Fukare su bacale u teren.PiromanBL je napisao/la:Koje baklje? Gejlije bijeljina, samoprozvani incident, navijaci fk cz bg i Fk Radnika koriste pirotehniku? Nema sanse. A mozda i ima. Dosli bjelogradjani crveno bijele boje u pomoc svojim koprenedrinjanima i donijeli pokoji komad signalnih baklji...SamoTravnik je napisao/la:Samo baklje u teren, bravo. Opet 3-4.000 kazne.
Kup BiH 2015./2016.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2015./2016.
Da u svazeu nisu lopovi, svake sezone sto se prikupe pare od kazni mogle bi se dati timu koji ce biti domacin finala i da na taj nacin sanira teren i dotjera stadion koliko toliko. Na taj nacin kroz par godina bi imali dosta uslovnije stadione po cijeloj drzavi. Ali posto znamo da kod nas u savez igra samo politika i pare o ovome mozemo samo sanjati.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo naredne sezone definitivno trebaju uvesti da se igraju dvije samo u cetvrtfinalu i polufinalu, a jedna utakmica finala nakon zadnjeg kola u ligi.
A prije cetvrtfinala sve po jedna.
Drago mi je samo sto sarajevski kriminalcici nece u Evropu,al hajde barem imaju sigurne bodove sa Otoke kao i Sloboda iz Bijeljine,Celik u Vitezu itd itd itd..
ebena je liga 12
ebena je liga 12

!
-
- Kontakt:
JA nisam za jednu utakmicu u finalu,bolje su dvije utakmice ,imas dva puta pun stadion,da se igra na jednom stadionu to bi bilo bezveze !
I jedno i drugo ima i prednosti i mane. Kod nas je najveci problem sto se savezu ebe generalno i za kup i PL. Oni se igraju samo jer moraju. Definitivno nam trebaju ljudi u savezu koji ce raditi na domacem fudbalu a pogotovo omladinskom!GradKamena1 je napisao/la:JA nisam za jednu utakmicu u finalu,bolje su dvije utakmice ,imas dva puta pun stadion,da se igra na jednom stadionu to bi bilo bezveze !
Od 55 clanica koliko ih UEFA broji ukljucujuci i posljednje primjljeno Kosovo, finale kupa se samo u BiH igra na dvije utakmice. Ostalih 54 igra na jednu i ne mozemo reci da je to bezveze. Mozemo samo reci da je igranje dvije utakmice u ovom trenutku za nas prihvaljivije i isplativije. Ako jednog dana nogomet eksplodira, liga imadne prosjek 5.000 po utakmici, tad cemo moci uvesti finale kupa na jednu utakmicu bez vecih razmisljanja jer bi npr. stadion u BL ljudi iz Tuzle i Bijeljine bez problema napunili u toj situaciji kada su svi ludi za nogometom.GradKamena1 je napisao/la:JA nisam za jednu utakmicu u finalu,bolje su dvije utakmice ,imas dva puta pun stadion,da se igra na jednom stadionu to bi bilo bezveze !
Naravno, morali bi se dosta popraviti i medjuljudski odnosi (koji su usput receno prilicno dobri kad nema utakmica i slicno) i da Borac i Zrinjski mogu dovesti po 5.000 navijaca u Zenicu i da ne bude incidenata. Ako ce se svi navijaci voditi kao zivotinje pod policijskom pratnjom, iz busa direktno na stadion i sa stadiona direktno u bus i kuci onda nam i ne treba ta jedna utakmica jer ta utakmica i taj dan trebaju biti nogometni praznik i da navijaci jednostavno dodju cijeli taj dan provesti u tom gradu gdje se utakmica igra.
Ali sve je to bajkovito u ovom trenutku i zato se treba drzati ovih dviju utakmica iako sam ja zagovornik jedne, ali tek kada za to dodje vrijeme.
