FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Samo da kazem da me Ribery razocarao, nazalost ono sto je Fontaine rekao a jucer prenio onaj je 100% tacno. Ribery hoce da predribla citavu ekipu, ja se bojim da je Bayern napravio gresku kada je produzio s njim, moglo se dovesti za njega dva odlicna igraca i zacepiti rupe u odbrani.
Lijevi bek, moj favorit ostaje Contento i mislim da ce ove godine da dobija jos vise sansi, jer decko vec sada pokazuje znake zivota, mogao bi postati nas dugogodisnji bek...
Lijevi bek, moj favorit ostaje Contento i mislim da ce ove godine da dobija jos vise sansi, jer decko vec sada pokazuje znake zivota, mogao bi postati nas dugogodisnji bek...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zdena04 je napisao/la:Manchester je navodno zainteresovan za Müllera. Ferguson je spreman dati 30 milki.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- amel10071988
- Kontakt:
Ovog Nerlingera bih ja lično nabio boksom da zube pokupi
bajgi sad izjavljuje da nece biti problem s istom mocadi krenuti u novu sezonu
ako i laze onda me nervira a nesmijem ni pomisliti da je ovo istina 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ma pravi se grbav. Jasno je i njemu da su potrebna pojacanja u odbrani, mislim da je to samo taktika. I prije nego sto su Robbena doveli, bila je ista prica. I na kraju iskesiraju 25 milki Realu.amel10071988 je napisao/la:Ovog Nerlingera bih ja lično nabio boksom da zube pokupibajgi sad izjavljuje da nece biti problem s istom mocadi krenuti u novu sezonu
ako i laze onda me nervira a nesmijem ni pomisliti da je ovo istina
Mada ne bi bilo ni preveliko iznenadjenje da i ne dovedu nikog. Znalo se i to cesto desiti. Nikog ne dodje, sezona propadne i onda sljedece sezone potrose 70-80 miliona na pojacanja.
Uglavnom, s upravom Bayerna se nikada ne zna, ali se nadam da ce ovaj put biti pojacanja.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Glumi little Ulija, ništa novo. 
Evo jedna zanimljiva informacija: Iz tabora Njemačke je javljeno da bi Badstuber mogao biti zamjenjen sa Jerome Boatengom i bila bi to prva utakmica Brat protiv Brata na SP-u (Kevin Boateng igra za Ganu i to je isti onaj igrač koji je Ballacka poslao na raniji godišnji odmor).
Navodno, Badstuber nije bio dovoljno dobar u prve 2 utakmice i zato Loew razmišlja o rotaciji...
Navodno, Badstuber nije bio dovoljno dobar u prve 2 utakmice i zato Loew razmišlja o rotaciji...
Sent from my Philips Smart TV.
Nek ubaci Badstubera mjesto Mertesakera, radi njega smo izgubili od srbije
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
evo kako pisu neke spanske novine bayern je zainteresovan za evru iznos 18mil 
bilo bi to odlicno nek igra 2-3god i onda contento ulazi u prvi 11
bilo bi to odlicno nek igra 2-3god i onda contento ulazi u prvi 11
Ma pustite ta lupetanja, Bayerna zanimaju sada svi lijevi bekovi ovoga svijeta. Medijska propaganda. Kada jednoga lijepoga jutra saopšte vijesti ako Bog da da je neko potpisao, mediji će se iznenaditi, kao što se uvijek iznenade kada je Bayern u pitanju.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovog ljeta se nece puno trositi, najmanje ce 20 mil. potrositi za neke igrace, ee prave su stipse.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pozdrav svim navijacima Bayerna.Čitao sam dosta na ovoj temi i načitao se svakojakih gluposti(puno je djece na forumu)
Da se i ja malo osvrnem na prošlu sezonu i kako bi po meni to trebalo izgledati u sljedecoj
Golmani:Butt,Kraft i još jedan iz omladinskog pogona
Butt je pokazao u ovoj sezoni da se na njeg može računati i mislim da on na ovom nivou može braniti još tri-četiri godine.Kraft solidna zamjena.Znači na golmane ne trošiti pare,još to nije potrebno.
Odbrana:Kupiti pod hitno desnog beka(ništa ispod 20 mil.),nipošto lijevog.Lijevo imamo Contento,Alaba,Braafheid i po potrebi Lahm,a desno samo Lahm.Ne daj Bože da nam se Lahm povrijedi ili dobije kartone,nema ga ko zamijeniti.A i ova je sezona pokazala da je puno bolji lijevo nego desno.
