FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e cuj konkurencija

Taj Novakovic famozni sve i da dodje u startu ima 4-rtu startnu poziciju po pitanju stopera.Kako sam i mislio Balic nema sanse da uzme mjesto Almiru Bekicu na beku te ce mu primarna pozicija biti stoper i krpljenje beka u slucaju odustva Bekica ili nekog odmora itd.
Jucer je npr stoperski par koji je poceo bio Mihojevic-Balic...Dakle Kovacevic,Mihojevic,Balic pa Novakovic(ako se pojavi),tako da ne dolazi sigurno kao neko ko ce biti prvi pik na stoperu vec kao neko ko ce samo pojacati konkurenciju kad se vec nije bilo u stanju dovesti neki rasan stoper i provjeren koji ce sigurno imati svoje mjesto,ovako iz ovog ugla rekao bih da je cetvrti izbor za tu poziciju.
Jucer se ovako pocelo
--------------Kovacevic---------------
-Hodzic--Mihojevic--Balic---Almir Bekic-----
------------Rustemovic---Heric-----------
--Crnkic----Cetkovic----------Andjusic---
-------------Benko-----------------
U drugom ovako
---------------Pavlovic----------
--Hebibovic--Kovacevic--Mujakic---Kadusic---(moguce da su bekovi poceli na drugim stranama)
--------------Radovac----Saric--------
-Amer Bekic----Said-----Duljevic----
------------Ahmetovic--------------
Po meni ima dosta nepoznanica za prvih 11 u konacnici i dosta je mjesta gdje nema sigurnih igraca,sto je i dobro,a jasno je gdje i skripimo
Jucer je npr stoperski par koji je poceo bio Mihojevic-Balic...Dakle Kovacevic,Mihojevic,Balic pa Novakovic(ako se pojavi),tako da ne dolazi sigurno kao neko ko ce biti prvi pik na stoperu vec kao neko ko ce samo pojacati konkurenciju kad se vec nije bilo u stanju dovesti neki rasan stoper i provjeren koji ce sigurno imati svoje mjesto,ovako iz ovog ugla rekao bih da je cetvrti izbor za tu poziciju.
Jucer se ovako pocelo
U drugom ovako
--Hebibovic--Kovacevic--Mujakic---Kadusic---(moguce da su bekovi poceli na drugim stranama)
Po meni ima dosta nepoznanica za prvih 11 u konacnici i dosta je mjesta gdje nema sigurnih igraca,sto je i dobro,a jasno je gdje i skripimo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Majkl je napisao/la:Nadajmo se da ce Novakovic biti pogodak,vidjecemo,po klipu je odlican ali znamo svi iz iskustva da klipovi bisu neko mjeriloJa mislim da ce on i Balic ciniti taj stoperski par,ali vidjecmo ,konkurencija je jaka za sve pozicije niko nije siguran,ko bude najbolji igrace.Nek se bore i nek najbolji igraju.mma_hz je napisao/la:Nezz kakve ste vi klipove gledali al meni se ovaj Novakovic cini kao solidan stoper.Ima dobru visinu, i mislim da ce se pokazati kao kvalitetno rjesenje i da ce sa Kovom ciniti dobar stoperski par.Crnkic je vjerovatno doveden umjesto Duljevica.
pasa onaj novakovic krampa teske klase onaj igrac ni u krupi ni u mladosti dk ne moze igrat a kamoli u nasem klubu bolje da su bojana regoja doveli i par njih iz 1 lige federacije nego ovog stranca koji pojma nema o fudbalu, jer ocito da ce opet taqlovi radit poslije 2 kola zivi bili pa vidjeli i sviju ti nrmoj branik ove nepismene i nestrucne ljude koji su se uhljebili u strucni stab pogotovo ovog igraca ja ne znam sta ti se kod njega svidjelo na onim klipovima izbij nabij uletanja na ivici cevenog penala i slobodnog udarca smijesan igrac!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa to, jos se nista ne zna ,do pocetka prvenstva cemo vidjeti ko ce se izboriti za koju poziciju.miky_hz je napisao/la:Taj Novakovic famozni sve i da dodje u startu ima 4-rtu startnu poziciju po pitanju stopera.Kako sam i mislio Balic nema sanse da uzme mjesto Almiru Bekicu na beku te ce mu primarna pozicija biti stoper i krpljenje beka u slucaju odustva Bekica ili nekog odmora itd.
Jucer se ovako pocelo
U drugom ovako
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 26 jun 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mihojevic mora biti u prvih 11, tu se vrli strucnjak ne bi smio igrati i na klupi ga ostavljati. Cisto igracki, ako nam ostane Benkara, mislim da smo u prednosti u odnosu na kone, ali Hurta!
