Nadje se mjesta normalno i za svjetsko. Ono dodje taman u pauzi.lejla je napisao/la:A sta cemo mi sto to sebi uskracujemo radi Svjetskog ??A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce to ko ima koljeno.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja zgulio koljeno prije 3 dana
I kako je sad?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Zguljenoomerbavarac je napisao/la:Hoce to ko ima koljeno.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja zgulio koljeno prije 3 dana![]()
![]()
I kako je sad?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kod mene jedan komsija tako, i umro.majestic24 je napisao/la:Zguljenoomerbavarac je napisao/la:Hoce to ko ima koljeno.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja zgulio koljeno prije 3 dana![]()
![]()
I kako je sad?![]()
![]()
Danas mu 40 dana!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jao,kakav peh.Kad Ti za jedno 3-4 godine budu rekli da se zaposlis,da zaradjujes sebi Ti njima reci da neces,kad se posao nudio nisu dali a sad traziteThe Game je napisao/la:
Pazi ironije moj Emire...
Nadjem ja sebi posao prije 20-ak dana, sve ja sebi sredio, i dnevnicu i radno vrijeme kako mi odgovara, ma sve.
I taman kad sam trebao poceti raditi starci mi to zabrane.
Ljudi sa zavrsenim fakultetima nemaju posla, a ja se sa 18 godina zaposlim i on mi ne da raditi.
Juce mi nudi da se ponovo dogovarami, e reko necu ja sad.
Ma jarane radi,sta ces,neces povazdan za racunarom,zaradis i u grad potrosis
Ja radim kao sanker
Tocim pive tamo vamo
P.S Zaposli se
A C A B !
Jes sjela dvolitra hladna ko nikad
sad mogu rahat zaspat.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Ja čekam od neke 2007 da nam vize ukinu, i dalje čekam, čekam i čekam, ja čekam , a i samo čekam. April, novembar i tako svake godine. InšAllah da nam je hoće ukinuti više, pa da se okanim fakulteta, i ako Bog da ako budem nekad imao vremena vratiti se pa ga završiti.
Danas mi prijatelj reče da radi u Boschu u Njemačkoj, 1300 eura mu plata, a 19 godina, kaže bila bi i veća da je neki kurs za tehničara završio. Sjećam se dok sam gore bio...ccc. Šta nam rade od ove jadne države.
Danas mi prijatelj reče da radi u Boschu u Njemačkoj, 1300 eura mu plata, a 19 godina, kaže bila bi i veća da je neki kurs za tehničara završio. Sjećam se dok sam gore bio...ccc. Šta nam rade od ove jadne države.
Zar ne postoji garantno pismo i te stvari? Kakvo cekanje na ukidanje, jao mogu misliti sta bi s mene bilo da sam cekao kao ti. 
Vom Jäger zum Gejagten
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Od Vas nije sigurno,nego od KomitaAvatar je napisao/la:
Ova slika je prepravljena![]()

A C A B !
[youtube][/youtube]
evo i mene iz Banovica,jedna muzicka za povratak,smao da pozz onog @harishp,previse prica,a vidim neki dan ne smije reci koliko godina,i pobjegne kad na 2-3 sata kad ga @bad_boy pita,a slobodan je kad dodju da ga brane,pa je redovan svaki put,samo jedno cu reci kukavica
evo i mene iz Banovica,jedna muzicka za povratak,smao da pozz onog @harishp,previse prica,a vidim neki dan ne smije reci koliko godina,i pobjegne kad na 2-3 sata kad ga @bad_boy pita,a slobodan je kad dodju da ga brane,pa je redovan svaki put,samo jedno cu reci kukavica
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
geronimo je napisao/la:Zar ne postoji garantno pismo i te stvari? Kakvo cekanje na ukidanje, jao mogu misliti sta bi s mene bilo da sam cekao kao ti.
Postoji, ali malo morgen daju vize samo tako . I da dadnu vizu ona je maksimalno na 2 mjesece, u Njemačkoj produžiš još 1-2 mjeseca ako imaš osiguranje i to je to. To su gluposti, a tamo mi je dosta rodbine i old friends
Gadna ova špaga, razguli se sa istezanjem svakoga jutra i noći 
Sad sam se bio ured us..

