FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jun 2016, 13:40

Nighthawk je napisao/la:Samo u kasarnoj novi stadion. Dobra lokacija za poslovne prostore.
Pa onda da nemam gdje studirat :mrgreen:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 jun 2016, 13:52

adnan27 je napisao/la:evo ovako za stadion da se htjelo moglo je se ovo sve srediti za milion da ispunjacva uvjete minimalne na grbavici su ulozili 400 hiljada i ispunili uvjete sve se za milion moglo nasminkati al hajde prvo moglo se iznad zapada tamo dokle ide put na stubove duzine puta napraviti 6 prostorija za novinare i sve sto traz ispjeskariti tribinu i zamjeniti sve stolice eco na grbavici su zamjenili 3200 stolica a kostalo je 60 hiljada kakva god da je moglo se sve srediti za milion i da ne idemo nigdje igrati drugo al kod nas sve naupako bitno da su oni najavili da ce napraviti istok za godinu oni kad bi njegaa zavrsili i za 2 god ja bi otiso licno i poljubio guzicu jasminu hahah
Ado bije problem ni novinarske prostorije. Problem je sluzbene prostorije. Ove nase kad bi sve pregrade srusili moze se napravit dvije slacionice. A gde je prostorije za sl luca pa sala za pres pa doping kontrola soba itd itd

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 13 jun 2016, 14:00

Nema nikakve potrebe gradit istok sa 7 500 sjedećih mjesta,treba ga snizit za duplo,negdje oko 3 200 stolica,tribina duž čitavog terena.Jug nikad i ne gradit,nema kome,ušminkat zapad,napravit sve te potrebne prostorije i slično.To b bilo izvodivo,malo Grad,malo TK,malo privrednici,malo navijači i dijaspora,malo Azmir.Samo istok smanjit za duplo.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 13 jun 2016, 14:04

tuzlak1987 je napisao/la:Nego imal igraca ljudi? :D
slika
:mrgreen:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 13 jun 2016, 14:06

azmir u francuskoj opet ce biti u petak kad navale hahah
ko i ovaj zadnji a zna li neko gdje je azmir jel u parizu ako je u parizu da ga ugostim kod sebe na jagnje haha
Zadnja izmjena: adnan27, dana/u 13 jun 2016, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 jun 2016, 14:07

beka23 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nego imal igraca ljudi? :D
slika
:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :kralj:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2016, 14:08

Jel ovo lokal u kojem radi u Gumensbahu? :D

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 13 jun 2016, 14:10

jbo ja prije godinu prijavio se za ulaznice za euro i nisam dobio ni jednu kartu jos sam ovdje a azmir kralj haha

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 13 jun 2016, 14:14

nellic07 je napisao/la:Nema nikakve potrebe gradit istok sa 7 500 sjedećih mjesta,treba ga snizit za duplo,negdje oko 3 200 stolica,tribina duž čitavog terena.Jug nikad i ne gradit,nema kome,ušminkat zapad,napravit sve te potrebne prostorije i slično.To b bilo izvodivo,malo Grad,malo TK,malo privrednici,malo navijači i dijaspora,malo Azmir.Samo istok smanjit za duplo.
Ima reprezentaciji
This time next year we'll be millionaires.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2016, 14:15

Nema reprezentacija ovdje gdje trenirati pred bitne utakmice i da se napravi stadion :D

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 jun 2016, 14:21

tuzlak1987 je napisao/la:Nema reprezentacija ovdje gdje trenirati pred bitne utakmice i da se napravi stadion :D
Ima u Mramoru
samo Sloboda

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 13 jun 2016, 14:22

Momciluk je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Nema nikakve potrebe gradit istok sa 7 500 sjedećih mjesta,treba ga snizit za duplo,negdje oko 3 200 stolica,tribina duž čitavog terena.Jug nikad i ne gradit,nema kome,ušminkat zapad,napravit sve te potrebne prostorije i slično.To b bilo izvodivo,malo Grad,malo TK,malo privrednici,malo navijači i dijaspora,malo Azmir.Samo istok smanjit za duplo.
Ima reprezentaciji
REPREZENTACIJA nikad neće imat svoj dom na Tušnju,koliki god da on bio,sem možda jednom godišnje,ako i toliko.Razlog je atletska staza koju BILINO POLJE nema.Najveća greška je što se sjever radio a ostavljena atletska staza.Nju je trebalo ukloniti,sjever napraviti tik uz teren i dosta manji.Trebalo je manje tribine ali sve 4,to bi bilo izvodljivo za izgraditi,jeftinije i ljepše.Ovako izgradit stadion od 22 000,prvo nema novaca,drugo,opet ako i izgradiš za 20 godina imaš tu atlestsku stazu.

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 13 jun 2016, 14:27

Najisplatnije je napraviti Novi stadion od nekih 15000 mjesta.....på dränkta då Ugljevik ima stadion a Tuzla ne...
Niko,niko samo Sloboda !!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jun 2016, 14:27

tuzlak1987 je napisao/la:Gadzo gradonacelnik :bih:
Sto se tice antikorupcije, izgleda je on najbolje rjesenje, ako je suditi po njegovoj bivsoj funkciji.