Da hoce na Gurbetnjaku napraviti vala onaj istok, da se moze normalno utakmica pogledati bez da 3kg smrsas ko u sauni!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Fakat imamo dobrih igraca .BitiSrcemVezan je napisao/la:Postoji li neko ko se brine za derbi?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Misliš imamo dosta igrača koji su nešto lošiji od Amera?Majkl je napisao/la:Fakat imamo dobrih igraca .BitiSrcemVezan je napisao/la:Postoji li neko ko se brine za derbi?
I skini taj avatar živ bio.
Po mogućnosti stavi Amera, pa da vidim ko će ti šta prigovoriti na temi
1946
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti si brat.BitiSrcemVezan je napisao/la:Misliš imamo dosta igrača koji su nešto lošiji od Amera?Majkl je napisao/la:Fakat imamo dobrih igraca .BitiSrcemVezan je napisao/la:Postoji li neko ko se brine za derbi?
I skini taj avatar živ bio.
Po mogućnosti stavi Amera, pa da vidim ko će ti šta prigovoriti na temi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Posto su mnogi konstantovali da ih tzv. 'pljuvaci' tjeraju sa foruma i da kvare temu,da i ja kàzem da me ovaj ublehas i dinin dupeuvlakac @majkl najozbiljnije tjera da napustim ovaj forum. Jer ovo je postalo nesnosno vise,svakodnevni rezimski hvalospjevi,nebulozni povici 'u meni gori zelja sva',nekakvo postavljanje pjesama,hvaljenje igraca za koje i budala vidi da su kante itd.
To što imamo puno dobrih igrača, je zasluga gospodina Dine Selimovića.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Da li cu pretjerati ako kazem da po imenima imamo najbolju ekipu?
Neces ali nazalost to ne mora nista da znaci to sve mora da se dokaze na terenu.Prvenstvo kad pocne i utakmice tu moraju da pokazu da su najbolji.Lakoste je napisao/la:Da li cu pretjerati ako kazem da po imenima imamo najbolju ekipu?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Previse se ovdje nakupilo sljama i pljuvaca kojima.nista ne valja.Uozbiljite se malo,imamo dobru ekipu,po meni taj Novakovic uopate nije los i nadam se da ce to covjek.i dokazati.Licno ako Dulja ode gore gurnuti Al.Bekica a Balica na beka i gotovo.Od svih pojacanja ja sam najvise skeptican prema Cetkovicu al nadam se da ce mi covjek zacepiti usta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li se slozila ona plava sto je bila s tobom neki dan?PitarBordo je napisao/la:Možeš mene, ali ako ženu pustim na tebe ne odgovaram.MortemHz je napisao/la:Ne laprdaj vec nađi djevojkuPitarBordo je napisao/la:Al' ovi kontraargumenti koji se sastoje iz "nađi posao, nađi djevojku"... Da totalno ste ispali pametnice s takvim načinom kmounikacije.
A ako je toliki pritisak i ako će igrači IGRATI bez nas, daj da svi potpišemo peticiju neka nam u gradu organizuju javno gledanje, a neka igrači igraju pred praznim Hasetom, ako će bez tog šatro pritiska svaku uzeti, može?
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi pa Sloboda.Lakoste je napisao/la:Da li cu pretjerati ako kazem da po imenima imamo najbolju ekipu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemoj na to ni pomisljati. Ti si jedan od onih koji treba ovoj temi. A ovaj ili ovakvi zele upravo to,da rastjeraju sve one koji gledaju i vjeruju svojim ocima. Dobro je pa je ipak nas takvih mnogo,mnogo vise.zagorski je napisao/la:Posto su mnogi konstantovali da ih tzv. 'pljuvaci' tjeraju sa foruma i da kvare temu,da i ja kàzem da me ovaj ublehas i dinin dupeuvlakac @majkl najozbiljnije tjera da napustim ovaj forum. Jer ovo je postalo nesnosno vise,svakodnevni rezimski hvalospjevi,nebulozni povici 'u meni gori zelja sva',nekakvo postavljanje pjesama,hvaljenje igraca za koje i budala vidi da su kante itd.
Za njih se zna,oni su tu samo trenutno i njihova epoha ima kraj.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zaboravio si haštag #32-0-0mma_hz je napisao/la:Previse se ovdje nakupilo sljama i pljuvaca kojima.nista ne valja.Uozbiljite se malo,imamo dobru ekipu,po meni taj Novakovic uopate nije los i nadam se da ce to covjek.i dokazati.Licno ako Dulja ode gore gurnuti Al.Bekica a Balica na beka i gotovo.Od svih pojacanja ja sam najvise skeptican prema Cetkovicu al nadam se da ce mi covjek zacepiti usta.
Pitaru,ispostovao sam te,ti mene nisi,iako si rekao da hoces jos jucer
Samo da te podsjetim
Samo da te podsjetim
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.