2:2Willy je napisao/la:12:30 3. finska liga Sudet - MPS 2 4.50 Premier
Kvota u zavidnom padu.
Srećno ko isprati.
Gosti vodili 0:2, domaći izjednačili u zadnjem minutu.
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
2:2Willy je napisao/la:12:30 3. finska liga Sudet - MPS 2 4.50 Premier
Kvota u zavidnom padu.
Srećno ko isprati.
Dobar je Švabo, kvote su potpuno realne...mislim da će ga lagano uzeti.Effenberg je napisao/la:Zasto je kvota na Thiema ovoliko napumpana? Sta je taj Kohlschreiber toliko heben?
Ja sam morao osinuti kvotu 2.5 na Dominica pa ako treba pascu i to sa apetitom, da se kladim na kvotu 1.6 na servis bota ??
Ne kuzim fakat, jel to cijela Njemacka gurala na svog pehlivana, ili mora to da uzme tamo svabo njihov, da se ostali svi sklone da se ovi prosecu?
Fakat nikako mi ne ide u glavu!
JHa sam cenera stavio na ovo:SPY je napisao/la:Poljska&Irska 2,5 MANJE
Kartoni 2,5 VIŠE
Korneri 11,5 MANJE
kv 2
Slazem se kolega, ja sam odigrao na jednom keca, a na drugom 0-2 jer ce ovo biti bunkerisanja ovih Iraca, tako da ocekujem 2 0 za Poljake sto bi mi najvise godilo. Dodao bih i manje od 3,5 zuta takodje, i Poljska vise kornera solidna kvota 1,40 a trebalo bi glat proci.jopaa7 je napisao/la:Poljska - Sj Irska 1 @1,80
Poljaci su bolja momcad, imaju Lewu koja je svjetska klasa i ako misle proci kao drugi u grupi (sto je realno jer tesko ce nesto protiv Njemacke), onda moraju dobiti najslabiju ekipu u grupi. Bit ce protiv Ukrajine jos borbe, ali ako ovo ne dobiju biti ce im tesko na kraju biti drugoplasirani
Lagani singljopaa7 je napisao/la:Poljska - Sj Irska 1 @1,80
Poljaci su bolja momcad, imaju Lewu koja je svjetska klasa i ako misle proci kao drugi u grupi (sto je realno jer tesko ce nesto protiv Njemacke), onda moraju dobiti najslabiju ekipu u grupi. Bit ce protiv Ukrajine jos borbe, ali ako ovo ne dobiju biti ce im tesko na kraju biti drugoplasirani
Svabe 157 kosevagaston je napisao/la:Brose Bamberg - Ratiopharm Ulm Over (161) @1.75
Nedelja, 12.06.2016. 15:00
Treca utakmica finala njemacke kosarke i mec izmedju favorizovanog Brose Basketa i Ulma. Dugo se nije desilo da neko bude tako dominantan kao Brose i u dosadasnjim utakmicama je lako izlazio na kraj sa svojim protivnicima. Razlike sa kojima je pobjedjivao svoje protivnike, pogotovo na domacem terenu su i dokaz za to. Ovdje sam bio u nedoumici da li da igram h1(-18.5) ili over koseva. Odlucio sam se na ovo drugo. Tradicionalno obje ekipe ne preferiraju neku odbranu tako da u vecini njihovih meceva pada dosta koseva, pogotovu ako imamo u vidu da je u ovoj utakmici Brose domacin dosta puta ove godine je znao da da i preko 100 koseva sto bas i nije uobicajeno u europskoj kosarci, sto znaci da igraju dosta efikasnu kosarku. Zadnja 2 meca su dali 100, odnosno 101 kos Ulmu i totalno ga razmontirali, pa je mozda bolja opcija ipak hendikep ali eto, ipak igram over 161 kos . Mislim da ce domacini od pocetka krenuti da zapecate sudbinu gosta i da onda mirno privedu utakmicu kraju.
Syrianska - Dalkurd
Nedelja, 12.06.2016. 18:00
Danas je na programu 12.kolo Svedske Superettan lige gde ce Syrianska ugostiti ekipu Dalkurd-a. O ekipi Syrianske sam pisao i problemima u kojima se tim nalazi, pa necu nesto mnogo da se ponavljam. Nakon 11 odigranih utakmica imaju 2 pobjede, 3 nerijesene i 6 poraza uz gol razliku 7:14 i sa samo 9 osvojenih bodova zauzimaju posljednje mjesto na tabeli. Prije dva kola trener Bosko Orovic je podneo ostavku, pa je na njegovo mjesto dosao pomocni trener Steven Younan koji ima svega 25 godina, ali su u medjuvremenu nasli zamenu u vidu Tino Katsoulakis-a. Medjutim, potrebno je vreme da se nesto drasticno promijeni u igri Syrianske i dok se povredjeni i suspendovani igraci vrate u protokol. Zbog povreda nece biti i dalje povrijedjenih vezista Daniel Nilssona 8/0, Kevin Bisse 2/1 i rezervnih vezista Nahir Oyal 2/0 i Kamaliza Mahad 2/0, dok prema nekim najavama kapiten i organizator igre Louay Chanko 7/0 bi trebalo da se vrati u sastav. Zbog kartona u proslom kolu na ovom mecu nece biti napadaca Bachir Katourgi 11/1 i defanzivca Samuel Akintioye 10/0.
Kartoni i suspenzije:http://svenskfotboll.se/superettan/fair-play/
Sa druge strane, Dalkurd je realativno mlad klub koji je osnovan 2004-te godine i od 2005 pa do sada su uspjeli prodju sve lige od amaterskih i poluprofesionalnih kako bi dosli do ovdje. Glavni cilj vlasnika jeste da Dalkurd postane stabilan profesionalni klub i da se domognu elite u kojoj bi se zadrzali sto je duze moguce. Trenutno bogati vlasnici dosta ulazu u tim i za sada to daje rezultate, posto se nakon 11 odigranih kola nalaze na 4.mjestu sa 5 pobjeda 4 nerijesene i 2 poraza uz gol razliku 18:10 i sa 19 osvojenih bodova. Nalaze se u zaista dobroj formi posto na poslednjih 6 utakmica ne znaju za poraz sa 3 pobjede i 3 nerijesene, i sigurno je da na ovo gostovanje dolaze silno motivisani da nastave dobru seriju rezultata i da iskoriste probleme sa kojima se suocava domacin. Za ovaj put nemaju povrijedjenih i suspendovanih igraca pa se ocekuje najjaci moguci sastav kojim raspolaze Dalkurd. Srecno !

X/X i 1-1 rezultatbodi123 je napisao/la:Belgija Italija 0 do 2 1,50 - tvrda tekma ce vjerovatno biti jer poraz ne bi htjeli ni jedni ni drugi, znamo kako zabari igraju a i Belgija je totalno mrtva i spora u zadnje vrijeme
Belgija Italija manje od 3,5 zutih 2,00 - Englez Clattenburg sudi a znamo da je njima merak upoziriti igraca usmeno nego mu dodjeliti zuti karton, ocekujem i dosta sporu utakmicu s toga mislim da nece biti 4 zuta
dodao bih i cisti X 3,00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.