FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crnac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crnac » 03 jul 2010, 14:58

miky_hz je napisao/la:Ja mislim da Dado Hamzagic mogao i trebao igrati u prvoj ekipi,vidi se da momak zna igrat lopte meni se bas svidja kako momak igra dosta dobro tehnicki potkovan...A Hadzija je u godinama nece on moci izgurati veliki broj utakmica,bez obzira sto bi taj na jednoj nozi ako treba :)

Kao sto kazes treba jos najmanje 3-4 igraca dovesti da bi se moglo reci da imamo ekipu za sami vrh
Kakvim ba godinama,Hadjija ima tek 25Godina

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2010, 14:59

crnac je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ja mislim da Dado Hamzagic mogao i trebao igrati u prvoj ekipi,vidi se da momak zna igrat lopte meni se bas svidja kako momak igra dosta dobro tehnicki potkovan...A Hadzija je u godinama nece on moci izgurati veliki broj utakmica,bez obzira sto bi taj na jednoj nozi ako treba :)

Kao sto kazes treba jos najmanje 3-4 igraca dovesti da bi se moglo reci da imamo ekipu za sami vrh

Moguce da kod tebe 78 godiste racunaju ko 25 godina :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:04

Hairlija je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ama sto si ba taraba lik,kazem ti da je prico sa ljudima iz kluba sad hocel doci nece li doci njegova stvar nije Ronaldo hebe mi se doso ne doso,nego ti samo kazem da je pregovaro

Ne kontam sta tu nemozes shvatiti,ako je pregovaro nemora znaciti da ce doci,ali ti kazem PRICAO je sa ljudima iz kluba sta ce kasnije biti vidjecemo,ne kontam sta se ibretis toliko :roll:
nisam te uvrijedio nicim a ti vrijedjas,to samo pokazuje ko je taraba...
kazes "nikad ne reci nikad" a ja samo kazem nikad jer sam upuceniji malo od tebe bar sto se tice ove teme...
mislim znas i ti da je to nemoguce al nema veze da ne tusimo na temi oko gluposti pozzz
smijes se kladiti CrnoCrveni da nece doci?
po zivot ako treba 8-)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 03 jul 2010, 15:05

Ovaj Hilmo mi je malo prestar.Ima tri banke.
Pitanje je kako će se moći nositi ovdje.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

crnac
Kontakt:

Post Postao/la crnac » 03 jul 2010, 15:05

miky_hz je napisao/la:
crnac je napisao/la:

Evo pasa provjeri http://bs.wikipedia.org/wiki/Emir_Had%C5%BEi%C4%87

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2010, 15:07

Haj ti opet procitaj sve ispocetka i vidi o kom mi Hadzicu pricam,Hadzic koji je sad u Sarajevu...njega sam spomenuo u posto koji si mi citirao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 15:07

miky_hz je napisao/la:
crnac je napisao/la:

Evo pasa provjeri http://bs.wikipedia.org/wiki/Emir_Had%C5%BEi%C4%87[/quote]
lave damir hadzic ;) nije emir hadzic, vas hadzija lijevi vezni, bek sta je vec ;)
Za zivot cijeli!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 jul 2010, 15:09

evo da ti ja kažem.
Damir i ja smo išli zajedno u razred. sad ako sam ja 1978, pa valjda je i on.
a nije bio neki "wunderkind" pa da je mogao da preskoči 7 razreda odjednom. dapače, čak je i pao u tom prvom srednje.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 15:10

http://www.fksinfo.com/kp-12-Damir_Hadzic.htm
eto da se komsije ne svadjaju :D
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 03 jul 2010, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:10

Emir hadzic izjavio da nigdje nece u BiH osim u Celik :mrgreen: :mrgreen: i to vise puta podcrtao da nebi nikad u Zelju ili Sarajevo,ali lijepo je se tjesiti samo naprijed :oops:
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jul 2010, 15:12

CrnoCrveni je napisao/la:Emir hadzic izjavio da nigdje nece u BiH osim u Celik :mrgreen: :mrgreen: i to vise puta podcrtao da nebi nikad u Zelju ili Sarajevo,ali lijepo je se tjesiti samo naprijed :oops:
Vala u Zelji je i odigrao jednu ispodprosjecnu sezonu sve sto je znao uraditi s loptom je izvuci se do korner zastavice i to mu je bio plafon, koliko sam upratio u Celiku je bio mnogo bolji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 jul 2010, 15:13