Van Buytena i Demichelisa,ako dođe ikakva solidna ponuda ponuda odmah prodati,i u tom slučaju kupiti i novog stopera(ništa ispod 15 mil.).Ako obojica ostanu onda ništa od kupovine,jer već imamo 4 stopera.Badstuber je pokazao da ima kvaliteta,a i Breno je digao formu otkako je prešao u Nurnberg(Pokazao je to protiv Bayerna,bio najbolje ocijenjeni igrač na terenu-ocjena 2),i sigurno da ima potencijala.Braafheida ne bih prodavao,jer ne volim kada se igrač nakon samo jedne sezone prodaje,neka ga tu ako ništa radi širine klupe.
Sredina.van Bommel i Schweinsteiger ostaju centralni vezni.S njima Bayern ima tu potrebnu čvrstinu na sredini terena.
Tymoshchuk mora dobijati više šanse,kada nema van Bomela ili Schweinsteigera , jer je sigurno 3 puta kvalitetniji od Pranjića,to je i u ovoj sezoni pokazao kad bi igrao.
Ottl nema kvalitete za Bayerna,zreo za prodaje(Nurnberg je zainteresovan)
Robben ostaje desno,a Ribery lijevo(očekujem da eksplodira u ovoj sezoni.
Altintop u igru u slučaju povrede ove dvojice,ili kada bi se odmarali on bi bio dostojna zamjena.
Pranjića još jednu sezonu ostaviti radi širine na klupi.
Sosa je pokazao da nije kvalitet,a već 3 sezone u Bayernu,da ima nešto od njega dosada bi sigurno i pokazao(vrijeme došlo da ide iz Bayerna)
Ekici treba na posudbu jednu sezonu,pa onda vidjeti šta dalje
Kroos u prvi sastav,sigurno ima kvalitet blizu Sneijdera(ko je pratio njegove igre ove sezone zna da sam u pravu)
Napad.Treba igrati sa jednim napadačem.Sa dva napadača uz Ryberia I Robbena,to je preofanzivno, jer su njih dvojica više kao krilni napadači,nego desni vezni.Moje mišljenje je da smo ovu sezonu igrali u formaciji 4-2-4,pa i ne čudi ovoliki broj primljenih golova.Uz Robbena nema napadača na svijetu koji bi se naigrao.zato nemate šta kriviti Gomeza,jedan vrlo kvalitetan centrafor,koji traži lopte u šesnestercu,a znate kakav je Robben,prije će pucati sa 30m,nego stvoriti čistu priliku nekom drugom.Sve kritike na račun Gomeza su neopravdane, svi koji su ga kritikovali pojma o fudbalu nemaju.Ne možete očekivati da on uzme loptu,predibla dvojicu i dadne gol,zna se njegova uloga(daj mu loptu u šesnestercu i on postaje gol-mašina)
Olića i Mullera da se bore sa gomezom za mjesto u napadu.Treba igrati sa samo jednim napadačem.Primaćemo puno manje golova,a napad sigurno neće oslabiti.
Klose,ako stigne ponuda od oko 6-7 mil. prodati,puno je oslabio,a i godine ga stigle,i ovako je gužva u napadu.Mislim ako bi se igralo sa jednim centraforom da su nam dovoljna i tri napadača u ekipi,a tu je Saer Sene,možda i njega povremeno ubaciti,ako ga prekomanduju u prvi tim iformacija bi trebali izgledati ovako.
-------------------Butt---------------------
novi desni bek----novi stoper ili(van buyten ili Demichelis)---Badstuber----Lahm
--------------------van Bommel-------------
-----------Schweinsteiger----Kroos---------
Robben------------------------------------Ribery
--------------------------Gomez-------------------
Zamjene:Kraft,mladi golman,Breno,van Buyten ili Demichelis,Contento,Braafheid,Alaba,Tymoshchuk,Altintop,Pranjić,Muller,Olić
Ovako je najrealnije,još ako uzmemo u obzir da van Gaal neće više od 24 igrača u ekipi.
Potrošnja oko 20 miliona i to je realno
Da se i ja malo osvrnem na prošlu sezonu i kako bi po meni to trebalo izgledati u sljedecoj
Golmani:Butt,Kraft i još jedan iz omladinskog pogona
Butt je pokazao u ovoj sezoni da se na njeg može računati i mislim da on na ovom nivou može braniti još tri-četiri godine.Kraft solidna zamjena.Znači na golmane ne trošiti pare,još to nije potrebno.
