FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 24 jun 2010, 17:59

SemPer_fi je napisao/la:Bgm pomalo me strah nema nista od pojacanja a odose najbolji...ljudi strah me da ne bude borba za opstanak.... :!: :!: :?:
ma joj al vi kukate,ljudi gdje ce sarajevo ispasti,ove god cete biti slabi,ali necete ispasti,zeljo je sapmion ponovo...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2010, 18:04

Varesanovic ostaje trener :!:

Svidja mi se,bio sam za to da mu se pruzi sansa

Joj ovih sto kukaju jbt koji vam je klinac za sve ima alternativa,ljudima su istekli ugovori njihov izbor sto idu, i neznam sta sad vecina serete kad vas je 95% poslije Sirokog reklo prodaj sva **** niko nije zasluzio da nosi dres kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 jun 2010, 18:26

ma sta vise pricate i pametujete ova uprava je tek 3 dana ovdje, te nisu se rasporedile funkcije u kubu, pa koliko to treba dana da se rasporede ne idu na mjesec, igraci odlaze a vama uprava super, jos se nadama pojacanjima, vidjecemo i kakvim....pola tima nam nema, prvenstvo pocinje za mjesec dana mislite da se moze uigrati sastav ma mjesec dana a niko jos nije dosao...smijesni ste

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 jun 2010, 18:29

ado-hz je napisao/la:ma sta vise pricate i pametujete ova uprava je tek 3 dana ovdje, te nisu se rasporedile funkcije u kubu, pa koliko to treba dana da se rasporede ne idu na mjesec, igraci odlaze a vama uprava super, jos se nadama pojacanjima, vidjecemo i kakvim....pola tima nam nema, prvenstvo pocinje za mjesec dana mislite da se moze uigrati sastav ma mjesec dana a niko jos nije dosao...smijesni ste
Sta vam je ba, pa tri su vam igraca otisla nije valjda to cijela ekipa... A koliko znam prelazni rok traje i vi i mi smo svjesni toga da prava pojacanja, odnosno oni provjereni igraci dolaze u periodu priprema a takvim igracima ne treba puno da se uklope u plan i program priprema i da se uigraju sa ostatkom ekipe... Sabur komsije ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jun 2010, 18:31

vidi se da sve djeca pisu na ovoj temi,do juce su im hebavali mater poslje utakmice sa listicom a danas kukaju :evil:

i dalje tvrdim da ce sve doci na svoje mjesto
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 jun 2010, 18:33

hoce bice ok sve ako dovedu, Zizovica,Jovanocia, Arsinijevica, Smajlovica, Zurziniva i jos 5 igraca iz lige priblizne kvalitete...ako ne dovedu bice isto tako stvari na svom mjestu....bicemo mirni jer ce mo imati tim taman za ostati u ligi ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jun 2010, 18:42

Sta je ba koji vam je qrac sta pljujete po Muminovicu ? i vi mi neki navijaci pihh momku se treba cestitati jer je bio jedan od najboljih igraca FKS ovo je sve krivica uprave jer je trebao davno novi ugovor da potpise !

MILANE NEK JE SRETNO A OVI STO TE PLJUJU NISU NIKAKVI NAVIJACI!

EDIT: Saraj'vo nije klub koji se bori za opstanak taman da igraju djeca od 12 godina !!!!!! i jos nesto danas se fudbal igra za pare nema vise ljubavi !!

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 24 jun 2010, 19:04

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta je ba koji vam je qrac sta pljujete po Muminovicu ? i vi mi neki navijaci pihh momku se treba cestitati jer je bio jedan od najboljih igraca FKS ovo je sve krivica uprave jer je trebao davno novi ugovor da potpise !

MILANE NEK JE SRETNO A OVI STO TE PLJUJU NISU NIKAKVI NAVIJACI!

EDIT: Saraj'vo nije klub koji se bori za opstanak taman da igraju djeca od 12 godina !!!!!! i jos nesto danas se fudbal igra za pare nema vise ljubavi !!
Tako je brate za pare se igra. Zato vam i bježe igrači a ti visiš na tuđim temama i probaš duhovit biti. Gledaj svoja posla. Uzgred ovo mi je prvi i zadnji post na temi kluba koji nije moj ali nisam mogao odoljeti. Puno sreće svim navijačima Sarajeva koji vole svoj klub i ne mrze druge.

