Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.
ovo je odgovor na sve tvoje postove na ovoj temi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
pa sto je onda hanka tebe odvela? hocel te einschlafen ili naplacuje od drzave sto te pazi,
Komunista je napisao/la:Lijepo je vidjeti svu ovu mrznju prema Slobodi i Tuzli, po tome se zna da smo bolji. Lijepo ce oba kluba iz sarajeva Zrinjski i Sloboda da karaju, to oni znaju, toga se boje i zato pjene Bas je uzivanje citati njihovo pjenjenje i prosipanje mrznje Samo veselo
Niko, niko, samo Sloboda
Sjecam se prosle godine,niste im iz paksu izlazili
Sta se desilo?
Uz likove iz federalke koji izrazavaju frustracije, kao reklama za mastercard, neprocjenjivo Uzivanje
Niko, niko, samo Sloboda
Vidim ko je frustriran.Svaka druga Vrapcicani,Livadari i slicni fazoni
Rigoletto je napisao/la:vidi argetaša, ljeto traje a oni ni do neuma. **** majku koda nismo iz iste države, žao mi vas
jel to sladoled slabo ide ove godine, pa pokusavas navuci forumase..gazda fehim ti nece platiti dnevnice ako ne ispunis normu
Gledaj antropocentričnosti. Koza vam je simbol grada, a imaš nešto protiv drugih životinja, u ovom slučaju majmuna? Majmuni su fina bića i ne oponašaju druge lojave i čupave kicoše kako nožurine umaču u nečisti lavor. Tuzlanska hipokrizija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Agamemnon je napisao/la:Tako je High@,nedaj na porijeklo i fameliju.
Opismeni li se ti ikad, živ bio? Dodaj nešto korisno u taj svoj dokoni identitet. Osim poziva o ubijanju Sarajlija, prijetnji na pragu i javašluka u svakom postu, šta ti ostade?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Agamemnon je napisao/la:Tako je High@,nedaj na porijeklo i fameliju.
Opismeni li se ti ikad, živ bio? Dodaj nešto korisno u taj svoj dokoni identitet. Osim poziva o ubijanju Sarajlija, prijetnji na pragu i javašluka u svakom postu, šta ti ostade?
High je napisao/la:Gledaj antropocentričnosti. Koza vam je simbol grada, a imaš nešto protiv drugih životinja, u ovom slučaju majmuna? Majmuni su fina bića i ne oponašaju druge lojave i čupave kicoše kako nožurine umaču u nečisti lavor. Tuzlanska hipokrizija.
U pitanju je kanta s čistom vodom moliću lijepo. Izvinjavam se majmunima jer sam ih uporedio s pitarima.