CrnoCrveni je napisao/la:Emir hadzic izjavio da nigdje nece u BiH osim u Celik :mrgreen: :mrgreen: i to vise puta podcrtao da nebi nikad u Zelju ili Sarajevo,ali lijepo je se tjesiti samo naprijed :oops:
pa i Pelak je izjavio da bi samo u Sarajevu igrao čak je rekao kad je bio u Dinamu sve je super ali im ne valja boja dresova pa ipak ode u Želju para vrti gdje burgija nemože. :D ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 jul 2010, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:16

sekac je napisao/la:
pa i Pelak je izjavio da bi samo u Sarajevu igrao čak je rekao kad je bio u Dinamu sve je super ali im ne valja boja dresova pa ipak ode4 u Želju para vrti gdje burgija nemože. :D ;)
velika je razlika izmedju Hadzica i Pelaka,ne gledaju svi pare,otice on za parama ako bude trebalo al u inozemstvo 8-)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 15:17

CrnoCrveni je napisao/la:
sekac je napisao/la:
pa i Pelak je izjavio da bi samo u Sarajevu igrao čak je rekao kad je bio u Dinamu sve je super ali im ne valja boja dresova pa ipak ode4 u Želju para vrti gdje burgija nemože. :D ;)
velika je razlika izmedju Hadzica i Pelaka,ne gledaju svi pare,otice on za parama ako bude trebalo al u inozemstvo 8-)
u cemu je to razlika izmedju dvojice pobrojanih, obojica trce za parama? ti pricas ne bi smio u Zenicu proviriti, od koga, od tebe?
Za zivot cijeli!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 jul 2010, 15:17

sekac je napisao/la:
pa i Pelak je izjavio da bi samo u Sarajevu igrao čak je rekao kad je bio u Dinamu sve je super ali im ne valja boja dresova pa ipak ode u Želju para vrti gdje burgija nemože. :D ;)
al pelak za vas nije igro 2 mjeseca sa slomljenim stopalom i pod inekcijama,to sve govori :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 jul 2010, 15:20

Koje bolan inozemstvo pa zar ne vidiš da u drugoj Grčkoj ligi ne može igrati pa hajde nazad u Bosnu ama bolan eto nek ide u Čelik nemoj da kvarimo fine odnose u zadnjih godinu dvije je bo Hadžića ko neki igrač opet eto vam ga ako želi vama nije problem nikakav vjeruj mi nači će Sarajevo igrača boljeg kunem ti se živi bili pa vidjeli! :D
Sarajevo ljubavi moja!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 15:22

sekac je napisao/la:Koje bolan inozemstvo pa zar ne vidiš da u drugoj Grčkoj ligi ne može igrati pa hajde nazad u Bosnu ama bolan eto nek ide u Čelik nemoj da kvarimo fine odnose u zadnjih godinu dvije je bo Hadžića ko neki igrač opet eto vam ga ako želi vama nije problem nikakav vjeruj mi nači će Sarajevo igrača boljeg kunem ti se živi bili pa vidjeli! :D
vec spremna dva Crnogorca,spic i poluspic ako dodje Emir dobro jest ako i nedodje onda nista,jer kako cujem Handzic se strasno popravio i na treninzima jedan od boljih :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:30

sekac je napisao/la:Koje bolan inozemstvo pa zar ne vidiš da u drugoj Grčkoj ligi ne može igrati pa hajde nazad u Bosnu ama bolan eto nek ide u Čelik nemoj da kvarimo fine odnose u zadnjih godinu dvije je bo Hadžića ko neki igrač opet eto vam ga ako želi vama nije problem nikakav vjeruj mi nači će Sarajevo igrača boljeg kunem ti se živi bili pa vidjeli! :D
ima vise razloga sto se vraca,a jedan od njih je nepostivanje ugovora od strane kluba...
ja vam zelim svu srecu i da nadjete sto boljeg igraca i da se zajedno borimo za evropu/titulu ali nemogu ostati nijem na ovo sto pisete,jer to je scenarij,kako da opisem...isto da sada Diego Milito potpise za Milan...

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:32

velika je razlika izmedju Hadzica i Pelaka,ne gledaju svi pare,otice on za parama ako bude trebalo al u inozemstvo 8-)[/quote]
u cemu je to razlika izmedju dvojice pobrojanih, obojica trce za parama? ti pricas ne bi smio u Zenicu proviriti, od koga, od tebe?[/quote]
ti strumfe nisi kompetentan za razgovor...vidim da bih se malo svadjao,aj ti onda na temu Zelje i nadji sebi novu zrtvu...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2010, 15:34

decko ba emir je bio u upravi fks... pa se potom nazad vratio u grcku il sta ja znam... gdje god dodje ode kod vas isto il kod nas manje vise.. isto vas ceka zguzicemo vas do bola ba.. slabi ste najavujete titulu a zapravo ce vam prijetiti ispadanje iz lige kako ste krenuli...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Hajdeee, Lecler i 18 gostiju.