Sta ti je reci sistem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije ovdje pitanje Sarajevo ili Benko, ovdje je pitanje uprava Dino i co. vs. Benko.Testo je napisao/la:jel vi navijate za sarajevo ili benku?
E ovdje se slažem s tobom,napokon. Ali opet se postavlja pitanje da li će te pare poslije biti uložene u igrački kadar,infrastrukturu ili akademiju, ili će "nestati" kao i Cimijeve..Evander je napisao/la: E tu sad uprava treba odigrati mangupski potez.
Znas sta je Mamic uradio godinu dana prije nego ce Modrica prodati?
Imao je on i tada odlicne ponude za njega. Ali nije ga prodao, nego je Modricu dao za tu sezonu 1,5 milona eura da odigra i tako ga umirio. I Modricu se islo, nije mu se ostajalo u slboj HR ligi, ali pare su bile kljucne da ostane.
Ako nasi procjene da je duljevic taj, ako misle da ce napredovati ove godine, zajedno sa ekipom, ako ce biti clan A selekcije.
Onda preuzmes odredjen rizik. Pljunes Dulji na stol 300 000 eura da ostane jednu sezonu i produzi ugovor.
Ali mislim da ovi nasi nisu sposobni za to. Da Messia imamo a ne Dulju, opet ne to uradili
Ja smaraca kunem se svim da lik mrzi svetinju,sine esi dobar ti kakvi stafioni lakvi bakraci u kakvim ti oblacima zivis,u BIH nije napravljen ni jedan stadion evo 50.godina ti odma pocni da pravis stadion evo sad kreni. Ajde sto upravu pljujes kontam al tebi smeta sunce vazduh ama bas sve ja mislim da si imo mozda jednu trebu u zivotuEvander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...
Realnost: Novakovic, Rustemovbic, nekakvi crgnogorci, milion fula igraca koji su prosli kroz klub, bez Europe u ostali u najgorog ligi u Europi, oronuli stadion sa semaforom iz Otomanskog carstva, niko ne smije najaviti pobjedu protiv raspalog Celika...
Hebo te, al napredujemo
Realnost: Jajalo, Delač, Benko, Ahmetović, Sarić, Balić, mnoštvo djece iz akademije koji su u rosteru prvog tima, izgradio si Cimirota i napravio historijski transfer, gradiš Duljevića i napravit ćeš podjednako dobar transfer, Kadušića, Resića, Ćatakovića, Rastodera itd.. imas kamp, Nike i finansijski stabilnost!Evander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...
Realnost: Novakovic, Rustemovbic, nekakvi crgnogorci, milion fula igraca koji su prosli kroz klub, bez Europe u ostali u najgorog ligi u Europi, oronuli stadion sa semaforom iz Otomanskog carstva, niko ne smije najaviti pobjedu protiv raspalog Celika...
Hebo te, al napredujemo
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, napoleon72, Velaxsa i 29 gostiju.