Žene nisam baš gledao osim SF i F,ali M će se pogledati češćeASD je napisao/la:Danas Ragbi.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Žene nisam baš gledao osim SF i F,ali M će se pogledati češćeASD je napisao/la:Danas Ragbi.
Gedao sam Grumiera danas, u top formi je, vjerujem da ce uzeti ovo.rio_Ferdy88 je napisao/la:U individualnom maču kod muškaraca u polufinalu večeras svjetski prvak Mađar Imre protiv srebrenog sa SP-a Francuza Grumiera, a u drugom polufinalu Koreanac Park koji je 11 na svjetskoj listi protiv Švicarca Steffena koji je 13 na svijetu.
Njemačka i njezini predstavnici totalno podbacili zasada na OI, imaju svega 1 srebrobranimir85 je napisao/la:Kajak i kanu na divljim vodama / C1 (M) finale
1 FRA
GARGAUD CHANUT Denis
2 SVK
BENUS Matej
3 JPN
HANEDA Takuya
francuz odvezao savršenu utrku,njemac koji je zadnji vozio i bio najbolji u Q pogriješio na zelenim vratima i izgubio medalju
Nađi na listi desnobranimir85 je napisao/la:daj netko stream za stolni tennis ,sve sam pretražio ali nema aaa
Forster je napisao/la:Nađi na listi desnobranimir85 je napisao/la:daj netko stream za stolni tennis ,sve sam pretražio ali nema aaa![]()
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.