FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mokes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 14 jul 2016, 17:50

[youtube][/youtube]
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jul 2016, 18:10

Haris Handzic potpisao za Rijeku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2016, 18:18

Zna li iko tacnu cifru za Dulju.Mahalska 1,3 mil eura, i neki procenat je sporan oko dogovora.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 14 jul 2016, 18:21

Ne kaze se dzaba: "kakav otac takav sin, kakav trener takav tim" i kad tome dodas jos da je Rustemovic kapiten, onda se zakljucak sam namece a to je JAD, CEMER I PATNJA! Bio sam malo optimista pred derbi jer im ne igraju tri bitna igraca, ali sudeci po ovim pripremnim, komsinice ce nas rastaviti. Kako sam mislio kad su se dovodila pojacanja tako mislim i sada. Jedino pojacanje je ZDRAV Said i ostanak Benke a ovo ostalo moze valjati samo Dini i Hurticu... Fuj!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2016, 18:26

Ovi da ga prodaju i za 100 miliona isto ce biti,tako da njemu sretno,a nama je sve vec vidjeno,ode bolji dobijes losiju zamjenu i tako u krug.Rastali se ko se rastali,a mi cemo na tabletama biti poslije svakog vikenda i glupe utakmice.Nista mi neznaci sto cu u novinama vidjeti da nam je igrac otisao za xyxy miliona ,kad to neide i ne raspolaze se onako kako treba sa time.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jul 2016, 18:32

miky_hz je napisao/la:Ovi da ga prodaju i za 100 miliona isto ce biti,tako da njemu sretno,a nama je sve vec vidjeno,ode bolji dobijes losiju zamjenu i tako u krug.Rastali se ko se rastali,a mi cemo na tabletama biti poslije svakog vikenda i glupe utakmice.Nista mi neznaci sto cu u novinama vidjeti da nam je igrac otisao za xyxy miliona ,kad to neide i ne raspolaze se onako kako treba sa time.
Pasa moj tako je to,jos mi je Denina recenica u glavi da nije dovedena adekvatna zamjena za cimirota.Sad je ljeto 2016 :puke:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jul 2016, 18:33

Dali ga dzaba, uzeli milion ili 5 miliona, kakve to veze ima za nas?
Iste igrace ce opet dovoditi, nece ni za koga platiti obestecenje, nece raditi nista na infrastrukturi stadiona. Sta onda mi kao navijacu imamo od te prodaje?
Iskreno, sto se mene tice, volio bih da ostane jer ne mozemo dovesti kvalitetnijeg igraca od njega. Zaboli me neka stvar ako on radi toga nece napredovati i ako Tan nece zaraditi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2016, 18:34

Da hoce u kamp uloziti,dosta toga bi se moglo uraditi za gotovo 3 mil km.Ulaganje u kamp vec daje rezultate,Hodzic je najbolji primjer za dobru prodaju.Valjda nekad i rezultat dođe.
Ja sam i dalje optimista,imamo sve pred uslove da budemo najbolji klub u drzavi.Nemamo te dugove,imamo tu akademiju,kamp,najbolje navijace,samo da to neko zna složiti.

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 14 jul 2016, 18:46

Evander je napisao/la:Dali ga dzaba, uzeli milion ili 5 miliona, kakve to veze ima za nas?
Iste igrace ce opet dovoditi, nece ni za koga platiti obestecenje, nece raditi nista na infrastrukturi stadiona. Sta onda mi kao navijacu imamo od te prodaje?
Iskreno, sto se mene tice, volio bih da ostane jer ne mozemo dovesti kvalitetnijeg igraca od njega. Zaboli me neka stvar ako on radi toga nece napredovati i ako Tan nece zaraditi.
Sve receno! Dzaba avioni, milioni, kamioni, kad je nama sudjena patnja, jad i cemer! Kako bih volio nekoga zadaviti...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 jul 2016, 18:48

Ja sam za bojkot utakmica,al bukvalno,pa nek se onda gospoda malo zamisli sta i kako dalje,sta Dinamu znace milioni i silni trofeji kad ih nema ko proslavit,nista,Hajduk peti na tabeli,pun stadion,ko da su prvaci,e to je uspjeh,kad imas prazan stadion i sponzori bjeze od tebe,ne kazem da je nas nesto bilo,al i onih 2000 do 3000,bolesnika koji su bukvalano uvijek tu da bojkotuju,pa nek im onda Hurta slaze ekipu,koji nemoze ni drva slozit,a da se ne padnu,a kamoli ekipu :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2016, 18:51

Ma najbolje da ga ugasimo kad nam spasa nema.
Cuj bojkot da otjeramo sponzore.Ovo samo kod nas ima. :facepalm:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 14 jul 2016, 18:51

