FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 15 maj 2016, 23:31

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa stvarno ne znam da li je bilo nekog pustanja. Ako cemo suditi po par zadnjih tekmi onda bih sa sigurnoscu mogao reci da toga nije bilo. Olimpic je u finisu igrao dosta dobra, a Sarajevo ruku na srce traljavo i lose.
Prebaci na BHT upravo počinje snimak.

NI meni nije izgledalo tako.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 maj 2016, 23:32

ma ja, nije... gdje bi oni, oličenje poštenja i mukotrpnog rada :D
mamicu im redom

pa pogledaj samo bekica i benke kako "Promasuju"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 maj 2016, 23:34

rasavoje je napisao/la:Pa koliko se sjecam, ovaj Hebibovic se kod nas nije mog'o sastaviti sa loptom. A sad bi ga vratili.
Tako mahom biva sa vecinom nasih bivsih igraca.
Nista, treba pocet' klat' kurban za FKS. :D
Tako je sa svakim igracem. Sad Okica razapinju, a da ode u neki drugi pl klub i pocne odlicno igrati, opet bi bila ista prica k'o s Hebibom ;) ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 23:35

Zasto nekadasnji nasi navijaci koji su sad u klubu ne.kazu javno sta se desava,il dobro im pa cute?

Rule_hz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 15 maj 2016, 23:36

zagor1987 je napisao/la:I ovo vracanje clanskih,nisam ja uzeo clansku zbog Dine vec zato sto volim svetinju i clansku cu vazda imat sa ponosom

Brate nisi clan kluba nego dininog havara firma domod kako vec zaboravio sam klub nema nista od ovih nasih 20km+tribina to sve ide u talacke firme i dincek je u talu sa njim jer mu je to haver i kum kao sto je citav fan shop nije klubov vec privatna firma ujedno bit ce clanskih bit ce opet to za svoj klub treba da istrajes da otjeramo ove lopove a ti meni buraz zivio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 23:38

Mokes je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Pa koliko se sjecam, ovaj Hebibovic se kod nas nije mog'o sastaviti sa loptom. A sad bi ga vratili.
Tako je sa svakim igracem. Sad Okica razapinju, a da ode u neki drugi pl klub i pocne odlicno igrati, opet bi bila ista prica k'o s Hebibom ;) ;)
Hebib ne igra dobro nit ce kad ta curica igrat dobro kao i Okic isto nema se tu sta pricat il znas il ne

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 15 maj 2016, 23:39

Mokes je napisao/la:
O tom' ti pricam. Koja kuknjava je bila hoce li on doci, pa kad je dos'o, kolektivno slinjenje, te Sevcenko, te ovo, te ono. Kad je bio dobar, tad je i valjao, cim je opao, razapet je. Jos jedan u nizu.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 maj 2016, 23:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa stvarno ne znam da li je bilo nekog pustanja. Ako cemo suditi po par zadnjih tekmi onda bih sa sigurnoscu mogao reci da toga nije bilo. Olimpic je u finisu igrao dosta dobra, a Sarajevo ruku na srce traljavo i lose.
Aco utakmica je namještena a sve ti je lijepo rekao Milko Đurovski **** ti ovakvu ligu sramota je ovo treba izbaciti i Sarajevo i Radnik i Želju zbog Leotara onda što je bilo ovo je sramota.Sve je Milko u pravu što je rekao ako neko ima link neka postavi izjavu Milka Đurovskog.
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 23:41

sekac je napisao/la:
Aco utakmica je namještena a sve ti je lijepo rekao Milko Đurovski **** ti ovakvu ligu sramota je ovo treba izbaciti i Sarajevo i Radnik i Želju zbog Leotara onda što je bilo ovo je sramota.Sve je Milko u pravu što je rekao ako neko ima link neka postavi izjavu Milka Đurovskog.
Milko je ubleha. ;) Ne treba Sarajevo izbaciti, samo otjerati ovu stoku koja nam bruka klub gdje god stigne. Ne smije Sarajevo ispastati zbog par debila.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 maj 2016, 23:41

zagor1987 je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Proklet klub i to je to. Dzaba nam sve.
Nije klub vec drzava i narod,daj bjednicima bilo sta cim vide 50 maraka majku ce prodat jad od naroda,dovedes g ovna ovako ti vrate
upravu ste i jedan i drugi
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 maj 2016, 23:43

nažalost neki naši stručnjaci su hebiba gurali na silu na desnog beka iako je on klasično krilo !
on je tanak defanzivno a dobar ofanzivno, što je i danas potvrdio .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2016, 23:48

Ako se nista znacajno ne promijeni do pocetka naredne sezone, sta oni fakat misle, koliko ce ljudi dolaziti na stadion gledati ovo?
Prvo su unistili sve sto su mogli, sad ce i ono malo navijaca rastjerati.
Ovo su najveci grobari FK Sarajeva, mozda cak u istoriji.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 15 maj 2016, 23:49

