- Kontakt:
ovi iz slobode ne mogu da hodaju,napeli se k'o zhabe protiv nas,dobro jbg a niko nam nije kriv,mozhda u ovoj konstalaciji pustiti olimpica tjn
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uzece Radnik bod u nedjelju. 
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 18 gostiju.