Ocekivat golijadu na derbiju je isto da ja od Celika ocekujem titulu sljedeće sezoneSarajlija88 je napisao/la:Ocekujem dobru posjetu na Grbavici, golijadu i pobjedu Zeljeznicara

Ocekivat golijadu na derbiju je isto da ja od Celika ocekujem titulu sljedeće sezoneSarajlija88 je napisao/la:Ocekujem dobru posjetu na Grbavici, golijadu i pobjedu Zeljeznicara
Mislim da ova i ovakva tema nemaju smisla za svako kolo, bolje je prebaciti temu iz pdf virtuelni sport sa prognozama i da arelinho na ovom pdf otvara temu prognoze za svako kolo, prakticnije je nama sto igramo ovo takmicenje a i ukinut cete jednu bespotrebnu temu svake sedmice, i ovako ce svako izraziti svoja ocekivanja jos pritome i tacan rezultat i strijelca na utakmici a svi ovi sto pisu ocekivanja igraju i ono takmicenje..admin je napisao/la: ..
Budi optimista brate, ko je ocekivao da ce Leicester biti prvak EngleskeBadrHari je napisao/la:Ocekivat golijadu na derbiju je isto da ja od Celika ocekujem titulu sljedeće sezoneSarajlija88 je napisao/la:Ocekujem dobru posjetu na Grbavici, golijadu i pobjedu Zeljeznicara
KenoRob je napisao/la:Čelik - Metalleghe 1; 1-0 Nama 1 a njima Jajce
Ima ovdje i malo tradicije, popusti. Malo raja sad sterilizovala situaciju, a bude dobre zaj(ko Z)ebancije.Momciluk je napisao/la: Mislim da ova i ovakva tema nemaju smisla za svako kolo, bolje je prebaciti temu iz pdf virtuelni sport sa prognozama i da arelinho na ovom pdf otvara temu prognoze za svako kolo, prakticnije je nama sto igramo ovo takmicenje a i ukinut cete jednu bespotrebnu temu svake sedmice
To je tosamirr je napisao/la:Čelik - Metalleghe 1
Zrinjski - Radnik 1
Široki Brijeg - Vitez 1
Željezničar - Sarajevo x2
Sloboda - Olimpik 1
Krupa - Mladost DK X2
A da je ostala liga 16 bilo bi vise derbija, stvarno ne znam sto su skratiliakisarajevo92 je napisao/la:toliko o toj famoznoj ligi 12, u prvom kolu samo jedan derbi, a ostalotako ce biti tokom vecine sezone
samo da ne postane smor kao 1. HNL
A po ovom postu bi se dali zakljuciti da bi volio gledati Borac i Velez bez obzira u kakvom su stanju a onda se zalis na stanje Celika i svrstavas ih sa Olimpicom i Vitezom?akisarajevo92 je napisao/la:nisam napisao da je lose skracenje lige, nego da nije bas ono sto se ocekivalo, nisam racunao da ce ispasti Borac, Velez, a uci timovi kao Krupa, Metalleghe, sa ovako losim Olimpicom, Vitezom, donekle Celikom
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 37 gostiju.