HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Melo15
Postovi: 1483
Pridružen/a: 28 apr 2008, 19:22
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Melo15 » 21 feb 2009, 09:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:Zasluzena pobjeda protiv Zrinjskog, ni domaci teren ni publika nije pomogla, tu se nema sta vise nadodati s obzirom da vec napisah post na temi Zrinjskog.

Široki i Bosna su ipak prica za sebe u BH kosarci, sutra nek pobijedi bolji. Iako dajem prednost Bosni u ovom momentu, predaje nikakve nema, kao i uvijek. Samo jako. Samo Široki. Kup je nas!
i samo da sudi Pehar kao i protiv zrinjskog i kup je vas :? :? :?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Avatar
šb_pecara
Postovi: 195
Pridružen/a: 02 jan 2009, 16:04
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la šb_pecara » 21 feb 2009, 10:15

ma ja uvijek suci protiv vas baš mi vas žao :D srce mi se slama, pa kako uvijek na vas bože moj... tko gubi ima pravo da se ljuti jbg, danas svi u mostar podržimo široki protiv bosne iako će bit jako teško ali me baš zanima da nas vidimo protiv ove godine odlične bosne...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Pasa101
Postovi: 56
Pridružen/a: 27 dec 2008, 01:41
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Pasa101 » 21 feb 2009, 15:30

Cuj vam ovog Thomasa uzecemo trofej :lol: :lol: :roll: :roll: kaze nadiograo horforda, howarda i aldridge a igra za Siroki :lol: tesko za povjerovati sigurno neki lazov..ja nikad nisam cuo za njega

Avatar
ŠB_Fidelis
Postovi: 6277
Pridružen/a: 21 feb 2009, 04:16
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 feb 2009, 16:05

Melo15 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Zasluzena pobjeda protiv Zrinjskog, ni domaci teren ni publika nije pomogla, tu se nema sta vise nadodati s obzirom da vec napisah post na temi Zrinjskog.

Široki i Bosna su ipak prica za sebe u BH kosarci, sutra nek pobijedi bolji. Iako dajem prednost Bosni u ovom momentu, predaje nikakve nema, kao i uvijek. Samo jako. Samo Široki. Kup je nas!
i samo da sudi Pehar kao i protiv zrinjskog i kup je vas :? :? :?
Nigdje veze...
Dabogda vam prikazali snimku cijelog susreta da vidite npr. i to da je Sesar zasluzio petu osobnu, ali mu se 'ne smije' suditi, da je bilo gresaka na obje strane, da je Thomasu svirana smijesan faul u napadu u momentima kad je Zrinjski bio u najvecem naletu, i da se vidi lijepo da ste SAMI SEBI KRIVI sto ste isli na pustanje napada, izasli korak naprijed da bi pokrili Morbana i Siriscevica da ne bude suta za tri, sto je Smithson odlicno iskoristio, zabio se u prostor, dao kos i bio fauliran.
Osnove kosarkaske igre. Sudac tu nikakvog velikog utjecaja za bilo koju momcad nije imao, a to sto vi mislite da mozete u jednoj godini preskociti Široki tek tako, je iskljucivo vas problem.
...Život za Široki...

AMemic
Postovi: 9
Pridružen/a: 31 okt 2008, 22:07
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la AMemic » 21 feb 2009, 21:45

Pasa101 je napisao/la:Cuj vam ovog Thomasa uzecemo trofej :lol: :lol: :roll: :roll: kaze nadiograo horforda, howarda i aldridge a igra za Siroki :lol: tesko za povjerovati sigurno neki lazov..ja nikad nisam cuo za njega
Nije lazov on je na HS bio 4 star player samo sto je odabrao pogresnu skolu na kojoj je bilo previse igraca na njegovoj poziciji ali je na SEC konfeneciji znao dosta NBA igraca nadigrati ili ravnopravno nositi http://sports.espn.go.com/ncb/boxscore?gameId=260690057

bosnas_
Postovi: 4021
Pridružen/a: 02 avg 2008, 01:50
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la bosnas_ » 21 feb 2009, 22:48

Siroki se borio i dao je svoj maksimum! Mislim da su odigrali najbolje sto mogu i da je Bosna zasluzeno pobjedila,iako nije odigrala nista posebno!

Avatar
Josip321
Postovi: 397
Pridružen/a: 09 jan 2009, 16:22
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Josip321 » 22 feb 2009, 00:08

a zanimljivo,kako su recimo Bosna, Sloboda i Igokea tražile da im nikada više ne sudi onaj sudac.
Nakon što je sudio Hemofarmu oni su prijetili istupanjem iz NLB lige.
Onda na njega se tužio FMP nakon utakmice u Domžalama.

