Kup BiH 2015./2016.
Re: Kup BiH 2015./2016.
Radnik će za par sezona biti ondje gdje su sad Modriča ili Leotar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko sam upratio velika većina ljudi na stadionu nije zviždala himnu,što je veliki uspjeh kada znamo da je u Bijeljini aprila '92.ubijeno 2 000 civila i da je u gradu uspotavljen apartheid.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Signore ako Sevilla osvoji veceras jel se otvara mjesto za nekog naseg predstavnika onda??
Da samo sto velika vecina uopste nije ustala kad se himna intoniralanellic07 je napisao/la:Koliko sam upratio velika većina ljudi na stadionu nije zviždala himnu,što je veliki uspjeh kada znamo da je u Bijeljini aprila '92.ubijeno 2 000 civila i da je u gradu uspotavljen apartheid.
-
- Kontakt:
Da li je to naša himna.Fukare su pjevale drugu himnu dok se intonirala ova.Jeli to poštovanje .Postavljamo stvari kako nama odgovara. To je realnost.Nemojmo biti licemjerni...Naša himna kad nam paše...HElo je napisao/la:Da samo sto velika vecina uopste nije ustala kad se himna intoniralanellic07 je napisao/la:Koliko sam upratio velika većina ljudi na stadionu nije zviždala himnu,što je veliki uspjeh kada znamo da je u Bijeljini aprila '92.ubijeno 2 000 civila i da je u gradu uspotavljen apartheid.
Ako cemo iskren osvrt na obje utakmice Radnik zasluzeno podigao trofej,Petrovic ubio taktikom pocistio Musemica i pokazao da je mozda i najbolji trener u BiH,sto se tice Tuzlanske Slobode onoliki pritisci u Tuzli gluposti guranje a kod nas jednu sansu nisu uspjeli napraviti vise je nego sramota.ama da je jedan sut da valja bio.Musemic pokazao da je temperamentan,jeste strucnjak ali nas celo s njim brise patos o kulturi da ne govorim,umjesto da smiruje igrace god vodstva |Radnika on unosi dodatnu nervozu.Sloboda neprimjetna Fukare opravdale nadimak,iako ih vise gotivimo ot Sarajlija jer je Bijeljina i Tuzla nekako mentalno dva ista grada i da svaki Tuzlak smije ladno prosetati u bojama gradom bez da ga iko dira bacanje dimnih,skandiranje cigani u Tuzli i sl neka im je na cast u Bijeljini su docekani kao carevi izmjesani sa domacim navijacima bez ijednog incidenta cak nije bilo i uobicajenih nacionalnih prepucavanja i ponosim se mojom Bijeljinom sto zna docekati i ispratiti ljudski.Ko kaze da nije tako bilo svaka mu cast neka me demantuje ali Radnik zasluzeno odnosi pehar trofej
Izvini a koji si ti nas ili njihovslobodnjak je napisao/la:Da li je to naša himna.Fukare su pjevale drugu himnu dok se intonirala ova.Jeli to poštovanje .Postavljamo stvari kako nama odgovara. To je realnost.Nemojmo biti licemjerni...Naša himna kad nam paše...HElo je napisao/la:Da samo sto velika vecina uopste nije ustala kad se himna intoniralanellic07 je napisao/la:Koliko sam upratio velika većina ljudi na stadionu nije zviždala himnu,što je veliki uspjeh kada znamo da je u Bijeljini aprila '92.ubijeno 2 000 civila i da je u gradu uspotavljen apartheid.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobri su u Bijeljini ljudi generalno..
Mene je najvise nerviralo ubijanje tempa u dvije utakmice sa izlezavanjima, a nikada igrac nije bio povrijedjen. Vec samo legne kada mu treba predah. Malo tog trazenja incidenta i vadjenja zivaca.. Dobri su sa tim psiholoskim igricama i tu nasi nisu znali parirati nikako.
Mene je najvise nerviralo ubijanje tempa u dvije utakmice sa izlezavanjima, a nikada igrac nije bio povrijedjen. Vec samo legne kada mu treba predah. Malo tog trazenja incidenta i vadjenja zivaca.. Dobri su sa tim psiholoskim igricama i tu nasi nisu znali parirati nikako.
-
- Moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Sevilla će, večeras, pokušati osvetiti Slobodu.

