Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Posto zivim u Kanadi i dosao jedan Bosanac ono dobio radnu dozvolu i sad ono pomazem mu pokazujem gdje ce sta kupovat itd. I usli u jednu samoposlugu da on kupi neke namirnice i sad stoji zenska ispred nas slaze neke stvari na one police. Onako zgodna a on ce ti " Joj sto bih ovu podero ko budala fishek" Kad se djevojka okrenu i rece mu na Bosanskom " A sta kazes bas ko fishek" .....Ja sam se umijo od smijeha a on izletio ostavio onu korpu s namirnicama...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav li je to degen kad mu se mora pokazat đe će namirnice kupovatBrzonogi24 je napisao/la:Posto zivim u Kanadi i dosao jedan Bosanac ono dobio radnu dozvolu i sad ono pomazem mu pokazujem gdje ce sta kupovat itd. I usli u jednu samoposlugu da on kupi neke namirnice i sad stoji zenska ispred nas slaze neke stvari na one police. Onako zgodna a on ce ti " Joj sto bih ovu podero ko budala fishek" Kad se djevojka okrenu i rece mu na Bosanskom " A sta kazes bas ko fishek" .....Ja sam se umijo od smijeha a on izletio ostavio onu korpu s namirnicama...

- DragonGirl
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Bio ja drugi srednje i sad cas je geografije. Profesor pravo lud. Muhamed Dzinic, znaci lik tesko pacijent. Radili sad mi SAD i koji cas poslije sad cas ispitivanja bio. Prozva on ovu jednu Amelu, sjedila cura sa mnom jer smo ja i ova moja dvojica pravo mirni bili pa nas razredna razmjestila da sjedimo kako ona hoceSad Ameli dolazi pitanje SAD upravo, a kako je profa bas lud, moras svaki dio svaki drzave bas precizno pokazat i fino zaokruzit po granicama. Amela sad pokaza onaj "glavni" dio Amerike, pokaza Aljasku i sad treba jos Havaje nac. Ma nema Boga da ona to nadje, syeba se cura ziva. Uprati Dzina dje trazi po karti i rece joj:"Ispod, ispod malo", kad cura mrtva hladna zavrati kartu svijeta da vidi imal Havaja na poledjini, ja i jaran sto grizli od smijeha
Jest da je davno napisano, ali ovo nisam mogla da ne quotam.

Jedan momak je ja msm, zaspao na času kod njega, bila dosadna lekcija, šta li, i sad prilazi mu Džinić i budi ga, a ovaj kroz san: Neka malo još, pusti me...misleći valjda da je kod kuće.

Inače, oni kojima je predavao znaju da, kad on piše na tabli, pišeš i ti, kad on stane, staješ i ti. I tako ja jednom nastavila pisati jer nisam stigla završiti kad i on, a on priča lekciju i prolazi pored mene, i onim štapom me po glavi. I ja sam skontala da sam nešto zeznula ali ne kontam šta, i tako ja i dalje pišem, a on i dalje po glavi.

- Marsal
- Kontakt:
Jbg Dzina bio u logoru, otad nije frajer najtacniji. Meni je Ferida predavala 4 god ali da mi sukne jer sam je vazda prco dadne mi da maturski odradim kod Dzine. Lik se na konsultacijama jednom toliko izgalamio na mene da su mi skoro suze potekle. Inace iz skole nosim toliko provala da je to jedno ludilo, kada ljudima kazes da si gimnazijalac svi misle da je to elitna skola i prcaju se s tobom a bilo je pacijenata gorih nego u najgorim skolama, kasnije cu neke zanimljive dogadjaje napisat. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rob do bagro
- Kontakt:
Ilijas je isto komad budale. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ako se komad teletine klati brzinom od ... izracunaj...rob do bagro je napisao/la:Ilijas je isto komad budale.

Oborio me na polugodistu prva dva razreda ali ipak mi je bio jedan od drazih profesora. Uvijek te isprosipa kad izadjes odgovarat. Prvo pitanje imas li curu, nemam, pa nije ni cudo koja ce
cura jadnika sto ima 1 iz fizike. Ako kazes da imas pa nije cudo sto imas 1 iz fizike.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma legenda, ja imao kod njega ocjene 221, kaze on meni sta ces da ti zakljucim, ja reko iz zajebancije mozel trojka i lik mi stvarno tricu zakljuci.
Jednoj djevojci znao prici do stola, uzme joj pernicu i sve joj istrese iz iste.

