@marconato
Mislim da jesu to ti.. Citao sam (a i malo gledao preko SK), i u toj generaciji ima nekoliko velikih potencijala.. Da iz svake generacije budu po 2-3, bice super.
Inace, mediji ovih dana objavljuju da ce Petkovic u Fiorentinu za neka 2 miliona evra.. Da Zvezda ima ponude za Edsona iz Kazakstana, Tajlanda i Brazila. Vojvodina hoce Gavrica.. Postoje i neke ponude za Orlanda.. A inace Orlandiceva statistika u Zvezdi je 19 meceva i 8 golova
Takodje danas Jutarnji objavio da Dinamo hoce Avramovskog.. Ja licno bih volio da ostane kod nas i da dobije sansu kod Bozovica, ali vidicemo..
Caki, Andjelkovic, Supic valjda nece dobiti novi ugovor, jos se razmislja sta sa Sikimicem kojem isto istice ugovor.. Pokusavamo se opet rijesiti Parkera.
Kahriman potpisuje novi ugovor kad se vrati iz Francuske, sa pozajmice se vracaju Avramovski, Jovovic i Manojlovic.. Potpisali za sada Fibel, Milosevic i Mitchell, naredne sedmice valjda dolaze Mitrovic iz Mersina i Stojkovic.. sto znaci da se ceka jos jedan ofanzivni vezni i jos jedan napadac. Pitanje je jos kako ce se rijesiti guzva u vezi jer tu trenutno imamo Donalda, Le Talleka, Ristica, Plavsica, Srnica, Kataia, Avramovskog, Jovovica, Babunskog + pojacanje. Moje misljenje je da ce Ristic i jos jedan (od dvojca Avramovski - Jovovic) napustiti klub.
A i trenutno je i guzva na stoperskim pozicijama.. Fibel, Lukovic, Rendulic, Pavicevic, Edson, Stojanovic + pojacanje.. Realno je da Edson ode, a ocekujem i da napravimo neki dogovor sa Savom jer on tu vise nema sta traziti.. A kontam i da ce Rendulic otici negdje, jer tesko da ce pristati da i ove sezone bude cetvrti stoper, jer ce Lukovic biti ili prva postava ili prva rezerva. Mislim da se mora naci mjesta za Stojanovica da dobija minutazu ove godine, pa da naredne bude stub odbrane..