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 24 jun 2010, 20:55

ado-hz je napisao/la:hoce bice ok sve ako dovedu, Zizovica,Jovanocia, Arsinijevica, Smajlovica, Zurziniva i jos 5 igraca iz lige priblizne kvalitete...ako ne dovedu bice isto tako stvari na svom mjestu....bicemo mirni jer ce mo imati tim taman za ostati u ligi ;)
Zizovic vam sigurno nece doc,jer je produzio sa Zrinjskim ugovor,a za ostale neznam......

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 24 jun 2010, 23:37

MUMINOVIC JE OTISAO JER JE "zalizani" ostao trener....Varesanovic ga je optuzio da je prodao tekmu protiv zeljeznicara....i to je jedini razlog odlaska Muminovica...cak je i odbio bolju ponudu zeljeznicara i otisao u Borac...nemate sta prigovoriti momku...gori je Rizvanovic sto je otisao u Zrinjski gdje su ga tukli i **** mu majku balijsku!!!
Ako Varesanovic i nova uprava misle da cu mu ja placati da gledam Avdica,Dudu i Maksumica u prvom timu grdno se varaju...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jun 2010, 23:50

Jel taj Rizvanovic cemu?znam da je brz! :mrgreen:
Osim toga nasi jos nista sluzbeno nisu stavili za Rizvanovica!
HSK Zrinjski Mostar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2010, 23:54

Babilon je napisao/la:Jel taj Rizvanovic cemu?znam da je brz! :mrgreen:
Jest prebrz atleticar pravi...kod nas igro desnog beka,mada mu to nije prirodna pozicija nije lose igro kad se uzme u obzir da to nije njegova prava pozicija mislim da je u Zepcu kad je igrao za njih cak bio i prvi napadac ekipe...mada je onaj pravi klasicni krilni igrac koji sa lakocom pretrcaje protivnickog igraca...dosta dobar igrac bez sumlje
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 jun 2010, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 jun 2010, 23:55

Babilon je napisao/la:Jel taj Rizvanovic cemu?znam da je brz! :mrgreen:
Brz jest, nasi su ga gurali da igra desnog beka, iako se puno bolje snalazi u veznom redu na istoj strani ;)
Za nase lige je sasvim koristan ;)

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 25 jun 2010, 00:02

Neka je sretno Milane u Borcu !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 25 jun 2010, 00:02

Ako je ko bio korektan prema nama i prema nasem dresu onda je to MILAN.
Prestanite da pljujete po tom covjeku jer to nije zasluzio,a ne znate ni pola stvari koje su njega tistile ,a neko je prije mene napisao o cemu se radi,znaci NE SLAGANJE SA TRENEROM.

Sretno Milane,osim kada budes igrao protiv nas :mrgreen: ,i nadam se da ces se nekada opet vratiti u bordo dres

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 jun 2010, 00:05

Hvala! Odužiće vam se on na tekmi.
slika
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2010, 00:10

sretno majstore!!!

takve majstore kosevo je uvijek cijenilo....hvala za sve sto si uradio..jedan od drazih igraca za mene svakako
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2010, 00:14

Jel njega Ducic doveo cini mi se da jeste kolko se sjecam :?:

Ne cudi me sto je otiso kad procitah da nisu dobili 4 plate,da sad nova uprava prvo mora da sanira te minuse prema igracima , pa da krene dalje...sreca udje nam sposoban covjek koji je u stanju izganjati pare sa strane a eto vec je uspio izganjati za 2 dana onoliko kolko oni nisu za zadnjih 5 godina kolko su vec tu,boze me sacuvaj kakvi su hadalji upravljali klubom

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 25 jun 2010, 00:25

Sta vam je ba sta kukate??? Ljudi su tek 3 dana u upravi odma serete hebo vas vise...ajmo ba razgulite sa teme pesimisti obicni!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 jun 2010, 06:41

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Bgm pomalo me strah nema nista od pojacanja a odose najbolji...ljudi strah me da ne bude borba za opstanak.... :!: :!: :?:
ma joj al vi kukate,ljudi gdje ce sarajevo ispasti,ove god cete biti slabi,ali necete ispasti,zeljo je sapmion ponovo...

najbolji komentar do sada
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, keli, Konzerva, Lecler, nedimmmm1337 i 55 gostiju.