Ma tu je on, zastupnik je i nekoliko igrača cak ove malce neke je uzeo sad treba očekivat da neke tusne u Austrijuwobly92 je napisao/la:Ja levata ovih austrijanaca, pa gdje'š Ibrakovića zaposlit [emoji38] Jel to dobio nogu iz Sarajeva?

Ma tu je on, zastupnik je i nekoliko igrača cak ove malce neke je uzeo sad treba očekivat da neke tusne u Austrijuwobly92 je napisao/la:Ja levata ovih austrijanaca, pa gdje'š Ibrakovića zaposlit [emoji38] Jel to dobio nogu iz Sarajeva?
Yebo vas je lose, pamtit cete ga dobro.samirr je napisao/la:Jedan je Abdulah Ibrakovic legenda Veleza, Slobode i Sarajeva, jesam zaboravio Celik ?
Ne znam sto se pitari zale na njeg, covjek im donio kup, titulu i Jesica !Thetraphak1921 je napisao/la:Yebo vas je lose, pamtit cete ga dobro.samirr je napisao/la:Jedan je Abdulah Ibrakovic legenda Veleza, Slobode i Sarajeva, jesam zaboravio Celik ?
kaze tjerali ga ekstremisti da postiLakoste je napisao/la:Dzidic napustio Slobodu i sutra potpisuje za Sarajevo.
I da uci arapski jezik.TobeYarabi je napisao/la:kaze tjerali ga ekstremisti da postiLakoste je napisao/la:Dzidic napustio Slobodu i sutra potpisuje za Sarajevo.
Mislis u prvom poluvremenu.Rule_hz je napisao/la:I ispast odmah u prvom predkolu
Ma ne treba igrat uopste predati odma.AdiFKS je napisao/la:Mislis u prvom poluvremenu.Rule_hz je napisao/la:I ispast odmah u prvom predkolu
DIVOVI I REALNOST U JEDNOJ REČENICI... E nek sam i ovo pročitaoRule_hz je napisao/la:Treba biti realan ba ne nosioci ste zapali ste u takvu grupu gdje vam je pusiona koga mozete sa ovakvim limitiranim neuigranim rosterom izbaciti
Ma drkam se, ali nemoj ih strašiti, neka im bar malo tinja nada, tek uče.Rule_hz je napisao/la:Haha komso dje ces vas i njih porediti
Lakoste je napisao/la:Dzidic napustio Slobodu i sutra potpisuje za Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Balorda, Lokomotifa, relativizam i 29 gostiju.