Neko je nedavno ovdje odlicno napisao kako se Jasmin provukao ispod radara svih nas, po pitanju ovih problema i silnih obecanja naseg uvazenog gradonacelnika. Uvijek je imao moju podrsku i glas(ove) moje kuce, ali najvjerovatnije to nece biti ovaj put. Po pitanju Slobode je i vise nego lagao sve nas, toliko puta imao javni nastup pred kamerama sa svim tim obecanjima, a da bas nista nije ispunio. Samo kad se sjetim one famozne skupstine FK Sloboda kad nas je obasuo i nalozio onim silnim hvalospjevkama i kako ce on ustupiti Slobodi svoj pravni tim da tuze sve ove grobare koji su zaduzili Slobodu, zatim toliko puta obecavao za reprogram da ce grad iznaci rjesenje, pa da ce domace privrednike i tajkune pritisnuti da ulazu u Slobodu i sport, a slag na tortu je njegovo lazno obecanje (i to 2-3 puta izjavio) za stadion, a po njemu smo trebali vec imati podignut Istok, betonsku tribinu bez stolica i krova. Jah.

Laznjak je pravi, lozionicar kojeg sve manje uzimamo za ozbiljno i kao takav ce izgubiti veliki broj glasova na predstojecim izborima. Nazalost, nema jakog protivkandidata, ali i do nas je koliko cemo izofirati drugima njegovu laznu pricu, na kafi, na rekreaciji, u kladionici, na svakom mjestu ga prozvati i ljudima skrenuti paznju da mu moramo okrenuti ledja kako bi i on se opametio, jer ovako ne ide dalje.

Ako je tacna informacija koju ja imam, Jasmin i Azmir su imali neki razgovor oko preuzimanja stadiona, da mu je ponudjena koncesija na Tusanj na nekih 30-40 godina i da Azmir nije to prihvatio, ne znam zasto. Kako sam cuo malo je Azmiru to godina, ili je mozda imao jos neke uslove za koje ja nisam cuo. I tih 40 godina hoce li Azmir uopste doziviti, ali u svakom slucaju moze klub i stadion uvijek predati nekom drugom ulagacu, naravno uz istu koncesiju u vidu nastavka saradnje.

Svi znamo da ako Azmir uzme drugu lokaciju za izgradnju stadiona, onda Tusanj komotno moze u historiju jer ga nece imati ko koristiti. Pomocni teren bi ostao radi termina i ubiranja dodatnog dinara, a glavni teren bi Jasmin s gustom prodao Tehnogradu ili drugoj gradjevinskoj firmi te bi niklo jos par zgrada, fontana i neki manji trzni... s obzirom koliko je ulozeno u Sjever i ostale sitnice, trebalo bi to iskoristiti i pritisnuti gradsku vlast, jer tu samo oni gube ukoliko bi Sloboda presla na drugu lokaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 13 jun 2016, 14:38

Beduin je napisao/la:
Sto se tice antikorupcije, izgleda je on najbolje rjesenje, ako je suditi po njegovoj bivsoj funkciji.

Neko je nedavno ovdje odlicno napisao kako se Jasmin provukao ispod radara svih nas, po pitanju ovih problema i silnih obecanja naseg uvazenog gradonacelnika. Uvijek je imao moju podrsku i glas(ove) moje kuce, ali najvjerovatnije to nece biti ovaj put. Po pitanju Slobode je i vise nego lagao sve nas, toliko puta imao javni nastup pred kamerama sa svim tim obecanjima, a da bas nista nije ispunio. Samo kad se sjetim one famozne skupstine FK Sloboda kad nas je obasuo i nalozio onim silnim hvalospjevkama i kako ce on ustupiti Slobodi svoj pravni tim da tuze sve ove grobare koji su zaduzili Slobodu, zatim toliko puta obecavao za reprogram da ce grad iznaci rjesenje, pa da ce domace privrednike i tajkune pritisnuti da ulazu u Slobodu i sport, a slag na tortu je njegovo lazno obecanje (i to 2-3 puta izjavio) za stadion, a po njemu smo trebali vec imati podignut Istok, betonsku tribinu bez stolica i krova. Jah.

Laznjak je pravi, lozionicar kojeg sve manje uzimamo za ozbiljno i kao takav ce izgubiti veliki broj glasova na predstojecim izborima. Nazalost, nema jakog protivkandidata, ali i do nas je koliko cemo izofirati drugima njegovu laznu pricu, na kafi, na rekreaciji, u kladionici, na svakom mjestu ga prozvati i ljudima skrenuti paznju da mu moramo okrenuti ledja kako bi i on se opametio, jer ovako ne ide dalje.

Ako je tacna informacija koju ja imam, Jasmin i Azmir su imali neki razgovor oko preuzimanja stadiona, da mu je ponudjena koncesija na Tusanj na nekih 30-40 godina i da Azmir nije to prihvatio, ne znam zasto. Kako sam cuo malo je Azmiru to godina, ili je mozda imao jos neke uslove za koje ja nisam cuo. I tih 40 godina hoce li Azmir uopste doziviti, ali u svakom slucaju moze klub i stadion uvijek predati nekom drugom ulagacu, naravno uz istu koncesiju u vidu nastavka saradnje.