Jednoj djevojci znao prici do stola, uzme joj pernicu i sve joj istrese iz iste.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahhaha ma i u mojoj generaciji je bilo svašta, od učenika do profesora.
Kad se sjetim Milenka, maltene non-stop cigara u ustima žali se na ovo, žali se na ono
Pa onda Stjepovićke kad joj ispišeš dvije table zadatka, a onda ti onda kaže: "E hajd ti to sad sve lijepo izbriši, imaš grešku na početku"
A Smriko mi je zato zaista bio jedan od najboljih profesora, sa njim se čovjek mogao ismijati i popričati, a kad se radi, radilo se. Btw, ne znam je li ko čuo kad mu je jednom razred došao na čas a bio odmor i on im rekao da obrišu tablu prije nego što se vrati, a oni nisu. I sad on kad je došao i vidio da nije obrisana, samo ustao i počeo pisati lekciju preko lekcije. Pitaju ga treba li obrisati, a on: "Ma nee, ne treba"

A Smriko mi je zato zaista bio jedan od najboljih profesora, sa njim se čovjek mogao ismijati i popričati, a kad se radi, radilo se. Btw, ne znam je li ko čuo kad mu je jednom razred došao na čas a bio odmor i on im rekao da obrišu tablu prije nego što se vrati, a oni nisu. I sad on kad je došao i vidio da nije obrisana, samo ustao i počeo pisati lekciju preko lekcije. Pitaju ga treba li obrisati, a on: "Ma nee, ne treba"

Vazda mi se povraćalo od vas gimnazijalaca

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
fakat,BosnianKingdom je napisao/la:Samo se mjenja mjesto desavanaja...

Kad smo vec kod toga, dajdza mi je pricao, kad je bio u USA, u nekoj radnji, kaze, nesto slicno ko kod nas Obi, dosao frajko s nasih prostora, i pokusava da objasni da ima miseve u podrumu i da mu treba otrov, kaze kasirci: Tom i Dzeri, my problem Dzeri

Mi na faksu imamo ekstra profu i ima furku udari te flašicom praznom kad lupiš glupost, i on lupio glupost i pita ga kolega možel ga udarit flašom, i ovaj mu da flašu i sagne se, a konjina profu svom snagom.DragonGirl je napisao/la:
Jest da je davno napisano, ali ovo nisam mogla da ne quotam.Džinić mi je predavao 4 godine i njegovi časovi i ono kad počne listati dnevnik a ti se osjećaš kao na optuženičkoj klupi, pa onda zatvori a ti odahneš, su mi itekako ostali u sjećanju.
Jedan momak je ja msm, zaspao na času kod njega, bila dosadna lekcija, šta li, i sad prilazi mu Džinić i budi ga, a ovaj kroz san: Neka malo još, pusti me...misleći valjda da je kod kuće.Onda, jednom smo tako čekali, ono hoće pitati, neće, a on ustao, uzeo kartu i nešto crta, pa crta... kad se ispostavi na kraju da je čovjek ucrtavao granice Južnog Sudana, nove države a mi se ovamo "usporađali" gledajući na sat.
Inače, oni kojima je predavao znaju da, kad on piše na tabli, pišeš i ti, kad on stane, staješ i ti. I tako ja jednom nastavila pisati jer nisam stigla završiti kad i on, a on priča lekciju i prolazi pored mene, i onim štapom me po glavi. I ja sam skontala da sam nešto zeznula ali ne kontam šta, i tako ja i dalje pišem, a on i dalje po glavi.Dok me kolegica iz klupe nije upozorila...itd. Raznih situacija je bilo sa njim stvarno...

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sarajlija88 je napisao/la:fakat,BosnianKingdom je napisao/la:Samo se mjenja mjesto desavanaja..., cuo sam bezbroj verzija na ovaj fazon, ko fisek, ko lamelu uz Švrakino, ko ovo ko ono...
Kad smo vec kod toga, dajdza mi je pricao, kad je bio u USA, u nekoj radnji, kaze, nesto slicno ko kod nas Obi, dosao frajko s nasih prostora, i pokusava da objasni da ima miseve u podrumu i da mu treba otrov, kaze kasirci: Tom i Dzeri, my problem Dzeri
Došo Mujo u njujorški hotel, a ono soba puna miševa. Sprema se on nazvat recepciju, ali ne zna engleski, pa duma, duma i na kraju nazove...S druge strane se čuje: Mej aj help ju? Mujo će: Du ju nou Tom end Đeri? Jes, aj nou, kaže recepcioner.
E, pa Đeri!

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Ma ima brate jos toga, samo ovo s onim kad neko dobaci zenskoj u stranoj zemlji, a ona ga razumi pa mu odgovori na nasem je vise prekucalo viceve 

-
- Kontakt:
Jest da je davno napisano, ali ovo nisam mogla da ne quotam.
Džinić mi je predavao 4 godine i njegovi časovi i ono kad počne listati dnevnik a ti se osjećaš kao na optuženičkoj klupi, pa onda zatvori a ti odahneš, su mi itekako ostali u sjećanju. 
Jedan momak je ja msm, zaspao na času kod njega, bila dosadna lekcija, šta li, i sad prilazi mu Džinić i budi ga, a ovaj kroz san: Neka malo još, pusti me...misleći valjda da je kod kuće.
Onda, jednom smo tako čekali, ono hoće pitati, neće, a on ustao, uzeo kartu i nešto crta, pa crta... kad se ispostavi na kraju da je čovjek ucrtavao granice Južnog Sudana, nove države a mi se ovamo "usporađali" gledajući na sat. 
Inače, oni kojima je predavao znaju da, kad on piše na tabli, pišeš i ti, kad on stane, staješ i ti. I tako ja jednom nastavila pisati jer nisam stigla završiti kad i on, a on priča lekciju i prolazi pored mene, i onim štapom me po glavi. I ja sam skontala da sam nešto zeznula ali ne kontam šta, i tako ja i dalje pišem, a on i dalje po glavi.
Dok me kolegica iz klupe nije upozorila...itd. Raznih situacija je bilo sa njim stvarno...
[/quote]
HAHAHAHAH

