Sinoc gledam Zvezdu protiv onih Bogara i svi skoro imaju po jednog dvojicu brazilaca ili nekih crnaca , onaj Cafu iz Ludogoreca sta je radio sinoc po 5 igraca pretrci i zabije . Ja razumjem da smo mi daleko ispod Ludogoreca finansijski al i jadni duzni Hajduk ima onog Ohandzu , covjek jos nije spreman uso je zadnje tri utakmice i zabio go. Kako mi ne mozemo iskopat tog jednog a svi su ko od brda odvaljeni brzi i znaju sa loptom . Doduse Jesic nam je doveo Brazičce iz Mianmara, nikad sebi necu doc , kaze dao sto golova . Prosjek tezine ljudi iz te zemlje je 70 kg, mislim, to je ispod Vijetnamske lige 5 levela. Jesic , ko da je iz svemira pao , otjero i ono malo sto je valjalo uz ono sto se trebalo otjerat i doveo nam Cezara i Bumbara . Uglavnom to je moje pitanje , gledam svaki klub ima makar jednog ako ne i vise . Ja sam sto posto za to da he akademija prioritet al nece izac 20 igraca iz generacije da svi valjaju , Nek akademija da 4 5 duper igraca iz generacije to je pogodak , ostalo moras popunit,
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!