Svi znamo da ako Azmir uzme drugu lokaciju za izgradnju stadiona, onda Tusanj komotno moze u historiju jer ga nece imati ko koristiti. Pomocni teren bi ostao radi termina i ubiranja dodatnog dinara, a glavni teren bi Jasmin s gustom prodao Tehnogradu ili drugoj gradjevinskoj firmi te bi niklo jos par zgrada, fontana i neki manji trzni... s obzirom koliko je ulozeno u Sjever i ostale sitnice, trebalo bi to iskoristiti i pritisnuti gradsku vlast, jer tu samo oni gube ukoliko bi Sloboda presla na drugu lokaciju.
Jasmin se igra sa pogresnom skupinom ljudi u gradu Tuzla. Svjestan je on moci tribine i jezgra skupine samo ne kontam zasto se igra s tim kad vec ima svoje panonske i penzionerske glasove. Moze mu se opasno vratit.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 jun 2016, 14:40

Mi da smo organizovani kao sto nismo, mogli bi iskoristiti izbore i kandidate.
Npr. traziti od kandidata za gradonacelnika, pored svih ostalih komunalnih preojekata i planova da se uvrsti izgradnja ili vracanje stadiona Tusanj Slobodi. I onda ko nam bude dao najpovoljnije garancije animirati sve da taj dobije mjesto gradonacelnika. Pa 7000glasova moze itekako bitno uticati na izborima za gradonacelnika i biti prevaga. Iz ovoga treba odmah eliminisati Jasmina Imamovica (iako sam zakleti lijevicar) jer nas je nebrojeno puta prevario i slagao. Treba vidjeti sa drugi nude (tu ne svrstavam nacionalne stranke jer su i oni dokazani lazovi.
Traziti nekoga ko ne pripada nacionalnim strankama i ovima koji su do sada lagali.
Ne znam sta Berbic Zlatko razmislja i kako razmislja. Da li su mu bitni glasovi simpatizera i navijaca Slobode. Prosli put da smo njemu dali glasove Jesmin bi bio donji. Veoma je glupo ne izaci na izbore i ne kazniti onoga ko nas je lagao godinama. Imamo mi moc da krojimo svoju sudbinu ali to mnogi ne mogu da skontaju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 13 jun 2016, 14:40

Beduin je napisao/la:

Faraon je sve uradio sto pravi prefrigani politicar treba da uradi. Prevario sve s kojima je tikve sadio. Sto se tice Gadze, nikada ne bih glasao za policajca. Ti ljudi imaju poseban mentalni sklop, razviju nesto psihopatski tokom rada u policiji (cast rijetkim izuzecima) . Neka njega, neka ganja lopove, kakav gradonacelnik.
Dakle mozemo da zakljucimo da stadion, zbog Grada, kaska i kaskace. Bolje onda da se klub okrene brigi oko reprograma, unutrasnjem organizacionom jacanju, pr-u, funshopu i ganjanju sponzora (Ovo je bilo stvarno neozbiljno ovog ljeta).
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 13 jun 2016, 14:41

Na dijelu zamljista livnice treba napraviti stadion i zaposliti dio tih bivših radnika livnice na održavanju istog a na drugom dijelu u sklopu stadiona ( ovisno od investitora koji bi izgradio nešto svoje zaposliti još tih ljudi koji su ostali bez posla) tako bi se jednim potezom obezbijediti radna mjesta a i maknuti ono ruglo iz centra grada ....puno je tu kombinacija ali cini mi se da je Voždovac u srbiji na sličan način dobio stadion i svi zadovoljni ....
Niko,niko samo Sloboda !!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 jun 2016, 14:43

BiHpl je napisao/la:Na dijelu zamljista livnice treba napraviti stadion i zaposliti dio tih bivših radnika livnice na održavanju istog a na drugom dijelu u sklopu stadiona ( ovisno od investitora koji bi izgradio nešto svoje zaposliti još tih ljudi koji su ostali bez posla) tako bi se jednim potezom obezbijediti radna mjesta a i maknuti ono ruglo iz centra grada ....puno je tu kombinacija ali cini mi se da je Voždovac u srbiji na sličan način dobio stadion i svi zadovoljni ....
Livnica ima toliko radnika da moze odrzavati sve stadione u BiH. Uostalom ta parcela je vec kaparisana. Zato je livnica "kaput".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 jun 2016, 14:47

BiHpl je napisao/la:Na dijelu zamljista livnice treba napraviti stadion i zaposliti dio tih bivših radnika livnice na održavanju istog a na drugom dijelu u sklopu stadiona ( ovisno od investitora koji bi izgradio nešto svoje zaposliti još tih ljudi koji su ostali bez posla) tako bi se jednim potezom obezbijediti radna mjesta a i maknuti ono ruglo iz centra grada ....puno je tu kombinacija ali cini mi se da je Voždovac u srbiji na sličan način dobio stadion i svi zadovoljni ....
Davno je to raspodjeljeno druze moj slobodno se raspitaj zgrade tu nicu uskoro
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []