Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Bogdan bre 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nemoj ba, tuzla je univerzitetski gradNeutral je napisao/la:svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.
nebitno je to sto u mahali u kojoj sam odrastao 90% ljudi nikada nije procitalo knjigu.
mrze sve i svakoga, pogotovo sarajevo. ruku na srce, donekle podnose vas zenicane
opet sam ostao nedorecen. oni ustvari mrze muslimane, ali zato obozavaju srbe i hrvate.
likuju i hvale se kada neki milan ili zoran ozene "muslimanku" pa djeci nadjevaju srpska ili hrvatska imena.
stomak im se okrece kada neki musliman ozeni srpkinju ili hrvaticu, a povracaju kad djeca iz tog braka krenu u mejtef.
hvala Bogu da i u tuzli postaju manjina.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- legenda reala
- Kontakt:
taki ti je naš Heller ko ti iz tvog komšiluka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bome kod mene u porodici ima i hadžija i komunjara i mješanih brakova i svega, i meni to ne smeta svakom svačije. Ja sam replicirao Neutralu ko u mojoj okolini priča takve stvare. I kome se povraća na miješane brakove. Moji prvi rođaci su djeca miješanog braka, tako da ova priča musliman i ne muslimanka od šećera nemaju smisla.legenda reala je napisao/la:taki ti je naš Heller ko ti iz tvog komšiluka
Ljegendo ne brini ne smatram Goraždane i Fočake seljadijom, samo ove sjevernije i to ko što sam reko ne sve
A šećeru znam ja na kakve ljude ti misliš, na ona goveda s A tribine? Grah i loza i slično? Nego odakle si ti? Zato postaju većina ljudi koji mahmurni pričaju kako su juče bili u džamiji, koji se izražavaju riječima goram i dolam i slično i koji se ne žele prilagoditi gradu. Nego furaju svoje furke iz sela 22 km od Vlasenice đe međed donosio poštu. Primjer iz moje porodice, sve ih je Tuzla primila, moj otac ih u svojoj firmi zapošljavo da bi se mogli ispaljivat, smještaj im našo kod svog prijatelja koji je imo veliku praznu kuću. Al Tuzlaci su **** jer licemjerno ne pričaju kako treba bit veliki musliman. Bonus poeni ako ne glasaš za SDA onda nisi musliman i četnik si
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
mosnik.Heller je napisao/la:Nego odakle si ti?
aha, to je to. titici vas doveli na asfalt. helem, dosleHeller je napisao/la:Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.
a de ti meni reci kako to razmislja jedan tuzlak?
ps.
hoce li i tvoja djeca pohadjati katolicku gimnaziju i ucestvovati u takmicenju prozdiranja cvaraka?
mislim, to je jedini nacin da pokazes da si tolerantna carsijska raja.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Mosnik SDA strongholdsekerbay je napisao/la:mosnik.Heller je napisao/la:Nego odakle si ti?
aha, to je to. titici vas doveli na asfalt. helem, dosleHeller je napisao/la:Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.![]()
a de ti meni reci kako to razmislja jedan tuzlak?
Za drugi dio, djed mi je rođen u Goraždu, živio u Sarajevu dugo prije II svj. rata, pa se poslije rata naselio u Tz, ne bi baš reko da nam je otkrio Tito asvalt.
Ne razmišlja ko koga J**+ i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
Nullius in verba
Đamajka i dalje dere ZAD
djecko, ne postoje mijesani brakovi ako je on nemusliman.Heller je napisao/la:Ne razmišlja ko koga **** i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
prvo vjera, pa sve ostalo. ipak se radi o vjecnosti, jelte
cini li me to manjim tuzlakom od tebe? jok.
imate li vi u tuzli nekog akademika? ako kazes da ne znas, moram ti kazati da imate. moja najbliza famelija.
imate li nosioca plakete grada tuzle? imate. opet moja najbliza famelija.
imate li magistra medicinskih nauka? imate. opet moja najbliza famelija.
sef hirurgije? moja najbliza famelija.
sef kardiologije? moja najbliza famelija.
najpoznatiji tz novinar(sale brkic
nekadasnji menadzer slobode? opet moja famelija.
treba li jos?
