Prva liga FBiH: 26. kolo
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH: 26. kolo
Jajce bez uvrede mora popravit onaj teren ako misli u PL , najgori teren sto sam vidio , mimo toga gledam kude Bosnu sto je dala 14 podgrmecu i gledam evo 0 gore sa Radnickim. Radnicki ako misli ostat mora dobit ovo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
xinxee je napisao/la:Idemoo Metalleghee![]()

A za teren, nije do kluba, znate svi da itekako ima novca, općina komplikuje pa im valjda ne da, da si sami srede, ali riješit će se to, obećali su im.

Ma Zvijezda kad god udje u PL , ispadne ubrzo
.

Ne fakat nemam nis protiv kluba al ono je uzas , ne moze ono u PL pogotov sad u ovoj 12 . . Po meni niko ne bi usao u ligu vise bez mnogih stvari . igra se 20 god pa po marku da su skupljali nes se moze napravit . Dosta vise terena gdje lopta skace ko ping pong loptica i o se odnosi na sve klubovekovacic je napisao/la:xinxee je napisao/la:Idemoo Metalleghee![]()
![]()
![]()
A za teren, nije do kluba, znate svi da itekako ima novca, općina komplikuje pa im valjda ne da, da si sami srede, ali riješit će se to, obećali su im.
Metalleghe ti je prije 2 sezone igrao drugu ligu zapad , tad su se zvali cini mi se Maestral , i onda su krenula ulaganja, pocelo se radit na stadionu, autobus... itd.Ma skockat ce oni to ako uspiju u to ne sumnjam
.

Ova Bosna da nije imala nakih kikseva kuci bezveznih je mogla bit u igri a imaju motda najmladju ekipu . Mene su iznenadili , mislio sam da ce se borit za opstanak
Jao kako sudija svira u Orašju ova liga smisla nema sramota
Ono , ja s e iznenadio bio kad sam vidio , bio sam po erenima druge lige centar nisam vidio onakav horor od terena , Moracete to sredit pogotov ako udjete , Joj Radnickog ne moze ga zabit Podgrmecu , bas mi zao njih imaju navijace finexinxee je napisao/la:Metalleghe ti je prije 2 sezone igrao drugu ligu zapad , tad su se zvali cini mi se Maestral , i onda su krenula ulaganja, pocelo se radit na stadionu, autobus... itd.Ma skockat ce oni to ako uspiju u to ne sumnjam.
Sramota u Gracanici. Gosti se valjaju sigurno deset minuta svaki start je valjanje po terenu. Plus 2 izmjene i sudija produzaje samo 3 minute. I ko slag na tortu svira kraj minut ranije.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
Podgrmec - Radnicki 0-2
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- SamoTravnik
- Kontakt:
I da srede teren opet ne ispunjavaju uslove za PL, morat ce igrati na drugom stadionu ako udju, samo se nadam da to nece biti Pirota jer i ovako igra Novi Travnik kod nas, 3 ekipe bi bilo previse.paulus je napisao/la:Ono , ja s e iznenadio bio kad sam vidio , bio sam po erenima druge lige centar nisam vidio onakav horor od terena , Moracete to sredit pogotov ako udjete , Joj Radnickog ne moze ga zabit Podgrmecu , bas mi zao njih imaju navijace finexinxee je napisao/la:Metalleghe ti je prije 2 sezone igrao drugu ligu zapad , tad su se zvali cini mi se Maestral , i onda su krenula ulaganja, pocelo se radit na stadionu, autobus... itd.Ma skockat ce oni to ako uspiju u to ne sumnjam.
Sudije su se popravile kake su nekad bile al jos ima truhlih jabuka . Prije doneses 3 boda sa strane i prvak si u ovoj ligimoranjak je napisao/la:Jao kako sudija svira u Orašju ova liga smisla nema sramota
Ako uđe u PL, Metallegheu bi najbolje bilo da igra u Mrkonjić Gradu. Čini mi se da je tamo dobar stadion, a samo su 23 km od Jajca.
konacnoZoom088 je napisao/la:Podgrmec - Radnicki 0-2
- crvenocrni
- Kontakt:
Novi Travnik od iduće sezone igra na svom stadionu ako ostanu u ligi (a i ako ne ostanu)SamoTravnik je napisao/la:I da srede teren opet ne ispunjavaju uslove za PL, morat ce igrati na drugom stadionu ako udju, samo se nadam da to nece biti Pirota jer i ovako igra Novi Travnik kod nas, 3 ekipe bi bilo previse.paulus je napisao/la:Ono , ja s e iznenadio bio kad sam vidio , bio sam po erenima druge lige centar nisam vidio onakav horor od terena , Moracete to sredit pogotov ako udjete , Joj Radnickog ne moze ga zabit Podgrmecu , bas mi zao njih imaju navijace finexinxee je napisao/la:Metalleghe ti je prije 2 sezone igrao drugu ligu zapad , tad su se zvali cini mi se Maestral , i onda su krenula ulaganja, pocelo se radit na stadionu, autobus... itd.Ma skockat ce oni to ako uspiju u to ne sumnjam.

sad moraju bit i reflektori svasa nesta tako i treba lagano dizat standard svake sezone al tereni su za mene najvazniji i pomocni vjestacki ako nista , To je najvaznije za razvoj igracaKLIS je napisao/la:Ako uđe u PL, Metallegheu bi najbolje bilo da igra u Mrkonjić Gradu. Čini mi se da je tamo dobar stadion, a samo su 23 km od Jajca.
-
- Kontakt:
Otkud to za reflektore?paulus je napisao/la:sad moraju bit i reflektori svasa nesta tako i treba lagano dizat standard svake sezone al tereni su za mene najvazniji i pomocni vjestacki ako nista , To je najvaznije za razvoj igracaKLIS je napisao/la:Ako uđe u PL, Metallegheu bi najbolje bilo da igra u Mrkonjić Gradu. Čini mi se da je tamo dobar stadion, a samo su 23 km od Jajca.
Cuj Busucnost gubi od novog travnika , hmmmmmmm uzima se kes lahano . Kolko je ta Buducnost pua trebala uc samo
Interesantno kako je Jedinsvo proigralo odjednom 

Isplatila nam lutrija pare prosle sedmice, pokupovali sve utakmice do kraja, premiramo druge klubove da zapnu protiv konkurenata. Na to sve iduce sezone sa ostatkom para idemo u premijer ligu, renoviramo stadion i za dvije godine igramo europu.paulus je napisao/la:Interesantno kako je Jedinsvo proigralo odjednom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.