Sad sam se bio ured us..
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kako kod nas tako i kod VasAvatar je napisao/la:Pa' et ali je prepravljena kako god
A C A B !
Vizu od 3 mjeseca dobivam vec nekih 10-ak godina. Napravis pauzu od isto toliko mjeseci i tako immer wieder.Neutral je napisao/la:geronimo je napisao/la:Zar ne postoji garantno pismo i te stvari? Kakvo cekanje na ukidanje, jao mogu misliti sta bi s mene bilo da sam cekao kao ti.
Postoji, ali malo morgen daju vize samo tako . I da dadnu vizu ona je maksimalno na 2 mjesece, u Njemačkoj produžiš još 1-2 mjeseca ako imaš osiguranje i to je to. To su gluposti, a tamo mi je dosta rodbine i old friends
Kada se osvrnes, bio si pola godine tamo a pola amo.
Sta ti mislis ako ukinu vize da mozes biti koliko hoces u inostranstvu?
Vom Jäger zum Gejagten
Koga briga da li je prepravljena ili ne hahaha . Chill people. 
Kod nas ih ukinuli pa opet nigde ne idem.Neutral je napisao/la:Ja čekam od neke 2007 da nam vize ukinu, i dalje čekam, čekam i čekam, ja čekam , a i samo čekam. April, novembar i tako svake godine. InšAllah da nam je hoće ukinuti više, pa da se okanim fakulteta, i ako Bog da ako budem nekad imao vremena vratiti se pa ga završiti.![]()
Mislim da cu cekati zimu pa da idem sa devojkom do Nemacke kod njene rodbine,tako smo planirali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Kod nas ih ukinuli pa opet nigde ne idem.Neutral je napisao/la:Ja čekam od neke 2007 da nam vize ukinu, i dalje čekam, čekam i čekam, ja čekam , a i samo čekam. April, novembar i tako svake godine. InšAllah da nam je hoće ukinuti više, pa da se okanim fakulteta, i ako Bog da ako budem nekad imao vremena vratiti se pa ga završiti.![]()
Danas mi prijatelj reče da radi u Boschu u Njemačkoj, 1300 eura mu plata, a 19 godina, kaže bila bi i veća da je neki kurs za tehničara završio. Sjećam se dok sam gore bio...ccc. Šta nam rade od ove jadne države.Dok nisu bili cekao sam jedva da ih ukinu da idem gde,sada kada su ih ukinuli ne ide mi se nigde.
Mislim da cu cekati zimu pa da idem sa devojkom do Nemacke kod njene rodbine,tako smo planirali.
Ma veruj mi da bi ja odmah otišao u Nemačku, pa bi svratio do prijatelja u Švedsku, inšAllah. No , veruj mi da sam u iščekivanju ima već par godina. Zvuči neverovatno, no eksirao bih Kebab u Nemačkoj.
Kebabi su ovdje zakon... Dole po Bosni sto sam imao priliku da jedem, to je sve slabo skroz... Ili ne valja meso, ili ne valja sos 
A ne znam sto se niko dole ne sjeti da profura Dürüm, to je slican fazon, samo sto meso i ostalo dobijes u palacinku... Joj, evo krenu mi voda na usta dok pisem..

rodio ga babo, jest lijep
A ne znam sto se niko dole ne sjeti da profura Dürüm, to je slican fazon, samo sto meso i ostalo dobijes u palacinku... Joj, evo krenu mi voda na usta dok pisem..

rodio ga babo, jest lijep
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: alemsa, VensanKasel i 12 gostiju.