FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 15 jun 2016, 14:23

Al majke mi moje, kad piše HausMan, amazon se izgubi. :rol: :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 14:41

on ne svira violinu, on svira kuurcu :rol:

Uostalom nije mi jasno odakle im snaga i volja da se zamaraju nebitnim stvarima za jednog fudbalskog navijača. Navijač kupi kartu, šal, dres, člansku, nešto od toga, dođe na utakmicu i navija za svoj klub i nakon utakmice raspravlja o istoj i piše svoje viđenje. Ovdje se manifestuje sve osim toga, samo se priča direktorima, o upravi, o ovom o onom a najmanje o fudbalu. I onda kažu navijači :rol:
ako te ne prozivam, onda te gotivim

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 14:44

Maticar je napisao/la:on ne svira violinu, on svira kuurcu :rol:

Uostalom nije mi jasno odakle im snaga i volja da se zamaraju nebitnim stvarima za jednog fudbalskog navijača. Navijač kupi kartu, šal, dres, člansku, nešto od toga, dođe na utakmicu i navija za svoj klub i nakon utakmice raspravlja o istoj i piše svoje viđenje. Ovdje se manifestuje sve osim toga, samo se priča direktorima, o upravi, o ovom o onom a najmanje o fudbalu. I onda kažu navijači :rol:
A o cemu ti pises trenutno?

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 14:49

HausMan je napisao/la:
Maticar je napisao/la:on ne svira violinu, on svira kuurcu :rol:

A o cemu ti pises trenutno?
O navijačima. O čemu ti pišeš zadnjih pola godine?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2016, 14:50

briga je napisao/la:Sto se tice sportskog djela podbacili smo i to sam rekao hiljadu puta, ali potencirati samo lose stvari a ne vidjeti nista dobro sto ljudi rade u klubu i to volonterski je zlonamjerno. Nadji mi jedan primjer u nasoj ligi gdje je neki klub objavio detalje raskida ugovora sa igracem.
Sve zavisi sa koje strane gledaš. Dovedemo Jocu Stokića, koji je bio fantastičan u Borcu, igrač sa internacionalnim iskustvom, dakle ima sve što je potrebno da bi ga nazvali ne prinovom već pojačanjem i Joco ne pruži partije koje smo očekivali od njega. To nije greška, ni uprave, ni trenera, igrač se jednostavno nije uklopio. Ista priča je i sa Kokotom, ali on je bio kudikamo bolji od Stokića.

Evo sad Zahirović, kako se on može nazvati promašajem uprave? Bivši reprezentativac, igrao vani, bio sjajan u našoj ligi, plus odličan marketinški potez. Zahirović nam ne može pružiti ništa u ofanzivnom smislu, a mi igramo ligu gdje moramo biti izuzetno ofanzivni u 70% utakmica, tako da se ne isplati držati Zahirovića zbog ostalih 30%. Adnan je pokazao kakav je igrač u svim utakmicama kad je protivnik imao loptu i bio bolji od nas. Zahirović je doveo publiku na tribine, Željo je bio u centru pažnje zbog njega, sasvim dovoljno. Sve veoma jasne i logične stvari.

Nisu to promašaji, igrači se jednostavno nisu uklopili i tu se priča završava. Ekipe dovode igrače od 80 miliona pa ovi zabiju dva gola u sezoni, a mi ih dovodimo zabadava i dajemo im platu naravno, što je također sasvim normalno. Nismo mi na sportskom planu nešto pretjerano podbacili kako se prikazuje, prije da smo ostali nedorečeni i uvijek nam fali ono malo.

Ljudi iz uprave su savršeno svjesni ovog problema i sami su rekli da smo na sportskom planu zakazali, tako da će sigurno uraditi sve da to poprave... a vidjeli smo šta se dešava kad naša uprava popravlja, oni to vole bagerima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 14:50

Maticar je napisao/la:
Ti mislis da nekog zanima sta ti pises?