Ovo sto si naveo primjer za navijace se u potpunosti slazem. Definitivno odlazak na gostujucu utakmicu treba da bude cjelodnevni izlet. Kako to promjeniti tesko je reci. Al sve dok ovog ne bude i stadioni ce biti prazni.Signore je napisao/la:Od 55 clanica koliko ih UEFA broji ukljucujuci i posljednje primjljeno Kosovo, finale kupa se samo u BiH igra na dvije utakmice. Ostalih 54 igra na jednu i ne mozemo reci da je to bezveze. Mozemo samo reci da je igranje dvije utakmice u ovom trenutku za nas prihvaljivije i isplativije. Ako jednog dana nogomet eksplodira, liga imadne prosjek 5.000 po utakmici, tad cemo moci uvesti finale kupa na jednu utakmicu bez vecih razmisljanja jer bi npr. stadion u BL ljudi iz Tuzle i Bijeljine bez problema napunili u toj situaciji kada su svi ludi za nogometom.GradKamena1 je napisao/la:JA nisam za jednu utakmicu u finalu,bolje su dvije utakmice ,imas dva puta pun stadion,da se igra na jednom stadionu to bi bilo bezveze !
Naravno, morali bi se dosta popraviti i medjuljudski odnosi (koji su usput receno prilicno dobri kad nema utakmica i slicno) i da Borac i Zrinjski mogu dovesti po 5.000 navijaca u Zenicu i da ne bude incidenata. Ako ce se svi navijaci voditi kao zivotinje pod policijskom pratnjom, iz busa direktno na stadion i sa stadiona direktno u bus i kuci onda nam i ne treba ta jedna utakmica jer ta utakmica i taj dan trebaju biti nogometni praznik i da navijaci jednostavno dodju cijeli taj dan provesti u tom gradu gdje se utakmica igra.
Ali sve je to bajkovito u ovom trenutku i zato se treba drzati ovih dviju utakmica iako sam ja zagovornik jedne, ali tek kada za to dodje vrijeme.
-
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Od 55 clanica koliko ih UEFA broji ukljucujuci i posljednje primjljeno Kosovo, finale kupa se samo u BiH igra na dvije utakmice. Ostalih 54 igra na jednu i ne mozemo reci da je to bezveze. Mozemo samo reci da je igranje dvije utakmice u ovom trenutku za nas prihvaljivije i isplativije. Ako jednog dana nogomet eksplodira, liga imadne prosjek 5.000 po utakmici, tad cemo moci uvesti finale kupa na jednu utakmicu bez vecih razmisljanja jer bi npr. stadion u BL ljudi iz Tuzle i Bijeljine bez problema napunili u toj situaciji kada su svi ludi za nogometom.GradKamena1 je napisao/la:JA nisam za jednu utakmicu u finalu,bolje su dvije utakmice ,imas dva puta pun stadion,da se igra na jednom stadionu to bi bilo bezveze !
MA na to sam i mislio najvise,sta ce ti finale kupa ako ce se igrat pred 1500-2000 ljudi,za sad je bolje ovako,e sad druga je stvar sto se ovde nece iduci 20 godina stanje normalizirat !
Da dodje po 5 000 navijaca iz Tuzle i Bijeljine? Tesko...Signore je napisao/la:Ako jednog dana nogomet eksplodira, liga imadne prosjek 5.000 po utakmici, tad cemo moci uvesti finale kupa na jednu utakmicu bez vecih razmisljanja jer bi npr. stadion u BL ljudi iz Tuzle i Bijeljine bez problema napunili u toj situaciji kada su svi ludi za nogometom.