Odbrana:Kupiti pod hitno desnog beka(ništa ispod 20 mil.),nipošto lijevog.Lijevo imamo Contento,Alaba,Braafheid i po potrebi Lahm,a desno samo Lahm.Ne daj Bože da nam se Lahm povrijedi ili dobije kartone,nema ga ko zamijeniti.A i ova je sezona pokazala da je puno bolji lijevo nego desno.
Van Buytena i Demichelisa,ako dođe ikakva solidna ponuda ponuda odmah prodati,i u tom slučaju kupiti i novog stopera(ništa ispod 15 mil.).Ako obojica ostanu onda ništa od kupovine,jer već imamo 4 stopera.Badstuber je pokazao da ima kvaliteta,a i Breno je digao formu otkako je prešao u Nurnberg(Pokazao je to protiv Bayerna,bio najbolje ocijenjeni igrač na terenu-ocjena 2),i sigurno da ima potencijala.Braafheida ne bih prodavao,jer ne volim kada se igrač nakon samo jedne sezone prodaje,neka ga tu ako ništa radi širine klupe.
Sredina.van Bommel i Schweinsteiger ostaju centralni vezni.S njima Bayern ima tu potrebnu čvrstinu na sredini terena.
Tymoshchuk mora dobijati više šanse,kada nema van Bomela ili Schweinsteigera , jer je sigurno 3 puta kvalitetniji od Pranjića,to je i u ovoj sezoni pokazao kad bi igrao.
Ottl nema kvalitete za Bayerna,zreo za prodaje(Nurnberg je zainteresovan)
Robben ostaje desno,a Ribery lijevo(očekujem da eksplodira u ovoj sezoni.
Altintop u igru u slučaju povrede ove dvojice,ili kada bi se odmarali on bi bio dostojna zamjena.
Pranjića još jednu sezonu ostaviti radi širine na klupi.
Sosa je pokazao da nije kvalitet,a već 3 sezone u Bayernu,da ima nešto od njega dosada bi sigurno i pokazao(vrijeme došlo da ide iz Bayerna)
Ekici treba na posudbu jednu sezonu,pa onda vidjeti šta dalje
Kroos u prvi sastav,sigurno ima kvalitet blizu Sneijdera(ko je pratio njegove igre ove sezone zna da sam u pravu)
Napad.Treba igrati sa jednim napadačem.Sa dva napadača uz Ryberia I Robbena,to je preofanzivno, jer su njih dvojica više kao krilni napadači,nego desni vezni.Moje mišljenje je da smo ovu sezonu igrali u formaciji 4-2-4,pa i ne čudi ovoliki broj primljenih golova.Uz Robbena nema napadača na svijetu koji bi se naigrao.zato nemate šta kriviti Gomeza,jedan vrlo kvalitetan centrafor,koji traži lopte u šesnestercu,a znate kakav je Robben,prije će pucati sa 30m,nego stvoriti čistu priliku nekom drugom.Sve kritike na račun Gomeza su neopravdane, svi koji su ga kritikovali pojma o fudbalu nemaju.Ne možete očekivati da on uzme loptu,predibla dvojicu i dadne gol,zna se njegova uloga(daj mu loptu u šesnestercu i on postaje gol-mašina)
Olića i Mullera da se bore sa gomezom za mjesto u napadu.Treba igrati sa samo jednim napadačem.Primaćemo puno manje golova,a napad sigurno neće oslabiti.
Klose,ako stigne ponuda od oko 6-7 mil. prodati,puno je oslabio,a i godine ga stigle,i ovako je gužva u napadu.Mislim ako bi se igralo sa jednim centraforom da su nam dovoljna i tri napadača u ekipi,a tu je Saer Sene,možda i njega povremeno ubaciti,ako ga prekomanduju u prvi tim iformacija bi trebali izgledati ovako.
-------------------Butt---------------------
novi desni bek----novi stoper ili(van buyten ili Demichelis)---Badstuber----Lahm
--------------------van Bommel-------------
-----------Schweinsteiger----Kroos---------
Robben------------------------------------Ribery
--------------------------Gomez-------------------
Zamjene:Kraft,mladi golman,Breno,van Buyten ili Demichelis,Contento,Braafheid,Alaba,Tymoshchuk,Altintop,Pranjić,Muller,Olić
Ovako je najrealnije,još ako uzmemo u obzir da van Gaal neće više od 24 igrača u ekipi.