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 14:51

HausMan je napisao/la:
Maticar je napisao/la:
Ti mislis da nekog zanima sta ti pises?
Pa vidiš da zanima, čim me citiraš.

a sad neboder!
slika

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 14:53

Maticar je napisao/la:
Citiram te da vidim imas li nesto pametno o Zelji napisati ali ocigledno da nemas. Ti gore sudis ko je navijac, a ko ne, a nikog ne zanima sta pises. Nastavi ti boli te briga.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 14:56

Slazem se sa svim sto si rekao. Podbacili smo jer se nismo plasirali u Evropu a uradjeno je koliko je moglo da se to ostvari i dovedena su odlicna pojacanja za nasu ligu. Nisu se svi uklopili i sada se to rjesava. Ovdje se pokusava sve svaliti na Upravu. Kad je dosao Zahirovic svima je bilo drago i bili smo sigurni da ce dati dodatni kvalitet ekipi. Ispostavilo se da nije opravdao i idemo dalje bez njega.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 14:58

HausMan je napisao/la:
Maticar je napisao/la:
Citiram te da vidim imas li nesto pametno o Zelji napisati ali ocigledno da nemas. Ti gore sudis ko je navijac, a ko ne, a nikog ne zanima sta pises. Nastavi ti boli te briga.
Čitaš, a ne zanima te. :hmmmmm:
"Sa Željezničarom sam se rastao gospodski i bez problema. Stvarno o svom bivšem klubu ne mogu reći ništa loše, momci su bili super, atmosfera u timu također, tako da nosim lijepe uspomene. Šta je uzrokovalo tačno raskidom ugovora, ne znam niti želim ulaziti u to. Mi smo ljudski sjeli, dogovorili se i niko nije ni u plusu, ni u minusu", kazao je Zahirović za SportSport.ba.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... usu/197661
Laže garant čim nije spomeno onih 60-70 hiljada...

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 14:59

Uzeo covjek cifru boli ga briga, pa nije papak da prica lose. Gospodski lova sjela a budale neka razmisljaju.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 15:01

pa ja :rol:

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 15 jun 2016, 15:01

HausMan je napisao/la:Uzeo covjek cifru boli ga briga, pa nije papak da prica lose. Gospodski lova sjela a budale neka razmisljaju.
Razmišljaš?

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 15:02

Bolje on zna i od Zahirovica koliko je uzeo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 15:02

Samo u Zelji mozes za pola godine uzeti oko 70.000KM i otici gospodski.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 15:03

HausMan je napisao/la:Samo u Zelji mozes za pola godine uzeti oko 70.000KM i otici gospodski.
Sramota vala, nisu mu trebali davati platu. Bezobraznici plaćali igračima redovno... :puke: :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2016, 15:04

briga je napisao/la:Ovdje se pokusava sve svaliti na Upravu.
Ne trebamo ti i ja da branimo upravu, uprava to sama veoma dobro radi, samo odeš na fkzeljeznicar.ba i uvjeriš se. Sad ćemo dovesti neke igrače oko kojih će se voditi polemika jesu li dovoljno dobri za nas i opet nećemo znati apsolutno ništa do recimo desetog kola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 15:04

teatar je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Uzeo covjek cifru boli ga briga, pa nije papak da prica lose. Gospodski lova sjela a budale neka razmisljaju.
Razmišljaš?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 15:05

Maticar je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Samo u Zelji mozes za pola godine uzeti oko 70.000KM i otici gospodski.
Sramota vala, nisu mu trebali davati platu. Bezobraznici plaćali igračima redovno... :puke: :rol:
Mi smo trenutno klub koji dovodi igrace da im malo digne formu, da uzmu lovu i odose gospodski. A nasa djeca sto se mogu prodati prde na klupi i po posudbama, naravno uz platu 345KM.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 15 jun 2016, 15:08

HausMan je napisao/la:
Maticar je napisao/la:
Mi smo trenutno klub koji dovodi igrace da im malo digne formu, da uzmu lovu i odose gospodski. A nasa djeca sto se mogu prodati prde na klupi i po posudbama, naravno uz platu 345KM.
To trener odlučuje. Sablja je bio trener i nikoga od tih momaka nije pogurao, samo ih je više gurnuo u kanal. Vidjećemo kako će Kostić to odraditi. Ako ništa valjda će mu svi igrati na prirodnim pozicijama.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []