FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sto ne smiju?
svi ovdje mislimo o tome da nasi navijaci ne naprave neko sranje koje ce rezultirat' kaznom od strane UEFA-e, a niko ne spominje zenicku publiku, sta ako oni naprave neko sranje sa zastavama, povicima i slicno :mrgreen:
realno, ako prodjemo bez kazni, svi se trebamo izljubit' medjusobno :kafa:
realno, ako prodjemo bez kazni, svi se trebamo izljubit' medjusobno :kafa:
mi smo "domacini" eventualna kazna ide nama...
Pregledati detaljno na ulazu pa se neće moći zastava unijeti. Treba i njima fino objasniti da nam ne trebaju kazne, neće namjerno ići kontra nas jbg. Što više izjava u medijima, razgovaranja sa publikom, upozorenja i sl., inače nek Azmir ne očekuje da prodjemo bez kazne. Treba se i on maksimalno potruditi. Samo mogli bi i ovi Izraelci kazne popušiti, vjerovatno će skandirati svašta na onom njihovom medvjedić stadionu. Al' ko što gledam bit će mrtva trka ko će više kazne popušitiChinaglia je napisao/la:svi ovdje mislimo o tome da nasi navijaci ne naprave neko sranje koje ce rezultirat' kaznom od strane UEFA-e, a niko ne spominje zenicku publiku, sta ako oni naprave neko sranje sa zastavama, povicima i slicno![]()
realno, ako prodjemo bez kazni, svi se trebamo izljubit' medjusobno

Nad tobom sunce najljepše sja
Solinas hoćel bit kakav transfer do večeras? Neki napadač?
ma sta mi rece :lol:Sariel je napisao/la:mi smo "domacini" eventualna kazna ide nama...
zelim reci ako oni naprave neki eksces, mi cemo ni krivi, ni duzni platit' kaznu
dobro, bili bismo krivi jer organizacija tekme je na Slobodi, ali u smislu da ne bi nasi navijaci napravili problem
yeboti nas ako je nama najveci uspjeh da ne popusimo kakvu kaznu od UEFA-e
-
- Kontakt:
Ajmo UG, FFC, prevoz, cijena ?
realno, ispast' cemo, mozda nas nece natamburat' kako njihovi klubovi inace tamburaju nase, ali cemo izgubit'hulehule je napisao/la:yeboti nas ako je nama najveci uspjeh da ne popusimo kakvu kaznu od UEFA-e
najbitnije je da se uzme ta lova koja ce dobro doci, a tekma je rizik sama po sebi i najbitnije je proci bez kazne
lovom od prodaje Pirije i lovom od evrope, dobar dio reprograma ce se sklesat' :salut:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo treba udarat u Zenicituzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedina Izraelska ekipa koja nije nikada potpisala ugovor sa Muslimanom. Najpopularnija pjesma navijaca im je: " 'Here we are, we're the most racist football team in the country".
Navijaju za njih gotovo svi politicari u Izraelu, otvoreni desnicari i rasisti

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sramota za Slobodu su komentari pojedinih ovdje. Sram vas bilo. Hoce vam biti smijesno ako oni stave slike Srebrenice i Mladica.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Beitar Jerusalem nije moglo gore. Po prirodi sam uvijek bio optimista tako sam i ovaj put.
Dobar rezultat u prvoj utakmici bi bio pobjede bez primljenog gola ! Zadovoljan sam i sa 0:0, pa da se sve rješava u Izraelu !
Uglavnom naši su loše prolazili protiv Izraelaca Zeljo par puta, Borac.. Trebamo uzivati i ovo je samo dodatni bonus, evropa nam nije bila planirana.
Dobar rezultat u prvoj utakmici bi bio pobjede bez primljenog gola ! Zadovoljan sam i sa 0:0, pa da se sve rješava u Izraelu !
Uglavnom naši su loše prolazili protiv Izraelaca Zeljo par puta, Borac.. Trebamo uzivati i ovo je samo dodatni bonus, evropa nam nije bila planirana.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
hahahahahaha, jeste ih pogodila Hicina slika, banovase me :urnebes: :urnebes:
Knicks objavi ovo:
כמו הדף כשאתה כבר שם
כמו הדף כשאתה כבר שם
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nas europski put, europski zivot je tek krenuo, na nuli smo, bez skoro pa ikakvog europskog iskustva, izuzev onih nekoliko meceva danas nepostojeceg intertoto kupa.
Sloboda od ove godine pocinje graditi svoj europski stub, pocinje skupljati svoje europske bodove a rezultat tek mozemo ocekivati za nekoliko godina dok se danas samo nadamo jer realno smo autsajderi protiv bilo koje ekipe.
Ne treba imati prevelika ocekivanja, ne treba klonuti duhom jer niko nije preko noci napravio uspjeh.
Ocit primjer su nam Hrvatski klubovi, koji su tek sad na dobrom putu i tek sad se mogu smatrati ekipama koje ce svake sezone igrati grupnu fazu nekog od eurospkih takmicenja.
Sto se Beitara tice, vjerovatno je to jaka ekipa a iz iskustva znamo kako su nasi timovi prolazili protiv Izraelaca tako da na sve stvari moramo gledati sa dozom respekta, optimizma, moramo gledati iz ugla autsajdera.
Nista bahato, o tome cemo tek kad krene premijer-ligaski karavan.
Sloboda od ove godine pocinje graditi svoj europski stub, pocinje skupljati svoje europske bodove a rezultat tek mozemo ocekivati za nekoliko godina dok se danas samo nadamo jer realno smo autsajderi protiv bilo koje ekipe.
Ne treba imati prevelika ocekivanja, ne treba klonuti duhom jer niko nije preko noci napravio uspjeh.
Ocit primjer su nam Hrvatski klubovi, koji su tek sad na dobrom putu i tek sad se mogu smatrati ekipama koje ce svake sezone igrati grupnu fazu nekog od eurospkih takmicenja.
Sto se Beitara tice, vjerovatno je to jaka ekipa a iz iskustva znamo kako su nasi timovi prolazili protiv Izraelaca tako da na sve stvari moramo gledati sa dozom respekta, optimizma, moramo gledati iz ugla autsajdera.
Nista bahato, o tome cemo tek kad krene premijer-ligaski karavan.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel se zna šta je sa Ordagićem? Ide li u Hajduk?
Ima li pojacanja 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ma kakav kurcevi Hajduk, ne ide on niđesb1996 je napisao/la:Jel se zna šta je sa Ordagićem? Ide li u Hajduk?
To ti trebas znati bolje od nas....dolazi li neko ili?solinas je napisao/la:Ima li pojacanja
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Sto ja moram znatiBiHpl je napisao/la:To ti trebas znati bolje od nas....dolazi li neko ili?solinas je napisao/la:Ima li pojacanja

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.