I zaboravio sam reći da je Zrinjski već sa ovim sudcem imao problema i to isto u kupu.





A baš bi volio da se pusti snimka negdje na TV-u ili barem na Youtube-u. pa da se vidi tko je koga pokrao. Tko je koga krao? Indikativno je to da se pored ovoliko momčadi koje su se tužile na sudca (Pehara) široki se nije tužio na njega.
Kažete da je suđenje bilo u korist Zrinjskog. Nije.
Kažete da je se Sesar stalno svađao sa sudcima. Nije se svađao nego je nekoliko put polemizirao i to upravo sa Peharom. Svađa je jedno polemiziranje je nešto sasvim drugo. A nije samo on već je i Džida i ostali pomalo. A zašto pitaš li se?
E hajde molim vas prikažite ako ima igdje statistika da vidimo koliko je osobnih dosuđeno Zrinjskom recimo u prvoj četvrtini a koliko Širokom? I pokažite kojim igračima su suđene. Svi igrači Zrinjskog koji igraju centre i četvorke su do poluvremena skupili tri ili četiri osobne. Isto je sa Sesarom bilo.

Recimo kod treće osobne. Pobjego Smitson Sesaru. Sesar trči iza njega jedno pola metra, nikako nisu u fizičkom kontaktu. Sudac je obojici iza leđa. Smitson slučajno zapne za nekoga pod košem, nisam uspio vidjeti da li je za centra Širokog ili Zrinjskog jer su se ta dvojica međusobno gurala. I sudac svira osobnu Sesaru. Pa kako je to osobna kada nije nikako bilo fizičkog kontakta. Ili ono zadnje slobodno bacanje. Kako je molim te ondje dosudio osobnu Gligori? Četiri igrača su bila skroz ljevo, četiri skroz desno samo su iznad penala na jedno 7 metara bili Sesar i Smitson. Smitson ga je probio i položio a Sesaru su ruke bile u zraku i nije mu apsolutno ušao u putanju. I sam Smitson se iznenadio kada je vidio da je dosudio i dodatno. Sva dvorana mislila da je Sesar dobio 5. I sada nije raji jasno kako je ostao u terenu još te 2 i nešto sekundi kada je dobio 5. osobnu.
Kad ono danas govore dobio je Gligora. Pa gdje je tu Gligora uopće?????????
Jedino je mogao suditi to Sesaru jer je jedino on bio pored igrača.
I onda vi pričate sviro u korist Zrinjskog.
Ma nemoj.


da uredim tekst i dodam još nešto.
Eto kakav sudac svira završnicu četvorice kupa ove nakaradne države i kome savez dopušta da sudi. Taj Pehar je dobio suspenziju od osam utakmica nesuđenja u NLB ligi nakon Domžala.
Momče Hercegovče

Avatar
ŠB_Fidelis
Postovi: 6277
Pridružen/a: 21 feb 2009, 04:16
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 feb 2009, 01:30

Jao jao... Ma brate ako vam je bas TOLIKI problem, prikazite cijelu **** utakmicu, ja se apsolutno slazem, pa nek i ostali vide sta je sve bilo. Eto sad mi krivo sto nije prenosio BHT1. Zalite se bezveze, sudac je opcenito los, al vas ostetio u nekoj ogromnoj kao mjeri sto ispada na ovaj nacin NIJE, bolji NISTE, jos vama treba vremena da dostignete Široki i to je CINJENICA, pa se vi popnite na glavu i tvrdite suprotno, ali to je tako. Široki je najtrofejniji kosarkaski kolektiv ove drzave, a to nije slucajno postao, da se razumijemo.
Sportski vam pozdrav, sretno, vidimo se drugi put.

Široki veceras, nema se sta reci, igrali smo koliko smo mogli, borili se do kraja, obje su momcadi pljesak dobile, u ovom momentu se vise i nije moglo realno ocekivati, al dobro, to jos nije gotovo, jos uvijek se cekaju igraci koji ce biti u stanju izboriti finale, nadam se, i povratak u NLB ligu, i to je primarni cilj ove godine.
...Život za Široki...

saladin
Postovi: 28
Pridružen/a: 31 jul 2008, 12:43
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la saladin » 23 feb 2009, 02:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Široki je najtrofejniji kosarkaski kolektiv ove drzave
:mrgreen:


Ti si ocigledno poceo pratiti nasu kosarku 1998 :roll:

Avatar
ŠB_Fidelis
Postovi: 6277
Pridružen/a: 21 feb 2009, 04:16
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 feb 2009, 02:26

Šta je pogresno u napisanom? Jel lijepo pise OVE drzave? Tko ima vise naslova prvaka BiH ili osvajaca kupa od Širokog? Nitko?
Procitaj lijepo sta pise prije nego sto se uvrijedis na stogod.
...Život za Široki...

