Biće krvi u decembrualeksandar_veliki je napisao/la:Da obecam nesto u svoje i u ime portala. Kanta godine ce dobiti dres reprezentacije kao nagradu od SportSport.ba. I to broj koji bude zelio.

Biće krvi u decembrualeksandar_veliki je napisao/la:Da obecam nesto u svoje i u ime portala. Kanta godine ce dobiti dres reprezentacije kao nagradu od SportSport.ba. I to broj koji bude zelio.
Nije kao prosle godine, ove godine se jedan kandidat stvarno istice, apsolutni, neumoljivi favorit.Virtu4l je napisao/la:Biće krvi u decembrualeksandar_veliki je napisao/la:Da obecam nesto u svoje i u ime portala. Kanta godine ce dobiti dres reprezentacije kao nagradu od SportSport.ba. I to broj koji bude zelio.
Znam i koji će dres tražitiMortemHz je napisao/la:Nije kao prosle godine, ove godine se jedan kandidat stvarno istice, apsolutni, neumoljivi favorit.
Ti si bitan kao semafor u GTA, to je valjda i opis tipicnog navijaca FK Sarajeva sa TK-aFrancescoTotti je napisao/la:Znaci imam fore do decembra da glumim frantu
Treba ovaj Hajduk cesce pobjeđivati.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu ja Pileta da se vrati, izlazio sam i ja njemu u susretVirtu4l je napisao/la:Biće krvi u decembrualeksandar_veliki je napisao/la:Da obecam nesto u svoje i u ime portala. Kanta godine ce dobiti dres reprezentacije kao nagradu od SportSport.ba. I to broj koji bude zelio.![]()
![]()
I Leon BemkoFrancescoTotti je napisao/la:Ipak ovako:
1. franto i njegovih 8 profila
2. staragarda
3. wobly
4. solinas
5. najgora bagra
Donna naša mala? Ako mislis na nju nema je ko germe u ratu.wobly92 je napisao/la:Čuj muhonija, pao mu mrak pred oči pa zaboravio svog zakletog neprijatelja navest
High je napisao/la:Gdje nestade Samke?
Jao kompleksa lokalnihFrancescoTotti je napisao/la:Ipak ovako:
2. staragarda
3. wobly
4. solinas
5. najgora bagra
U svakom nabrojanom gradu imamo vise navijaca od vas. Kompleksi sto kazes.FrantoBauzek je napisao/la:Jao kompleksa lokalnihFrancescoTotti je napisao/la:Ipak ovako:
2. staragarda
3. wobly
4. solinas
5. najgora bagra
Iz kojeg si mjesta sa TK-a:
1. Gradacac
2. Kalesija
3. Teocak
4. Banovici
5. Zivinice