Ljudi moji, ja ne mogu da prežalim Slavku Petrovića. Samo zamišljam kakav bi mi Klub imali s njim. Napokon bi gledali Sarajevo koje zna igrati glavom, koji zna šta hoće, ko šta igra i na kraju, igrali bi mudro i imali taktiku, a ne k'o sada, izbij nabij. Dajem glavu da bi osvojili titulu i kup. Ne mogu ga prežaliti.. :plac: :nedam:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 jul 2016, 18:58

amypitar je napisao/la:Ma najbolje da ga ugasimo kad nam spasa nema.
Kad bi ti malo bolje citao mozda bi nesto i razumio,al nejse,bojkot zbog ljudi koji vode klub,koji vedre i oblace,a kad je prazan stadion i sponzor se odmah ne vidi u tome,a jedini nacin da ih otjeramo je da im se smanje prihodi max.a ovo je put ka tome :salut:
Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 14 jul 2016, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2016, 18:59

Majkl je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Cetkovic u ovih par utakmica do sada nije nista pokazao.

Pripremne su to pasa moj,vidjecemo,ja po onom sto sam sam cuo ,po onom, sto su igrali zadnju polusezonu ocwkujem najvise od njih sto opet nw mora da znaci da cw biti tako.Cetkovica kako sam cuo od nekih menadjera ,htjeli su neki klubovi po Albaniji,Crnoj Gori,Srbiji,zeli opet da se vrati u reprezentaciju.Skendeberg jeizbacio u polufinalu kupa sa dva evrogola koja im je dao,a Skendebrg je igrao grupnu fazu EL.Vidjecemo,Crnkic je igrao za Slovan ,bio viceprvak iza Trencina koji sinoc hladno zabije 4 gola u Ljubljani Olimpiji koja ostavi iza Maribor koji je stalni ucwsnik grupnih faza.Tako da su to sve atvari koje mi daju nadu da ce biti pojacanja,ali naravno to ne mora da znaci i nikom 100% ne vjerujem dok mi to ne dokaze svaki igrac u prvenstvu.Ali se nikad do sad nisu doveli igraci koji su igrali standardno i ugrali butnu ulogu u svojim klubovima ko sad ,osim naravno Husejinovica za kojeg se ne brinem kad se spremi da ce biti pravi.
Znači vrtiš se i oko menađera i tu dobijaš informacije prije ostalih u vezi transfera, eto te ala @Zukanović isti pedigre.
SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jul 2016, 19:02

AdiFKS je napisao/la:Cetkovic u ovih par utakmica do sada nije nista pokazao.
a niko se nije pokazao od ovih novih, Benko zna igrati, Sarić malo jeste lažem, ostalo ništa.....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 jul 2016, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2016, 19:02

RedEvil je napisao/la:
Kad bi ti malo bolje citao mozda bi nesto i razumio,al nejse,bojkot zbog ljudi koji vode klub,koji vedre i oblace,a kad je prazan stadion i sponzor se odmah ne vidi u tome,itd.... :salut:
Kakav bojkot pustite šuplju priču... Ovaj klub se ne bojkotuje nikad nego se bori za njegovo dobro ;)
SRETAN BROJ - 1725

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 jul 2016, 19:07

Sta vi mislite možemo li se nositi sa konkurentima bez Duljevića, Benke i izgleda i Kovačevića?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 jul 2016, 19:15

SiouxLukavac je napisao/la:Sta vi mislite možemo li se nositi sa konkurentima bez Duljevića, Benke i izgleda i Kovačevića?
Ako pod konkuretne smatras Celik, Olimpic, Vitez, onda mozemo :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jul 2016, 19:21

SiouxLukavac je napisao/la:Sta vi mislite možemo li se nositi sa konkurentima bez Duljevića, Benke i izgleda i Kovačevića?
Mozemo, ja mislim da cemo izboriti opstanak :salut:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2016, 19:28

RedEvil je napisao/la:
Kad bi ti malo bolje citao mozda bi nesto i razumio,al nejse,bojkot zbog ljudi koji vode klub,koji vedre i oblace,a kad je prazan stadion i sponzor se odmah ne vidi u tome,a jedini nacin da ih otjeramo je da im se smanje prihodi max.a ovo je put ka tome :salut:
Dobro sam ja paša razumio,ali dobro ako ti tako kažeš :P .
Pa bojkutuju Robijaši godinama,pa nikom ništa.Pa navijaci Dinama isto :idea: Ima i drugih i pametnijih nacina tjeranje uprave,nikako bojkot,i tjeranja sponzora.Radi par karinaša u upravi,srozavati klub i vracati u proslost na aferu virsle,da bi iste otjerali. :facepalm: Ja mislim da nema navijaca Zelje, koji se sa tvojim razmisljanjem ne bi složio.
Boze ti me sacuvaj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BurekSasirom, Rule_hz, trunks1946, Vanja8 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []