NK Široki Brijeg

LoveSB96
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la LoveSB96 » 02 avg 2016, 01:39

Ne znam ni pozicije ni imena, samo znam da se radi o 3-4 igraca.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 02 avg 2016, 09:33

admin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200

Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.

Isto vrijedi i za navijače Zrinjskog koji su okupirali temu.
Što se mene tiče, navijači ostalih klubova su dobrodošli na našoj temi, sve dok se normalno raspravlja :kafa:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 02 avg 2016, 09:37

Strob1996 je napisao/la:Tesko sad da moremo dovest neko pravo pojacanje,do 31og su se mogli dovest igraci iz nekog kluba,a sad samo oni sa slobodnim papirima.A neznam koliko bi takvi mogli bit pojacanja.Daj Boze da nisam u pravu.
Ja bih bio zadovoljan i da nisu lošiji od ovih koje imamo, obzirom da sada samo mogu doći slobodni igrači. Imamo tanku klupu, a kartoni se već kupe. Još dođu li ozljede, trebat će nam nekakva rotacija. Samo nek se nešto događa napokon.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 02 avg 2016, 09:39

Evolve je napisao/la:
LoveSB96 je napisao/la:Cuo sam da dolazi par pojačanja, napokon :D
Daj imena i prezimena, moze i u pp :cool:
Ma kakav pp?? Nemojte se ponašat kao naša uprava. Ovdje hoću sve transparentno :D
G. Marquez

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2016, 11:12

Društvo, 3. put u zadnju godinu i pol provodimo prijatnu noć u Širokom.

Ponovo sam ostao fasciniran Wagnerom :clap:
Asistencija, gol i ona asistencija kod vas velike šanse za 3-0. Naši Kostić i Đidić, iako stijene, su se odbijali od Wagnera i stvarno je za rubriku naučne fantastike da čovjek sa onoliko godina igra na takvom nivou.

Sloboda je trenutno jača, to je evidentno. Vama se otvorila utakmica tako dobro i jedinog krivca vidim u Karačiću, iako ga jako cijenim, što nije ekipu spremnu izveo na poluvremenu. Na kraju smo mogli i vi i mi do 3.gola, ali kada se sve sabere ipak je podjela bodova najrealnije.

Imam jednu temu pa neka odgovori ko god. Primjetio sam u ovom proteklom periodu da nemate mlađih likova koji se uključuju u klupsku organizaciju. Možda i griješim, ali znam sigurno da taj trend sigurno nije dobar put. To je generalno jedan veliki izazov sa kojima se susreće mnogo klubova, pogotovo po nižim rangovima, jer nema regeneracije mlađih osoba (druge vizije, naša liga im nije interesantna, tv i internet pretrpan prenosima, odlazak iz države, lična egzistencija) koji izražavaju incijativu ili ambicije da nastave entuzijazme prethodnika.
tuzlanska Sloboda

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 02 avg 2016, 14:08

zlajci je napisao/la:Ponovo sam ostao fasciniran Wagnerom :clap:
Asistencija, gol i ona asistencija kod vas velike šanse za 3-0. Naši Kostić i Đidić, iako stijene, su se odbijali od Wagnera i stvarno je za rubriku naučne fantastike da čovjek sa onoliko godina igra na takvom nivou.
Wagi je institucija. Šteta što fizički više ne može izdržati puno.
zlajci je napisao/la:Sloboda je trenutno jača, to je evidentno. Vama se otvorila utakmica tako dobro i jedinog krivca vidim u Karačiću, iako ga jako cijenim, što nije ekipu spremnu izveo na poluvremenu. Na kraju smo mogli i vi i mi do 3.gola, ali kada se sve sabere ipak je podjela bodova najrealnije.
Nije Karačić kriv, dobio je vruć krumpir u ruke. Trebat će mu vremena da posloži sve što je musa raz.ebao.
zlajci je napisao/la:Imam jednu temu pa neka odgovori ko god. Primjetio sam u ovom proteklom periodu da nemate mlađih likova koji se uključuju u klupsku organizaciju. Možda i griješim, ali znam sigurno da taj trend sigurno nije dobar put. To je generalno jedan veliki izazov sa kojima se susreće mnogo klubova, pogotovo po nižim rangovima, jer nema regeneracije mlađih osoba (druge vizije, naša liga im nije interesantna, tv i internet pretrpan prenosima, odlazak iz države, lična egzistencija) koji izražavaju incijativu ili ambicije da nastave entuzijazme prethodnika.
Jednostavno, pored ove uprave (izuzevši predsjednika) niko drugi nije imao šanse. Bilo im je predobro da bi mjesta prepustili nekom drugom. Svi se nadamo da će sada ući svježe snage i pokrenuti klub na bolje :kafa:
G. Marquez

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 avg 2016, 17:04

Pantarei79 je napisao/la:
admin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200

Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.

Što se mene tiče, navijači ostalih klubova su dobrodošli na našoj temi, sve dok se normalno raspravlja :kafa:
ti ih onda na svom forumu ugosti. Ovdje ja postavljam pravila i ona su jednaka za sve. Ima tema za opšte diskusije, ako više volite diskutovati sa navijačima ostalih klubova, možete se svi tamo prebaciti, i to je savršeno OK.

Al da se vi prepucavate i raspredate o politici, a da ja čistim za vama, to neće ići.

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 02 avg 2016, 17:54

admin je napisao/la:
Pantarei79 je napisao/la:

ti ih onda na svom forumu ugosti. Ovdje ja postavljam pravila i ona su jednaka za sve. Ima tema za opšte diskusije, ako više volite diskutovati sa navijačima ostalih klubova, možete se svi tamo prebaciti, i to je savršeno OK.

Al da se vi prepucavate i raspredate o politici, a da ja čistim za vama, to neće ići.
Ok, tata
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 03 avg 2016, 13:15

Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 avg 2016, 13:56

aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/202307

Koga interesuje i komentar kako vam se cini?

Auuu, extra brate extra. Dosta stvari se mogu ocitat iz statistike. Dosta detaljna. Jos da nasi is kluba ovo gledaju, pa da vide neke stvari.

Vidi posjeda lopte ccc, eto tu odmah pokazatelja sta smo izgubili sa Zvonom, samo nabijanje lopte... cccc
NK Široki Brijeg

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 avg 2016, 14:01

Meni se čini da od ovog lika nece bit nista, samo ponavlja ono sto bi svi mi volili.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 03 avg 2016, 14:33

Evolve je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/202307

Koga interesuje i komentar kako vam se cini?

Auuu, extra brate extra. Dosta stvari se mogu ocitat iz statistike. Dosta detaljna. Jos da nasi is kluba ovo gledaju, pa da vide neke stvari.

Vidi posjeda lopte ccc, eto tu odmah pokazatelja sta smo izgubili sa Zvonom, samo nabijanje lopte... cccc
Ako se dobro sjecam, a mislim da sm citao na ovom portalu, Siroki je prvi i jedini klub iz BiH koji je korisnik ove aplikacije inStat za ove statistike. Probat cu nac

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 avg 2016, 15:24

[ROONEY IZ VOĐINACA] Baraban: Što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje
- Hvala Bogu da je krenulo dobro. Prošlu sezonu mučile su me ozljede, dugo sam bio izvan terena i sve se to odrazilo na igre. Sad sam prošao pripreme, zdrav sam i zadovoljan. Stigli su i pogoci, no oni mi nisu važni. Jer, što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje. Vjerujem da će nas u idućim utakmicama krenuti, da ćemo početi pobjeđivati i to je u prvome planu, a hoće li zabiti Krstanović, ja ili netko treći to je najmanje važno, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti naš Ivan Baraban, popularni Rooney iz Vođinaca, slavonskog naselja u kojem je odrastao, čiji su korijeni iz Rame.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 avg 2016, 16:08

Zahvaljujem i ja se uveliko izvinjavam na pisanju na ovoj temi o nečemu relevantnom što ima apsolutno veze sa ovim klubom i što je usput i velika istina. U nas politika vodi sve u državi, ali nećemo o istini više, samo o rezultatima i igri, na stranu što je najuređeniji klub u BiH evo drugu sezonu u padu tek tako.

Uglavnom neću više, još jednom, sorry :thumbup:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 03 avg 2016, 19:17

Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 03 avg 2016, 19:47

york je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
20.8 u 20:00

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 03 avg 2016, 19:49

Srida 10.8, cini mi se u 9 navecer
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 03 avg 2016, 20:47

10.08.16. 17:30 NK ŠIROKI BRIJEG - HŠK ZRINJSKI

Nijedobro ako je ovo točna satnica. Radni dan, a ovako rano.
G. Marquez

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 03 avg 2016, 20:50

10.08.2016 21:00 Pecara,Široki Brijeg NK ŠIROKI BRIJEG HŠK ZRINJSKI

A ovo je sa stranice NFSBiH. Valjda je onda ovo točno.
G. Marquez

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 avg 2016, 09:38

Ma prerano je pricat o satnici, nekad se nezna do dva dana prije same utakmice. Ja pretpostavljam da ce biti vecernja utakmica.
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []