FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tušanj prostor starog rudnika 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
. . daj ba ne budite djeca. Nema od tog ništa. Džabe trošite vrijeme pisajući gluposti
Pogledajte stadion Istre u Puli nama bi onakav baš bio dovvoljan
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Lako je za prostor, al ovo je pat pozicija, niti će Azmir tek tako uložiti u stadion bez novog zakona, a niti će ovamo Tušanj biti prepisan Slobodi da bi ga renovirali. Teška situacija pogotov što znamo da nećemo 100% igrat Evropu ako je izborimo akobogda na Tušnju i sljedeće sezone.
Ova natezanja će potrajat još barem godinu dana...
Hajd da se okrenemo malo bližim stvarima...Ima li kakvih izvještaja sa priprema, slika, klipova, bilo šta?
A i izgledno je da neće biti nekih novih pojačanja dok je Azmir u Franuskoj, bez njega ništa ne ide.
Ova natezanja će potrajat još barem godinu dana...
Hajd da se okrenemo malo bližim stvarima...Ima li kakvih izvještaja sa priprema, slika, klipova, bilo šta?
A i izgledno je da neće biti nekih novih pojačanja dok je Azmir u Franuskoj, bez njega ništa ne ide.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ma ima prostora da je azmir pametan kupi zemlju i gradi novi isplatio bi mu se kad tad i to bez atletske staze repka bi igrala na njemu sigurno al jbg nadajmo se boljem da ce se i za to naci rjesenje trenutni za ovaj milion sto ima opstina mogu zavriti betonske radove i sta onda dalje jedino kad bi od budzeta za 2017 god odvoili 2 miliona pa da se sve avrsi bez krova al svi znaamo da od toga nema nista
Opstinu treba zaboraviti, to smo neki dan raspravljali, nema od njih para, to treba biti svima jasno. Ali dobro neko rece, hajmo o timu, pripremama, igracima.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ma pretpostavljao sam, al' sam se ipak nadao da imaNKMramor je napisao/la:Nema u Simin Hanu prostora da se širi stadion daljeMortus je napisao/la:kakve su šanse da se stadion u Simin Hanu dogradi i osposobi po Uefa kriterijima ?
Vjerovatno da postoje šanse da se gore gradi, jer je Azmir već izvodio radove i ulagao u isti.
Ako nedaju Tušanj, jebt ga nije Bogom dat da se mora na njemu igrat zauvijek.
Sloboda mora imati svoj stadion i Azmir ako već to želi i ima ambicije da bude u Slobodi dugo, onda
mu je najbolje da kupi jedan veći plac i da na njemu izgradi sadion od temelja kapaciteta do 15.000
vjerujem da za 50 miliona to može uraditi, ako je već spreman da toliko uloži, a možda mu treba i manje para za takav jedan stadion.
Kad mogu veliki klubovi mijenjat stadione, zašto to ne bi mogla i Sloboda. Tušanj nije pod moranjemda se na njemu igra....jedino što smo mi
sada trenutno prinuđeni na to....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Da nam bi ne brigat o idućoj rati reprograma

-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Joj ljudi, valja dici kredit zbog Slobode u naredna 2 mjeseca 
Pozz. Do sada nisam se uključivao na temu. Možete/ možemo pisati do ujutro, stadion je za uhljebe koji nisu imali gdje se smjestiti. Nit će se Tušanj raditi, nit će novi stadion biti drugdje gradjen. Jedino ako rezultati na izborima budu zavisili of toga. A veličina, Bayarene Leverkusen ima 24000.Pa se skontati koliko košta održavanje. Sloboda je, kao i sve ostalo u državi, talac politike.Nebitno je koja boja je na vlasti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Samo kukasssNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj ljudi, valja dici kredit zbog Slobode u naredna 2 mjeseca
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pravio mali proracun. Prema prvim rezultatima, 300 KM ne gine kuknjavaDoeTz je napisao/la:Samo kukasssNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj ljudi, valja dici kredit zbog Slobode u naredna 2 mjeseca
Sad se i ja zabrinuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pravio mali proracun. Prema prvim rezultatima, 300 KM ne gine kuknjavaDoeTz je napisao/la:Samo kukasssNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj ljudi, valja dici kredit zbog Slobode u naredna 2 mjeseca
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nisam uzeo u obzir gostovanja na EL 
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa nije toliko strasno, ja mislio ti pricas o hiljadamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pravio mali proracun. Prema prvim rezultatima, 300 KM ne gine kuknjavaDoeTz je napisao/la:Samo kukasssNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj ljudi, valja dici kredit zbog Slobode u naredna 2 mjeseca
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
evo ovako za stadion da se htjelo moglo je se ovo sve srediti za milion da ispunjacva uvjete minimalne na grbavici su ulozili 400 hiljada i ispunili uvjete sve se za milion moglo nasminkati al hajde prvo moglo se iznad zapada tamo dokle ide put na stubove duzine puta napraviti 6 prostorija za novinare i sve sto traz ispjeskariti tribinu i zamjeniti sve stolice eco na grbavici su zamjenili 3200 stolica a kostalo je 60 hiljada kakva god da je moglo se sve srediti za milion i da ne idemo nigdje igrati drugo al kod nas sve naupako bitno da su oni najavili da ce napraviti istok za godinu oni kad bi njegaa zavrsili i za 2 god ja bi otiso licno i poljubio guzicu jasminu hahah
Imal gdje prenos?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nisam uzeo u obzir gostovanja na EL
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nego imal igraca ljudi? 
i ja ušao da pitamtuzlak1987 je napisao/la:Nego imal igraca ljudi?
Samo u kasarnoj novi stadion. Dobra lokacija za poslovne prostore.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.