Potrošnja oko 20 miliona i to je realno
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 jun 2010, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne treba im lijevi nego desniNeutral je napisao/la:Ma pustite ta lupetanja, Bayerna zanimaju sada svi lijevi bekovi ovoga svijeta. Medijska propaganda. Kada jednoga lijepoga jutra saopšte vijesti ako Bog da da je neko potpisao, mediji će se iznenaditi, kao što se uvijek iznenade kada je Bayern u pitanju.
Lijevi im treba, Lahm neće niti ne želi igrati lijevo više. Ako si kojem slučajem gledao Njemačku mogao si vidjeti da se žrtvovao Boateng samo da se Lahmu ugodi. 
Ribery na operacijskom stolu
Bayern je objavio da će francuski reprezentativac Franck Ribery u petak otići na operaciju prepona.
Tricolori su se poniženi vratili sa SP-a u JAR-u, a Bayern je po Riberyja poslao privatni zrakoplov kako bi doletio u München i riješio zdravstvene probleme uoči početka priprema za novu sezonu.
Bayern je objavio da će francuski reprezentativac Franck Ribery u petak otići na operaciju prepona.
Tricolori su se poniženi vratili sa SP-a u JAR-u, a Bayern je po Riberyja poslao privatni zrakoplov kako bi doletio u München i riješio zdravstvene probleme uoči početka priprema za novu sezonu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Irci i Bayern se raduju što su Francuzi ispali. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto prije to bolje. Ipak ovo ispadanje Francuza ima smisla.harry_90 je napisao/la:Ribery na operacijskom stolu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Službeno:Christian Lell prešao u Hertha BSC bez odštete.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ispravka. Bayern je dobio 500.000Klare je napisao/la:Službeno:Christian Lell prešao u Hertha BSC bez odštete.![]()
![]()
Neka to ulože u omladinu
Otišao je Lell, mudro, ne znam šta ćemo sa Andreasom. Ne treba nam ni on toliko. Sosa ili on neka odu. Treba početi sve više ubacivati onoga Alabu koji ima talenat i to veći nego onaj Contento.
Bastian se povrijedio, upitan je za Njemačku repku, no valjda je to i malo taktiziranja, nema čovjek izgubljenje lopte, bravo Schweini.
Bilal na operaciji sutra ako Bog da, i nadam se da će se što prije vratiti, jer nam je prijeko potreban. Arjen će pokazati da je to 3 igrača na svijetu kada počne da igra za Holandiju.
Martin solidna za Argentinu, griješio ispočetka, no sada je i zabio gol i bio odličan u odbrani.
Lahm najbolji njemački igrač uz Bastiana i Ozila. Holger nije za beka, i siguran sam da bi bio bolje od Arnea na stoperu, ali eto. Gomeza nigdje na mapi, Klose dobar do crvenog kartona.
Van Bommel iako nije kapiten ipak igra kapitenski kako veli Ahmetović .
Dobro je.
Otišao je Lell, mudro, ne znam šta ćemo sa Andreasom. Ne treba nam ni on toliko. Sosa ili on neka odu. Treba početi sve više ubacivati onoga Alabu koji ima talenat i to veći nego onaj Contento.
Bastian se povrijedio, upitan je za Njemačku repku, no valjda je to i malo taktiziranja, nema čovjek izgubljenje lopte, bravo Schweini.
Bilal na operaciji sutra ako Bog da, i nadam se da će se što prije vratiti, jer nam je prijeko potreban. Arjen će pokazati da je to 3 igrača na svijetu kada počne da igra za Holandiju.
Martin solidna za Argentinu, griješio ispočetka, no sada je i zabio gol i bio odličan u odbrani.
Lahm najbolji njemački igrač uz Bastiana i Ozila. Holger nije za beka, i siguran sam da bi bio bolje od Arnea na stoperu, ali eto. Gomeza nigdje na mapi, Klose dobar do crvenog kartona.
Van Bommel iako nije kapiten ipak igra kapitenski kako veli Ahmetović .
Dobro je.
- majestic24
- Kontakt:
Gdje ce vam dusa??? Pa gdje ce te za njega uzeti novac,ccc. Samo neznam gdje je njegov talenat nestao. Prije 2-3 sezone je bio odlican bek,a onda se samo izgubio.omerbavarac je napisao/la:Ispravka. Bayern je dobio 500.000Klare je napisao/la:Službeno:Christian Lell prešao u Hertha BSC bez odštete.![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.