Pa koliko bi onda trebalo navijaca otici iz gradova ciji su klubovi finalisti? To ni stvarno trebao biti fudbalski bum“Signore“ je napisao/la:i da navijaci jednostavno dodju cijeli taj dan provesti u tom gradu gdje se utakmica igra.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Čestitke na ulasku u prvu ligu.PiromanBL je napisao/la: Pa koliko bi onda trebalo navijaca otici iz gradova ciji su klubovi finalisti? To ni stvarno trebao biti fudbalski bum
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Meni je drago sto imate kompleks od nas.newborn je napisao/la:Čestitke na ulasku u prvu ligu.PiromanBL je napisao/la: Pa koliko bi onda trebalo navijaca otici iz gradova ciji su klubovi finalisti? To ni stvarno trebao biti fudbalski bum
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
Pošto smo mi u BiH vazda bili posebniSignore je napisao/la:Od 55 clanica koliko ih UEFA broji ukljucujuci i posljednje primjljeno Kosovo, finale kupa se samo u BiH igra na dvije utakmice. Ostalih 54 igra na jednu i ne mozemo reci da je to bezveze. Mozemo samo reci da je igranje dvije utakmice u ovom trenutku za nas prihvaljivije i isplativije. Ako jednog dana nogomet eksplodira, liga imadne prosjek 5.000 po utakmici, tad cemo moci uvesti finale kupa na jednu utakmicu bez vecih razmisljanja jer bi npr. stadion u BL ljudi iz Tuzle i Bijeljine bez problema napunili u toj situaciji kada su svi ludi za nogometom.GradKamena1 je napisao/la:JA nisam za jednu utakmicu u finalu,bolje su dvije utakmice ,imas dva puta pun stadion,da se igra na jednom stadionu to bi bilo bezveze !

Svi bi bili kao Borac, ali ne ide nam. Nego reci mi je li Mile pjevao na proslavi ulaska u prvu ligu ili sve doveli Goci bend ili Baju malog minđu?PiromanBL je napisao/la:Meni je drago sto imate kompleks od nas.newborn je napisao/la:Čestitke na ulasku u prvu ligu.PiromanBL je napisao/la: Pa koliko bi onda trebalo navijaca otici iz gradova ciji su klubovi finalisti? To ni stvarno trebao biti fudbalski bum
Selam za šeher Banjaluku i čestitke još jednom.
Kup kup kup je naš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Čekaj bolan tek je ovaj završen. Ali sviđa mi se tvoj optimizam za sljedeću sezonu, već si počeo, svaka ti čast.Rokoko87 je napisao/la:Kup kup kup je naš
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Moram biti optimističan kada me je voljeni klub navikao na to, dok drugi..wobly92 je napisao/la:Čekaj bolan tek je ovaj završen. Ali sviđa mi se tvoj optimizam za sljedeću sezonu, već si počeo, svaka ti čast.Rokoko87 je napisao/la:Kup kup kup je naš

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne treba nam ni dodik ni jedan politicar. A on nek se goni sa nekom podrskom na mitinzima i prikupljanjem glasaca, ne pije mu vodenewborn je napisao/la:Svi bi bili kao Borac, ali ne ide nam. Nego reci mi je li Mile pjevao na proslavi ulaska u prvu ligu ili sve doveli Goci bend ili Baju malog minđu?
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ne može vam niko ništa, jači ste od KozareeePiromanBL je napisao/la:Ne treba nam ni dodik ni jedan politicar. A on nek se goni sa nekom podrskom na mitinzima i prikupljanjem glasaca, ne pije mu vodenewborn je napisao/la:Svi bi bili kao Borac, ali ne ide nam. Nego reci mi je li Mile pjevao na proslavi ulaska u prvu ligu ili sve doveli Goci bend ili Baju malog minđu?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Može samooo da vas mrziii Šavija iz SlavijeeeeeRokoko87 je napisao/la:Ne može vam niko ništa, jači ste od KozareeePiromanBL je napisao/la:Ne treba nam ni dodik ni jedan politicar. A on nek se goni sa nekom podrskom na mitinzima i prikupljanjem glasaca, ne pije mu vodenewborn je napisao/la:Svi bi bili kao Borac, ali ne ide nam. Nego reci mi je li Mile pjevao na proslavi ulaska u prvu ligu ili sve doveli Goci bend ili Baju malog minđu?
Rokoko87 je napisao/la:Ne može vam niko ništa, jači ste od KozareeePiromanBL je napisao/la:Ne treba nam ni dodik ni jedan politicar. A on nek se goni sa nekom podrskom na mitinzima i prikupljanjem glasaca, ne pije mu vodenewborn je napisao/la:Svi bi bili kao Borac, ali ne ide nam. Nego reci mi je li Mile pjevao na proslavi ulaska u prvu ligu ili sve doveli Goci bend ili Baju malog minđu?

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], feniksptica, MElloo, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Vanja8 i 74 gosta.