parker a drugi nema niko klasicni ja mislim,henson je centar kao i maker.filip13 je napisao/la:ko je ono u bucksa na 4,parker i donekle grk?
Kakav grk on ce biti play,ja ocekujem 25+ minutazu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
parker a drugi nema niko klasicni ja mislim,henson je centar kao i maker.filip13 je napisao/la:ko je ono u bucksa na 4,parker i donekle grk?
eto, zvanicno je kod kidda..._dreamer_ je napisao/la:Mislis na Pop Gregovica ili na Kidd-a?
KK_Bosna je napisao/la:eto, zvanicno je kod kidda..._dreamer_ je napisao/la:Mislis na Pop Gregovica ili na Kidd-a?
nisam smio reci ime kluba, ali sam imao info za razliku od lumanija koji je lupao gluposti o cavsima
filip13 je napisao/la:ko je ono u bucksa na 4,parker i donekle grk?
Ubjedljivo.Ziggs je napisao/la:Cestitke Mirza, dobar "fit" za ekipu. Samo me interesuje jeli Mirza sada najplaceniji BiH sportista
01:00-02:00vrebac86 je napisao/la:koja je kod njih satnica utakmica?
KK_Bosna je napisao/la:mirza ima dvije realne opcije, jedna je ostanak u phx, a druga je odlazak u prave ruke kod covjeka koji je vrlo malo puta popljuvan na forumu
Opa, 10 miliona godišnje, isplatila se prošla sezona:)Mirza Teletovic has agreed to a three-year, $30 million deal with the Bucks.
Chinaglia je napisao/la:hoce li biti 25 mpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.