Virtu4l je napisao/la:Tebi Frosinone, Crotone i Sassuolo nisu atraktivni? Stvarno lupaš.Rios je napisao/la: Liga ko liga mozda nije atraktivna kao EPL
Salu na stranu,Sassuolo je simpaticna ekipa
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Virtu4l je napisao/la:Tebi Frosinone, Crotone i Sassuolo nisu atraktivni? Stvarno lupaš.Rios je napisao/la: Liga ko liga mozda nije atraktivna kao EPL
Prvo to sto nebi uopste ni igro u ligi prvaka prvu sezonu (barem) u dva Engleska kluba o kojima se pricalo da ga zele.Mozambik je napisao/la:EPL prodaju muda za bubrege, u Juventusu ima vece sanse da osvoji ligu prvaka nego u bilo kojem Engleskom klubu.
Rios je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Tebi Frosinone, Crotone i Sassuolo nisu atraktivni? Stvarno lupaš.Rios je napisao/la: Liga ko liga mozda nije atraktivna kao EPL![]()
Salu na stranu,Sassuolo je simpaticna ekipa
Sta je fulio tacno @chily?Gefufna je napisao/la:Zbog takvih kao sto si ti sam ga i "zamrzio".
A meni je zbog takvih poput tebe baš drago što je se Juve isprsio za njega jer Juve nije vas deset strucnjaka sa foruma..Gefufna je napisao/la: Zbog takvih kao sto si ti sam ga i "zamrzio".
Jutros je imao i okršaj sa navijačima u Trigoriji, njegov transfer u juve je skoro pa gotova stvar.DevilsAdvocate je napisao/la:Ma ne ide on nigdje, pogotov ne u Juve sta je vama ljudi, za razliku od nekih Pjanic je karatker, u Romi vec ima status svojevrsne legende, i bezbroj puta je ponovio kako bi tu volio cak i zavrsiti karijeru, da voli taj klub... I sada odjednom da ide u najveceg danasnjeg rivala ( pored Lazia ) i time navuce bjes navijaca, a realno sto se tice karijere ne bi toliko mnogo postigao da mu se isplati riskirati sve sto je do sada steko u Romi, a uz to nije dzaba i Dzeku nagovorio da dodjePustite se vi ove novinarske suplje oko Juvea, jedino prelazak u neke top timove tipa Bayerna, Barce dolaze u obzir, mada sumnjam da ce stic neka ponuda xD
Onda je gluplji nego sam mislio, ako je to istina, covjek bi s tim transferom pojeo sva **** koja je izasroDenno je napisao/la:Jutros je imao i okršaj sa navijačima u Trigoriji, njegov transfer u juve je skoro pa gotova stvar.DevilsAdvocate je napisao/la:Ma ne ide on nigdje, pogotov ne u Juve sta je vama ljudi, za razliku od nekih Pjanic je karatker, u Romi vec ima status svojevrsne legende, i bezbroj puta je ponovio kako bi tu volio cak i zavrsiti karijeru, da voli taj klub... I sada odjednom da ide u najveceg danasnjeg rivala ( pored Lazia ) i time navuce bjes navijaca, a realno sto se tice karijere ne bi toliko mnogo postigao da mu se isplati riskirati sve sto je do sada steko u Romi, a uz to nije dzaba i Dzeku nagovorio da dodjePustite se vi ove novinarske suplje oko Juvea, jedino prelazak u neke top timove tipa Bayerna, Barce dolaze u obzir, mada sumnjam da ce stic neka ponuda xD
Ne znam je li glup, ali znam da je bio dovoljno pametan da sebe dovede do Juventusa (nema puno ekipa ni trenutno ni u historiju koji su veci).DevilsAdvocate je napisao/la: Onda je gluplji nego sam mislio, ako je to istina, covjek bi s tim transferom pojeo sva **** koja je izasro
Nije činjenica zato što se i prošle godine govorilo da ga Marotta i Allegri lično hoće, ali bio je već kraj mercata nakon farse sa Draxlerom. I sad na kraju sezone prije nego se i znalo da se Marchisijevo stanje iskompliciralo Pjanić je bio prva meta.Gefufna je napisao/la:Da se Marchisio nije povrijedio, Pjanic ne bi bio ni u mislima kljucnih ljudi kluba, sto se poklapa sa nasim forumskim misljenjem. To je cinjenica.
Sa tacke gledista po kojoj je Hernanes potencijalna alternativa Marchisiu, Pjanic je svemirski brod i instant upgrade. Ali qurac, vi i ne znate da se Marchisio povrijedio. Vjerovatno zato sto nije WC igrac.
Ne postoji osoba (da ne kazem navijac/simpatizer) koja prati Juventus, a koja bi izabrala Pjanica ispred Marchisia. Ne zato sto je Claudio, vec zato sto uz njega zdravog nije potreban upgrade na toj poziciji. Juventusu je potrebna dimenzija vise na nekim drugim pozicijama, prvenstveno krilnim, ali to je vjecita mercato boljka gdje se ne moze ubosti sa transferon i ici u transformaciju primarne formacije i novu filozofiju i nacin igre.
Jedna dimenzija je dobijena dolaskom Alvesa (ako ostane motivisan), ali recimo da je jedini transfer ovog ljeta Pjanic koji upada u prvu postavu umjesto Marchisi, a sve ostalo isto, Juventus bi bio unazadjen ne upgrade-ovan.
Šta ima.jasmin10 je napisao/la:Juventus klasa ispod Barcelone, Reala i Bajerna. Ipak su jači od Uniteda, Chelsea. Tako da sve u svemu solidan transfer, bolje nego da je ostao u Romi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.