- PitarBordo
- Kontakt:
Selam za Gračanicu!GracanicaAA je napisao/la:High je napisao/la:Sevilla će, večeras, pokušati osvetiti Slobodu.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledam sad isječke s tekme Memišević ih ukino dvije utakmice
Kad Sloboda igra finale kupa??
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Samo da se nayebem majke svakom clanu Incidenta... Yebo li vam Ratko Mladic sve!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Šta bi?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo da se nayebem majke svakom clanu Incidenta... Yebo li vam Ratko Mladic sve!

jel to sisko sa DO.ba, sto radi sa racunarima?siskobn je napisao/la:Ako cemo iskren osvrt na obje utakmice Radnik zasluzeno podigao trofej,Petrovic ubio taktikom pocistio Musemica i pokazao da je mozda i najbolji trener u BiH,sto se tice Tuzlanske Slobode onoliki pritisci u Tuzli gluposti guranje a kod nas jednu sansu nisu uspjeli napraviti vise je nego sramota.ama da je jedan sut da valja bio.Musemic pokazao da je temperamentan,jeste strucnjak ali nas celo s njim brise patos o kulturi da ne govorim,umjesto da smiruje igrace god vodstva |Radnika on unosi dodatnu nervozu.Sloboda neprimjetna Fukare opravdale nadimak,iako ih vise gotivimo ot Sarajlija jer je Bijeljina i Tuzla nekako mentalno dva ista grada i da svaki Tuzlak smije ladno prosetati u bojama gradom bez da ga iko dira bacanje dimnih,skandiranje cigani u Tuzli i sl neka im je na cast u Bijeljini su docekani kao carevi izmjesani sa domacim navijacima bez ijednog incidenta cak nije bilo i uobicajenih nacionalnih prepucavanja i ponosim se mojom Bijeljinom sto zna docekati i ispratiti ljudski.Ko kaze da nije tako bilo svaka mu cast neka me demantuje ali Radnik zasluzeno odnosi pehar trofej
- JohnCleese
- Kontakt:
I nek' jos jednom cujem nekog da kaze finaliste kupa ne ide u Evropu ! 
Pocinje era Slobode
jos na Bilinom 

Pocinje era Slobode

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
]
Tako je kako je.Evo konkretno da pitam tebe.Koja je tvoja himna ova koja se intonirala ili Jedna i Jedina.Ne možeš imati 2 himne...
Ni naš ni njihov .Razmišljam svojom glavom.Ta himna je nametnuta ničija i ne poštuje je niko ...Izvini a koji si ti nas ili njihovSvugdje u svijetu se prilikom intoniranja himne ustane i mirno odslusa himna nebitno cije zemlje tvoje ili tuđe. Sta ko pjeva ili dobacuje je nebitno ti gledas svoje ponasanje. Sto se tice Fukara mislim da u trenutku intoniranja himne da nisu bili ni usli na stadion posto su tek kasnije otpjevali tekst koji tebi bode usi.
Tako je kako je.Evo konkretno da pitam tebe.Koja je tvoja himna ova koja se intonirala ili Jedna i Jedina.Ne možeš imati 2 himne...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 18 maj 2016, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ti ovdje samo yebajes nestoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo da se nayebem majke svakom clanu Incidenta... Yebo li vam Ratko Mladic sve!
Yebes li ista izvan foruma?
klej2 je napisao/la:jel to sisko sa DO.ba, sto radi sa racunarima?siskobn je napisao/la:Ako cemo iskren osvrt na obje utakmice Radnik zasluzeno podigao trofej,Petrovic ubio taktikom pocistio Musemica i pokazao da je mozda i najbolji trener u BiH,sto se tice Tuzlanske Slobode onoliki pritisci u Tuzli gluposti guranje a kod nas jednu sansu nisu uspjeli napraviti vise je nego sramota.ama da je jedan sut da valja bio.Musemic pokazao da je temperamentan,jeste strucnjak ali nas celo s njim brise patos o kulturi da ne govorim,umjesto da smiruje igrace god vodstva |Radnika on unosi dodatnu nervozu.Sloboda neprimjetna Fukare opravdale nadimak,iako ih vise gotivimo ot Sarajlija jer je Bijeljina i Tuzla nekako mentalno dva ista grada i da svaki Tuzlak smije ladno prosetati u bojama gradom bez da ga iko dira bacanje dimnih,skandiranje cigani u Tuzli i sl neka im je na cast u Bijeljini su docekani kao carevi izmjesani sa domacim navijacima bez ijednog incidenta cak nije bilo i uobicajenih nacionalnih prepucavanja i ponosim se mojom Bijeljinom sto zna docekati i ispratiti ljudski.Ko kaze da nije tako bilo svaka mu cast neka me demantuje ali Radnik zasluzeno odnosi pehar trofej
da da ja sam
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.