Avatar
KK_Bosna
Moderator
Postovi: 7662
Pridružen/a: 11 mar 2008, 15:55
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la KK_Bosna » 23 feb 2009, 12:39

sb_fidelis je u pravu. siroki je najtrofejniji klub BiH svih vremena, to jest imaju najvise titula pobjednika lige i kupa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Avatar
Kevin
Postovi: 6104
Pridružen/a: 25 okt 2008, 00:54
Lokacija: Hercegovina
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 23 feb 2009, 15:47

VRBANC DO KRAJA SEZONE U ŠIROKOM

Finalist nedavno završnog Kupa BiH Široki Eronet našao je igrača koji bi trebao zamijeniti ozlijeđenog Pericu Dujmovića za kojeg je sezona, zbog teške ozljede ahilove tetive, izgubljena.

Novi igrač u redovima Širokog postao je Goran Vrbanc, 24-godišnji Riječanin koji igra na poziciji beka šutera i koji se vraća ozbiljnoj košarci nakon teške ozljede koja ga je udaljila s parketa skoro tri godine.

Vrbanc je inače član Cibone, i trebao se tijekom sezone uključiti u rad momčadi Velimira Perasovića, no zagrebački klub, Široki i sam igrač uspjeli su se dogovoriti, pa će talentirani košarkaš ipak nositi dres Širokog do kraja sezone.

Vrbanc je svojevremeno bio jedan od najvećih potencijala u hrvatskoj košarci, a bio je i član hrvatske reprezentacije, no ozljeda i operacija stopala potpuno su mu usporili karijeru.

Široki bi mu mogao biti novi početak, a trener Josip Vranković mogao pružiti priliku već u subotu kada u 21. kolu Lige 13 Široki gostuje kod Viteza.

:D :D :D :D :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Avatar
ŠB_Fidelis
Postovi: 6277
Pridružen/a: 21 feb 2009, 04:16
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2009, 02:13

Jos kad bi se rehabilitirao na pravi nacin i preporodio u Širokom kao brojni slicni sto tu dodju, to bi bilo sjajno.
Inace se radi o jednom fenomenalnom, skromnom momku i velikom radniku, svi koji ga poznaju iznimno ga postuju i ja mu zelim da se vrati ozbiljnoj kosarci na pravi nacin i dokaze svima da se na njega u buducnosti treba racunati i da nije bezveze smatran za jednog od najvecih perspekata hrvatske kosarke.
...Život za Široki...

Jakov
Postovi: 13
Pridružen/a: 01 dec 2008, 14:47
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Jakov » 24 feb 2009, 23:46

U Subotu od 17 sati na http://**** uživio prijenos utakmice HKK Vitez - HKK Široki

Avatar
Kevin
Postovi: 6104
Pridružen/a: 25 okt 2008, 00:54
Lokacija: Hercegovina
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 28 feb 2009, 18:21

Pol. 44-34
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Pasa101
Postovi: 56
Pridružen/a: 27 dec 2008, 01:41
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Pasa101 » 28 feb 2009, 19:12

nema od vas nikakve nafake ako i od ovih gubite :roll:

Avatar
Kevin
Postovi: 6104
Pridružen/a: 25 okt 2008, 00:54
Lokacija: Hercegovina
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 28 feb 2009, 19:35

79 68 pobjedio Vitez :oops:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Melo15
Postovi: 1483
Pridružen/a: 28 apr 2008, 19:22
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Melo15 » 28 feb 2009, 19:37

dobri ste :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Melo15
Postovi: 1483
Pridružen/a: 28 apr 2008, 19:22
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Melo15 » 01 mar 2009, 22:53

Kod vas se nesto desava ja bih poradio u UPRAVI .
O cemu se radi???
Jeli kasne plate il nevalja trener?
Al nemojte se sikirati svi mucimo istu muku :oops:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Avatar
Kevin
Postovi: 6104
Pridružen/a: 25 okt 2008, 00:54
Lokacija: Hercegovina
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 02 mar 2009, 02:59

Melo15 je napisao/la:Kod vas se nesto desava ja bih poradio u UPRAVI .
O cemu se radi???
Jeli kasne plate il nevalja trener?
Al nemojte se sikirati svi mucimo istu muku :oops:
ne brini ti za Široki ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.