Razlika je sto nasi timovi prodaju vecinom evropske tekme, a ovi ih kupuju!delko je napisao/la:A jesmo jadnipa nikoga zivog ne mozemo proci
pa evo Gibraltar, juce im Lincoln prosao, danas College Europa - nzm dal imaju jos predstavnika ? a mi ni toliko
tuga
BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Nemaju vise predstavnika. Imaju 2 od 2. Prvak im je prosao u drugo pretkolo LP, a osvajac u drugo pretkolo EL. Izbacili predstavnike Estonije i Armenije. Rekao bi covjek da cemo se uskoro i njih plasiti.delko je napisao/la:A jesmo jadnipa nikoga zivog ne mozemo proci
pa evo Gibraltar, juce im Lincoln prosao, danas College Europa - nzm dal imaju jos predstavnika ? a mi ni toliko
tuga
Sloboda je u odlicnoj situaciji. Izraelci ce biti sve nervozniji kako se utakmici blizi kraju, Tuzlacima je dovoljno da na bilo koji nacin uvale gol i prolaze.
Radnik je imao slabijeg protivnika ali i puno nezgodniju situaciju. Njima je primljen gol znacio ispadanje, primili su ga u 80. minuti i odmah raspad sistema.
Radnik je imao slabijeg protivnika ali i puno nezgodniju situaciju. Njima je primljen gol znacio ispadanje, primili su ga u 80. minuti i odmah raspad sistema.
Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Nismo mi toliko pametni da prodajemo havu i ovi rezultati su realnost, nemamo kvalitet.Effenberg je napisao/la:Razlika je sto nasi timovi prodaju vecinom evropske tekme, a ovi ih kupuju!delko je napisao/la:A jesmo jadnipa nikoga zivog ne mozemo proci
tuga
- Suljo20002
- Kontakt:
Isutaj Dzida ovu nejac,mamu im hebem 
Tuzlacima fali Saric za pobjedu, ovako tesko 
Sudija navlaci za Slobodu kao da je iz Slavinovica!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
4672980102091213
- Kontakt:
Bravo za Slobodu ! Samo da ne zaluta kakva frljoka 
Za zivot cijeli !
Zaluta penal.4672980102091213 je napisao/la:Bravo za Slobodu ! Samo da ne zaluta kakva frljoka
SRETAN BROJ - 1725
kakav penal sta je ovo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
smijesan penal. Napustit sve euro takmicenja, J*** im mater
- Suljo20002
- Kontakt:
kraaaj hebem im mater zidovsku,cuj penal
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAASOOOOOOOOO!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Puno je razloga losih rezultata. Ne samo ove sad sezone, ovo je nesto kao slag na tortu. I prijasnjih sezona su rezultati bili katastrofalni, osim ako nekome nije uspjeh proci u drugo ili cak fenomenalno trece pretkolo.
Po meni je dosta nezgodno to sto sezona u PL kasno starta, a u Europi rano i sto samim tim pripreme budu tempirane za PL, a ne za Europu. Vidjet cete koliko ce Zrinjski igrati bolje. Tesko da ce proci, ali nece izgledati toliko smijesno koliko bi izgledao u prvom pretkolu. Dva tjedna su puno. Onda se prodaju svi igraci sto valjaju, sastavlja se ekipa od igraca drugoligasa, poneki golobradi mladic, poneki igrac od ovih sto su ispali iz lige i do polusezone se nitko ne uigra.
Naravno, sve se to isto desava i u Estoniji, Crnoj Gori, Moldaviji, Makedoniji, Malti itd., ali zato i jesmo njihova razina i samo njih mozemo proci kao sto i oni prolaze nas.
Po meni je dosta nezgodno to sto sezona u PL kasno starta, a u Europi rano i sto samim tim pripreme budu tempirane za PL, a ne za Europu. Vidjet cete koliko ce Zrinjski igrati bolje. Tesko da ce proci, ali nece izgledati toliko smijesno koliko bi izgledao u prvom pretkolu. Dva tjedna su puno. Onda se prodaju svi igraci sto valjaju, sastavlja se ekipa od igraca drugoligasa, poneki golobradi mladic, poneki igrac od ovih sto su ispali iz lige i do polusezone se nitko ne uigra.
Naravno, sve se to isto desava i u Estoniji, Crnoj Gori, Moldaviji, Makedoniji, Malti itd., ali zato i jesmo njihova razina i samo njih mozemo proci kao sto i oni prolaze nas.
cist penal
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
GOL GOL GOL GOL GOL
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
raduj se smradu valja vam opet dobijat po p.ickijoker90 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAASOOOOOOOOO!!!
Sloboda Tuzla
saće tuzlaci skontat neku teoriju zavjere, naći će onaj što je oslijepio od reflektora ime kćerke sudije pa ce da mu psuju na prvenstvenoj
Čist penal nema šta. Obje ruke na ramenima ovog žutog. To će svaki sudija svirati jer vidi ruke na ramenima, a ovaj pada. Još je sudija loše stajao. Kostić je pogriješio ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.