HAHAHAHAH

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Nedavno sjedim u skladistu nesto brojim, kad zove broj, logistika, cujem neko prehlađen govori sta radis, nista reko evo rovim nos drkam ****, kontam kolega, kad ono direktor, oce neke uzorke da snesem 

Nullius in verba
- TobeYarabi
- Kontakt:
Zavrsio sam posao i odem na autobusku stanicu da cekam autobus..Odem do trafike da kupim novine i "Jaffa keks". Sjednem na klupu i spustim pored novine i "Jaffu". U jednom trenutku dodje neki penzioner, stariji covjek i sjedne pored mene, a da nije ni pitao da li je slobodno. Malo prohladno, ja se zagledao u prolaznike i nisam obracao paznju na njega. U jednom trenutku cujem neki zvuk, okrenem se i pogledam kad ono penzioner otvara "Jaffu". Ja ga pogledam sa zaprepascenjem, ali on samo nastavi da otvara i krene da jede jedan po jedan keks. Vidim ja, nema namjeru da stane pa zgrabim i ja jedan, pa on jedan, pa ja, i na kraju ostane samo jedan keks.. E njega sam mu oteo.. Kad mi je vec pojeo vise od pola kutije, nece i ovaj posljednji. On nije nista rekao na to, vec samo ustao, bacio kutiju u kantu i otisao bez pozdrava, kao sto je i dosao. Bio sam zaprepascen svim ovim! U tom momentu dodje autobus, ja ustanem, podignem novine sa klupe, kad ono moja "Jaffa" ispod novina.. 

Kod mene nikad na časovima se nije izgalamio. Samo pogleda. Džina je meni beton, najjači profesor u školi.Marsal je napisao/la:Jbg Dzina bio u logoru, otad nije frajer najtacniji. Meni je Ferida predavala 4 god ali da mi sukne jer sam je vazda prco dadne mi da maturski odradim kod Dzine. Lik se na konsultacijama jednom toliko izgalamio na mene da su mi skoro suze potekle. Inace iz skole nosim toliko provala da je to jedno ludilo, kada ljudima kazes da si gimnazijalac svi misle da je to elitna skola i prcaju se s tobom a bilo je pacijenata gorih nego u najgorim skolama, kasnije cu neke zanimljive dogadjaje napisat.

Stjepovićka me jednom izjebala, redar ja, tri puta u nizu brišem tablu. Prvi put obrisao kaže aj još jednom, drugi put obrišem kaže haj ti to opet, treći put samo čekam kako ću je poslati u pm hahaha. Mirsad Softić Hadžija je isto mašina, kad čajanke napravi.

Kukavica isto gospodin. Hikmet, koja legenda, ikona Edoteke..
"We need to suffer. And we need to fight."
TobeYarabi je napisao/la:Zavrsio sam posao i odem na autobusku stanicu da cekam autobus..Odem do trafike da kupim novine i "Jaffa keks". Sjednem na klupu i spustim pored novine i "Jaffu". U jednom trenutku dodje neki penzioner, stariji covjek i sjedne pored mene, a da nije ni pitao da li je slobodno. Malo prohladno, ja se zagledao u prolaznike i nisam obracao paznju na njega. U jednom trenutku cujem neki zvuk, okrenem se i pogledam kad ono penzioner otvara "Jaffu". Ja ga pogledam sa zaprepascenjem, ali on samo nastavi da otvara i krene da jede jedan po jedan keks. Vidim ja, nema namjeru da stane pa zgrabim i ja jedan, pa on jedan, pa ja, i na kraju ostane samo jedan keks.. E njega sam mu oteo.. Kad mi je vec pojeo vise od pola kutije, nece i ovaj posljednji. On nije nista rekao na to, vec samo ustao, bacio kutiju u kantu i otisao bez pozdrava, kao sto je i dosao. Bio sam zaprepascen svim ovim! U tom momentu dodje autobus, ja ustanem, podignem novine sa klupe, kad ono moja "Jaffa" ispod novina..
Hahaa dobro je ovo, čitao sam negdje davno, al haman da je neko na kraju ispod ovog svega i napisao jednu finu poruku, ali ne mogu se sjetiti, ili sam možda sanjao to haha

Postao si senilni dedaBelminM23 je napisao/la:
Hahaa dobro je ovo, čitao sam negdje davno, al haman da je neko na kraju ispod ovog svega i napisao jednu finu poruku, ali ne mogu se sjetiti, ili sam možda sanjao to haha

!