NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Obrvan je takav sirov odradio prosle godine bolesnu sezonu i uveo dosta tanak NOP u PO te protiv GSWa odigrao 31-11 seriju. Ova sezona mu se vodi kao losa a opet je imao skoro 25-11. Kolko je defanzivno dobar ne treba ni spominjat. Drasticno veci potencijal od Blakea i Stata.
KAT ima sve predispozicije da zitovinja i po bude. Ne trebam ni spominjat savrsenog mentora u vidu KGa.
Bas jucer gledam nesto u vezi KGa i kontam da su Kobe i KG morali igrat zajedno u karijeri. Dva mnogo slicna mentaliteta.
KAT ima sve predispozicije da zitovinja i po bude. Ne trebam ni spominjat savrsenog mentora u vidu KGa.
Bas jucer gledam nesto u vezi KGa i kontam da su Kobe i KG morali igrat zajedno u karijeri. Dva mnogo slicna mentaliteta.
Davis je vec sad bolji igrac od (zdravog) Griffina. A inace sam veliki fan Blejka i smatram ga podcijenjenim igracem.
Nadam se da su povrede iza Obrve. Poslije Westbrooka i Hardena glavni kandidat za MVP iduce sezone (racunajuci na to da ce Curry i KD zakocit jedan drugog u trci za MVP i James lagano odradit regularnu sezonu).
Nadam se da su povrede iza Obrve. Poslije Westbrooka i Hardena glavni kandidat za MVP iduce sezone (racunajuci na to da ce Curry i KD zakocit jedan drugog u trci za MVP i James lagano odradit regularnu sezonu).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ben Simmons u istoj fakin recenci sa Anthony Marshon Davis Jr
Sve sto je potrebno da Davis postavi neke nedostizne granice (ako vec i nije sa onim PERom) jeste da bude potpuno zdrav i da ga okruze pristojnim rosterom,draftovati se moglo i bolje,Hiled je bezvezan,ogranicen igrac,Jamal Murray bi bio mnogo bolje resenje..
Ovaj Solomon Hill na PF bi mogao biti dobar fit za Davisa,moglo bi se iz te kombinacije nesto fino izroditi,nadam se.
Griffina jede za dorucak i kada je Blake 100% a ovaj na 80%
Sve sto je potrebno da Davis postavi neke nedostizne granice (ako vec i nije sa onim PERom) jeste da bude potpuno zdrav i da ga okruze pristojnim rosterom,draftovati se moglo i bolje,Hiled je bezvezan,ogranicen igrac,Jamal Murray bi bio mnogo bolje resenje..
Ovaj Solomon Hill na PF bi mogao biti dobar fit za Davisa,moglo bi se iz te kombinacije nesto fino izroditi,nadam se.
U istoj su oni recenici jer su sve trojica transcendent vrsta talenata i fransizni igraci (Simmons sa sutem), tako da ih se moze i mora u istu grupu staviti.
Ali kada bi rangirali njih trojicu po talentu i potencijalu onda po mom misljenju:
1. Davis
2. KAT
3. Ben
Ali kada bi rangirali njih trojicu po talentu i potencijalu onda po mom misljenju:
1. Davis
2. KAT
3. Ben
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
1. KAT
@Clutch
Ovakav Simmons nema sta da trazi u istoj recenici sa ovoj dvojicom jer ima izrazitu manu,a ovi od pocetka imali osnove ofanzivne igre i poene u rukama i potencijal prve opcije,Simmons to nema,nema cak ni ljevu ruku na drivu sto je meni neprihvatljivo,bolno je za gledati,mind range ne poostoji a tri poena da ne govorim,prema tome polako sa petljanjem nejga sa ovom dvojicom,znam da si posebno vezan za njega jer je dosao u klub za koji navijas,ali moras se pomiriti da je Simmons sada nista vise nego 6'10 Rondo,ostaje ti se nadati da ce nabaciti taj neki sut (makar pristojan mind range) i uz ovo st oima na otvorenom terenu bi mogao postati poprilicno zajeban igrac i onda moze u istu recenicu sa pomenutim dvojcem.
Ovakav Simmons nema sta da trazi u istoj recenici sa ovoj dvojicom jer ima izrazitu manu,a ovi od pocetka imali osnove ofanzivne igre i poene u rukama i potencijal prve opcije,Simmons to nema,nema cak ni ljevu ruku na drivu sto je meni neprihvatljivo,bolno je za gledati,mind range ne poostoji a tri poena da ne govorim,prema tome polako sa petljanjem nejga sa ovom dvojicom,znam da si posebno vezan za njega jer je dosao u klub za koji navijas,ali moras se pomiriti da je Simmons sada nista vise nego 6'10 Rondo,ostaje ti se nadati da ce nabaciti taj neki sut (makar pristojan mind range) i uz ovo st oima na otvorenom terenu bi mogao postati poprilicno zajeban igrac i onda moze u istu recenicu sa pomenutim dvojcem.
ozy je napisao/la:Ben Simmons u istoj fakin recenci sa Anthony Marshon Davis Jr![]()
zar je hill igrao na PF?
Aman picamo o potencijalu. Kad si potencijal onda si daleko od onog za sto te se projektira pa zvao se ti Simmons, LeBron, Davis ili neko drugi. Al da imas taj potencijal imas. A Simmonsov ide jako visoko.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zar je Hill uopste igrao ista 
Igrao je klasicni SF,ali u smallballu se moze gurnuti i na PF...milim,mozes sve zivo kad je iza tebe A. Davis
Igrao je klasicni SF,ali u smallballu se moze gurnuti i na PF...milim,mozes sve zivo kad je iza tebe A. Davis
Znam ja vrlo dobro da pricomo o potencijalu,ali ajde da sacekamo da vidimo dokle moze dobaciti taj potencijal uz ove maneClutch je napisao/la:Aman picamo o potencijalu. Kad si potencijal onda si daleko od onog za sto te se projektira pa zvao se ti Simmons, LeBron, Davis ili neko drugi. Al da imas taj potencijal imas. A Simmonsov ide jako visoko.
LeBron nije imao uopste sut kad je usao u liguozy je napisao/la:@Clutch
Mana liku od 19 godina
U poredjenju sa Simmonsom imao je i sut i mehaniku,mana su mu bili % sto je o normalno,LBJ nije imao slomljen sut na 4 m od losa,pogadjao je i mind range i trojku.alemsa je napisao/la:LeBron nije imao uopste sut kad je usao u liguozy je napisao/la:@Clutch
Mana liku od 19 godina
Nisu ista kategorija i isti slucaj kad se prica o sutu.
Zakljucak ti je smjesan
Dje imo sut
isto k'o Ben
alemsa je napisao/la:Dje imo sutisto k'o Ben
Aleme uozbilji se yebemu
Uozbilji se ti jarane, k'o da ga nisam gledo.ozy je napisao/la:alemsa je napisao/la:Dje imo sutisto k'o Ben
![]()
Aleme uozbilji se yebemu
Vrlo slicni igraci
Jesu slicni ali na 2K..
Kozy je napisao/la:![]()
Jesu slicni ali na 2K..
Pogledajte trice

Ne, nije imao šut.

Ne, nije imao šut.
Tricu puco 29%, midrange 33%, najvise oko kosha igrao. Kao da nije bila ista prica o LeBronu kao sad o Benu sto se tice suta. Pa Bron i da danas nea konstat sut, o cemu vi pricate?