Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sve i svašta ti se prodaje ispred Fahdove džamije što se tiče te arapske nošnje, pa vjerovatno tu ima to što tražiš.KEC je napisao/la:Zanima me par stvari prijatelji
imali gdje u sarajevu da se moze kupiti neki rekvizit il tako te stvari vezane za gospodar prstenova i jos jedno dali ima gdje za uzet ono odijelo sto arapi nose znaci onaj bijeli carsaf nesh u tom fazonu
Post je postao/la Bosniacum Lilium, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.Bosniacum Lilium je napisao/la:S oceve strane losa kosa, kod babe mi losa kosa. Ali zato dajdze imaju onu kosu iz reklamaMeni iskreno smeta ovako bujna i gusta kosa
HZ_ilidzaa je napisao/la:Post je postao/la Bosniacum Lilium, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.Bosniacum Lilium je napisao/la:S oceve strane losa kosa, kod babe mi losa kosa. Ali zato dajdze imaju onu kosu iz reklamaMeni iskreno smeta ovako bujna i gusta kosa
Prikaži post
![]()
High je napisao/la:Oštra crna kosa, jaka brada, zelene oči i edicija knjiga Derviša Sušića - uvijek prolazi kod žena.
Ono što oni prodaju ti možeš uradi za 15 majice, a 25km duxerice, i tako to. Lopovi obični.hoshafka je napisao/la:šta bi sa onom stranicom Crash Shop za print na majicama, oni su to dobro radili skroz i dostavljali po cijeloj BiH???
Uz to,akisarajevo92 je napisao/la:Prati kosu sa prirodnim šamponom sa dodatkom sode bikarbone, zatim prokuvate žaru i isperete kosu sa njom, a takođe nanositi na kosu ricinusuvo ulje (nije više od 4km u apoteci)
po onome što sam čuo/vidio, pomaže
Trenutno korisnika/ca: JackW, rio_Ferdy88 i 7 gostiju.