Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Protiv Reala se igralo kao da City ima aktivan rezultat a ne Real nikakve ofanzivne igre izgleda da se cekalo da neki gol slucajno zavrsi iza Navasa.Ali ajd to nego se izgleda sprema epska bruka ako West Ham ne uradi nesto protiv Uniteda ostaje se i bez lige prvaka i to samo u slucaju da se dobije Swansea.Ali sta god bude istrpit jos jednu utakmicu Pellegrinija i njegove pulene pa klub sasvim sigurno okrece novi list.Ocekuje nas zanimljivo ljeto a i napokon cemo saznati kakvog je kalibra Guardiola kao trener.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Prema posljednjim informacijama, Manchester City i Borussia Dortmund su postigli dogovor za İlkaya Gündoğana. U narednim danima transfer bi trebao biti i zvanično potvrđen, a City će za njega platiti 26 miliona eura.
Laporte.
Nisam bas puno gledao ovog Nolita vidio sam par finih golova u highlightsima a na Euru nisam bas neki dojam stekao o njemu.Istina postigao je taj gol protiv Turske.Ne znam da li Guardiola misli igrati sa dva napadaca ili bi Nolito trebao biti rezerva Agueru.A s obzirom na to koliko je Aguero podlozan povredama mislim da je potreban jos jedan dobar napadac.
City ima strasnu ekipu,Guardiola je doveo top igrace,Sane i Jesus,Jones,Gundogan strasn prijelazni rok.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zanimljiva situacija oko Harta ne bih volio da napusti klub, iako je lose branio na Euru prosla sezona u klubu mu je bila odlicna.Ne znam da li je stvarno postignut dogovor sa Ter Stegenom ali ako jest sigurno je da ni on ni Hart ne bi bili zadovoljni sa ulogom drugog golmana.Mislim da ce danas to biti jasnije kada se vidi prva postava Pepa.
Veliko iznenadjenje da nema Otamendija u prvih 11.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Guardiola bez novih ideja u Cityju. Ovo što je igrao za vikend je preslikano iz Bayerna i kadrovski promašeno. Uvučeni Clichy i Sagna u sredinu nisu i ne mogu dati isto što Lahm i Alaba. Kolarov na štoperu igri nije dodao ništa što Otamendi ne bi mogao osim što je defanzivno tanji. Hart ma kakav je, bolji je od Caballera čiju su igru nogom ismijavali u Primeri. Golman se mora riješiti do kraja prelaznog roka, alternativa za Gundogana također jer Fernandinho ne može biti pivot u ovakvom sistemu. Naznake u kojem pravcu će ići već postoje, ali ogroman posao je pred Guardiolom. Najteži i najneizvjesniji u karijeri.
Ovo sa Hartom mi je pravo supacki od Pepa. Covjek je dobar golman, mogao i trebao mu je pruziti sansu. Nije da vazi za najslabiju kariku u City-ju pa treba poceti od njega.
YNWA!
Vrlo je jednostavno - Pep izabrao jednog na kome ce graditi autoritet.HOPLIT je napisao/la:Ovo sa Hartom mi je pravo supacki od Pepa. Covjek je dobar golman, mogao i trebao mu je pruziti sansu. Nije da vazi za najslabiju kariku u City-ju pa treba poceti od njega.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bit ce da je bas to u pitanju. Te price o slaboj igri nogom su mi supljak tezki a vidim da mnogi vjeruju u to objasnjenje. Ovakve se stvari trenerima znaju obiti o glavu...Gefufna je napisao/la:Vrlo je jednostavno - Pep izabrao jednog na kome ce graditi autoritet.HOPLIT je napisao/la:Ovo sa Hartom mi je pravo supacki od Pepa. Covjek je dobar golman, mogao i trebao mu je pruziti sansu. Nije da vazi za najslabiju kariku u City-ju pa treba poceti od njega.
YNWA!
- Feldmarschall
- Kontakt:
Doveden je Bravo iz Barcelone tako da je riješeno pitanje prvog golmana. Hart se dovodi u vezu sa Evertonom i Sevillom.
Sevilla ? Rico je bolji i mladji od njega, koji ce im qrac HartFeldmarschall je napisao/la:Doveden je Bravo iz Barcelone tako da je riješeno pitanje prvog golmana. Hart se dovodi u vezu sa Evertonom i Sevillom.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Feldmarschall
- Kontakt:
Ne pucaj na glasnika, samo prenosim pisanja engleskih medija.
Ni ja ne vjerujem da će ići van Otoka sve i da napusti City.
Ni ja ne vjerujem da će ići van Otoka sve i da napusti City.
Ma nesto imam osjecaj da ce Caballero odletiti a Hart i Bravo ostati da se ravnopravno bore za keca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Feldmarschall
- Kontakt:
Hart može ostati i biti kup golman. Od ravnopravne borbe za minute nema ništa jer s njim u sastavu izlazak s loptom od gola kroz posjed nije moguć. To je jedan od osnovnih postulata Guardiolinog fudbala, zbog toga i dovodi Brava.
- Feldmarschall
- Kontakt:
5 metara viša zadnja linija za vikend (37 m) u odnosu na finalni meč iz zadnje sezone protiv Swanseaja (32 m).
Jao što Guardiola sere, Hart je tipični engleski golman stručnjak za peterac i on tu ne može ništa promijenit. Fura nešto da želi od golmana da kreira igru, a u Barceloni mu Victor Valdes branio...Imao je sreće da surađuje sa Neuerom pa sad misli da svaki golman može se osjećat komforno izvan peterca, nije zaslužio Hart ovakav tretman kao igrač koji čitavu karijeru igra u Cityu.
Re: RE: Re: Manchester City FC
Pa covjece valdesa je bas maksimalno forsirao na igru nogom, znao je kiksnut tu i tamo bez daljnjeg, ali igra nogom je bila generalno jaca strana VV kroz godine. Prica ti ide u smjeru da Pep prije bayerna nije gajio taj stil igre, a itekako jestecoelho41 je napisao/la:Jao što Guardiola sere, Hart je tipični engleski golman stručnjak za peterac i on tu ne može ništa promijenit. Fura nešto da želi od golmana da kreira igru, a u Barceloni mu Victor Valdes branio...Imao je sreće da surađuje sa Neuerom pa sad misli da svaki golman može se osjećat komforno izvan peterca, nije zaslužio Hart ovakav tretman kao igrač koji čitavu karijeru igra u Cityu.
Neuer nije bio u planu dok je Victor Valdes igrao sweepera.coelho41 je napisao/la:Jao što Guardiola sere, Hart je tipični engleski golman stručnjak za peterac i on tu ne može ništa promijenit. Fura nešto da želi od golmana da kreira igru, a u Barceloni mu Victor Valdes branio...Imao je sreće da surađuje sa Neuerom pa sad misli da svaki golman može se osjećat komforno izvan peterca, nije zaslužio Hart ovakav tretman kao igrač koji čitavu karijeru igra u Cityu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.