Fino sam ja rekla da treba bojkotovati neke utakmice. Igrali bi pod manjim pritiskom, i vidjelo bi se ko je gdje i koliko zna. Ovako se svaki moze vaditi na pritisak i na jos stosta. I sad bi da vracate clanske. E pa nece da moze. :stop:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 maj 2016, 23:59

Izgleda cu u potpis za OUT pored igraca morati dodati i upravu :kafa:
Treba ovoj upravi dici spomenik kao sto smo proslu sezonu govorili, jer ovo sta su oni napravili nebi mogao svako! Klub sa ovakvim vlasnikom, ovakvim navijacima, ovakvim mladim nadama, klub koji bi mogao biti nosioc 2 pretkolu LP, oni su taj klub sveli na skoro pa najnize grane (najnize bi bile kad bi nas potrefila sudbina recimo Borca). Bojimo se za Evropu, ne samo da se uvrstimo, nego ako se uvrstimo sta ce biti tamo? Da nas obruka opet neki amaterski klub kao Zeta ili Kukesi, ili da nas vodeci klubovi iz regiona razbucaju po 5:0?
Dino i kompanija imaju izbor, ili sami da odu, ili navijaci da jih ganjaju po gradu, jer ovakvo Sarajevo se ne moze vise gledati. Koliko se je oko kluba nakotilo raznih, taldzija, menadzercica, trenera, sponzora, da bi trebali jos iducu sezonu da to sve pocistimo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 maj 2016, 00:03

Moras biti vrhunski konj da odradis ovakvu sezonu, sa ovakvim preduslovima. Bravo uprava, a sad cao!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2016, 00:05

Nadam se da do ovog nece doci. Evo za one sto su pitali sta je to bilo u Partizanu:

[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 maj 2016, 00:07

Kopirano s fb od jedne nase legende:

'Da sam pametan kao sto nisam.Da mi je svejedno kao sto nije,da sam se rodio u nekoj Oklahomi..Sad bi bio debeli Amerikanac,pratio bi baseball,zderao bi hamburgere,i slusao hu ha iha ha muziku.Vozao bi forda,nebi se grizao zbog MOG Sarajeva.MOG,a ne ovih koji sramote,slluju MOJU prvu ljubav.Poslije toliko godina,tone opijata,cijele fabrike cigareta,predjenih kilometara ne dozvoljavam da mi ubiju ono sto volim.Mars iz svetinje.Mars iz mog djetinjstva!!!!'
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 16 maj 2016, 00:15

Dobro neko spomenu, klub sa ovakvim vlasnikom, ej ba ljudi mi imamo vlasnika..njega se sve pita. Uprava je za*** skroz ovu sezonu, a moze li se izvuci iducu zavisi od amidze, ako amidza kaze djeca, igraju djeca..jer realno on nas je i kupio da prodaje nasu djecu na zapad, da tako preko akademije zaradjuje.
Jel dovoljno pametan pa da uz djecu svake godine prikljuci i 2-3 igraca tipa Jajalo ili Benko, pa proda najskupljeg a kupi iduce sezone slicna 2 i tako napravi sklad mladost i kvalitet-iskustvo ili ce se nastaviti krpiti rupe poluamaterima tipa Harbe, Okica i sl., tu je nas problem, koliko amidza zna koliko zeli i koliko se uopce u fudbal razumije.
Ili najcrnji scenarij..da nas je kupio da preko azijskih kladionica stima rezultate..pa je mozda ove godine zato i 9 poraza na kontu, posebno kuci rusenje tradicije, uz dobre kvote svakako.
Kako god nama ga je trpiti.jer je u cardiffu pokazao da ga boli *** za navijace, promjenio im i grb i boje kluba kad je dosao.
Koliko sam uprati jedan njegov intervju da je rekao u sarajevo malo ulozio a dobre rezultate napravili i tad je spominjao nesto mlade igrace, al en sjecam se u kom kontekstu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 maj 2016, 00:19

Majkl je napisao/la:Možda sam lud ali imam osjećaj da će ovo da se okrene na dobro i na našu stranu ,kako i kad ne znam ali imam osjećaj da će biti uredu.
Opusteno raja,majkl ima dobar osjecaj prije uzvratne utakmice sa slobodom u kupu (:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2016, 00:20

FrancescoTotti je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Možda sam lud ali imam osjećaj da će ovo da se okrene na dobro i na našu stranu ,kako i kad ne znam ali imam osjećaj da će biti uredu.
Opusteno raja,majkl ima dobar osjecaj prije uzvratne utakmice sa slobodom u kupu (:
:urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Napapijri i 21 gost.