Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Musa je odličan atleta koji ne posustaje kad ga ne ide šut,pravi vođa ekipe.Zna li se kad izlazi na draft,da li je to 2018. godine? Ima li ko kakva predviđanja,neki mock draft za 2018. ili 2019. godinu.Ja sam gledao neki mock draft gdje Luku Dončića vide kao 13. picka 2018. a Musu 12. picka 2019. 

Daleko je Musa jos od drafta duge su dvije godine, mada ja njih obojicu vidim i Musu i Doncica u Top10 na draftu, ali vidjecemo sta sezone pred nama donosebosnianbeast23 je napisao/la:Musa je odličan atleta koji ne posustaje kad ga ne ide šut,pravi vođa ekipe.Zna li se kad izlazi na draft,da li je to 2018. godine? Ima li ko kakva predviđanja,neki mock draft za 2018. ili 2019. godinu.Ja sam gledao neki mock draft gdje Luku Dončića vide kao 13. picka 2018. a Musu 12. picka 2019.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ako je Hez koji je realno manji talenat i od Luka i od Dzanana bio top 5 pick, vjerujem da ce i njih dvojica definitivno biti top 5. Naravno moguce je da budu nize ako bi se potrefila kakva strasna generacija s collegea al njih dvojica kao jedni od najvecih talenata koji su se u Europi ikad pojavili definitivno mogu u top 5.LloriS je napisao/la:Daleko je Musa jos od drafta duge su dvije godine, mada ja njih obojicu vidim i Musu i Doncica u Top10 na draftu, ali vidjecemo sta sezone pred nama donosebosnianbeast23 je napisao/la:Musa je odličan atleta koji ne posustaje kad ga ne ide šut,pravi vođa ekipe.Zna li se kad izlazi na draft,da li je to 2018. godine? Ima li ko kakva predviđanja,neki mock draft za 2018. ili 2019. godinu.Ja sam gledao neki mock draft gdje Luku Dončića vide kao 13. picka 2018. a Musu 12. picka 2019.
50 poena Muse . Duh Drazena Petrovica je u zraku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nismo te zasluzili momce.Svaka ti cast.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je prvi put da nekoga fakat ne zaslužujemo 

Boze kakva momcina,nismo ni svijesni sta nas Bosna ima
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
okano 

u naredna 2 meca podrediti ekipu musi da podeblja rekord i da popravi statistiku i bude upamcen po rekordima koje mnogi nece moci srusiti.
Svaka cast momcino, a onaj isprdak Bise nek ti se napusi qrcine.
Fali njemu još 62 poena , pa da može stati u istu rečenicu sa Draženom. Nemojte me pogrešno shvatiti , Musa jeste zvijer , ali ako bude pola Dražena dobar će biti.Dado je napisao/la:50 poena Muse . Duh Drazena Petrovica je u zraku

"We need to suffer. And we need to fight."
Kako smo mi smjesan narod. Da je Musa hrvat pa nebi ga nazvali novim Drazenom vec i vise nego toga. Ali posto Bosnjo nezna da cijene svoje sve malo po malo. Da Musa zabije 70 poena neko bi reko, pa vala koliko je bio sebican mogao je i 80. Hahaha.
Bravo majstore nas!

Bravo majstore nas!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ko je šta rekao protiv Muse? Musa ima potencijal da prevaziđe Dražena 100% , ali to će se desiti samo ako bude pametniji i ako radi 7h dnevno. Ja Musi svim srcem želim da bude i bolji od Jordana i hvala mu za svaki poen , on je 70% ove reprezentacije.sajo10 je napisao/la:Kako smo mi smjesan narod. Da je Musa hrvat pa nebi ga nazvali novim Drazenom vec i vise nego toga. Ali posto Bosnjo nezna da cijene svoje sve malo po malo. Da Musa zabije 70 poena neko bi reko, pa vala koliko je bio sebican mogao je i 80. Hahaha.
Bravo majstore nas!![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Lik zabio 50 ovi pricaju o Drazenu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Drazen je imao 21 godinu kad je ubacio tih 112 poena. Musa nije napunio ni 17. Nekazem da je drugi Dražen ali definitivno korača tim putem. Da li će ostati na istom putu ili skrenuti ostaje da vidimoCaptain4 je napisao/la:Fali njemu još 62 poena , pa da može stati u istu rečenicu sa Draženom. Nemojte me pogrešno shvatiti , Musa jeste zvijer , ali ako bude pola Dražena dobar će biti.Dado je napisao/la:50 poena Muse . Duh Drazena Petrovica je u zraku
Fakat ili je Hez ili Doncic sad Drazen!miki_92 je napisao/la:Lik zabio 50 ovi pricaju o Drazenu
Samo nesto danas tema slabo posjećena, nema oni skauta, trenera i selektora koji se inače pojave kad je neki neuspjeh!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
prvo saznajte pod kojim okolnostima je Drazen ubacio 112 poena
a inace, potpuno je besmisleno ovo poredjenje Muse i Drazena
a inace, potpuno je besmisleno ovo poredjenje Muse i Drazena

Don't believe the hype.
Ma jah 'ta će Musa. Meni teniske vezo.
Je li sad bolje.
Je li sad bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.