klanjaci, postaci, antialkoholicari, vjernici.
da te upitam jos jednom, jesi li ti veci tuzlak od nas?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dok ti je famElija dobro je...niko ovdje nije veci Tuzlak od nekog drugog,al jest malo osvjesteniji,vise razmislja,nije zatucan itd itd
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Nisam nikad reko da sam veći Tuzlak od tebe il nekog. Vodiš priču u pogrešnom pravcu i prilagođavaš sebi a ne početnoj temi o tome ko sere o moralu i bradama. Ima Tuzla puno akademika, meni na pamet padaju Soklić i Mandžić ko prvi npr, ni jedan od njih dvojice nije musliman. Tako da sumnjam da su hadži šećeru rodbinasekerbay je napisao/la:djecko, ne postoje mijesani brakovi ako je on nemusliman.Heller je napisao/la:Ne razmišlja ko koga **** i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
prvo vjera, pa sve ostalo. ipak se radi o vjecnosti, jelte![]()
cini li me to manjim tuzlakom od tebe? jok.
imate li vi u tuzli nekog akademika? ako kazes da ne znas, moram ti kazati da imate. moja najbliza famelija.
imate li nosioca plakete grada tuzle? imate. opet moja najbliza famelija.
imate li magistra medicinskih nauka? imate. opet moja najbliza famelija.
sef hirurgije? moja najbliza famelija.
sef kardiologije? moja najbliza famelija.
najpoznatiji tz novinar(sale brkic)? opet moja famelija.
nekadasnji menadzer slobode? opet moja famelija.
treba li jos?![]()
klanjaci, postaci, antialkoholicari, vjernici.
da te upitam jos jednom, jesi li ti veci tuzlak od nas?
P.S. Soklić nije Tuzlak rođenjem ali ga ja smatram Tuzlakom jer se teško može izmjeriti ono što je on uradio za RGGF i Tuzlu.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 avg 2016, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakve su, bre, ovo teme? Secer ponovo samara omladinu. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
mani ba lafine.Slatinash_7 je napisao/la:niko ovdje nije veci Tuzlak od nekog drugog
nisam ja odrastao na marsu, nego u tuzli. znam kako ljudi disu, a kamoli kako razmisljaju.
jesi.Heller je napisao/la:Nisam nikad reko da sam veći Tuzlak od tebe il nekog.
vrati se na prethodne postove. tacnije, uradio si nesto gore, a to je da bi ti na osnovu necijeg razmisljanja odlucivao moze li taj zivjeti u tuzli ili ne.
priznaj da bi srebrenicane i njihovu djecu vratio u vukojebine iz kojih su dosli.
nek´ je "poceraj, joge" opceprihvaceni clan komjunitija
Daj citiraj me gdje sam reko da bi ih vratio, ja sam tebi odgovorio da je džaba kad su se rodili u Tz kad se nisu asimilirali. Mada sam ljubitelj one svako na svomsekerbay je napisao/la:jesi.Heller je napisao/la:Nisam nikad reko da sam veći Tuzlak od tebe il nekog.
vrati se na prethodne postove. tacnije, uradio si nesto gore, a to je da bi ti na osnovu necijeg razmisljanja odlucivao moze li taj zivjeti u tuzli ili ne.
priznaj da bi srebrenicane i njihovu djecu vratio u vukojebine iz kojih su dosli.
nek´ je "poceraj, joge" opceprihvaceni clan komjunitija
Poceraj Joge me nije nikad smaro da se okrenem Islamu zbog mog dobra i nije mi govorio da se obrijem i nije mi **** Tuzlu i Tuzlake. Takođe Poćeraj joge se ne devastira poslije džume ko gore spomenuti. Svako kome se Tuzla ne sviđa ima još 142 opštine u BiH možda će mu tamo biti bolje.
Nullius in verba
Ma svi smo mi turci.
E jeste besposlicari.
Vid', ona nesreca mi jos nije ni sa zakasnjenjem cestitala.
Vid', ona nesreca mi jos nije ni sa zakasnjenjem cestitala.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
pitanje, jok konstatacijaHeller je napisao/la:Daj citiraj me gdje sam reko da bi ih vratio
djeckic, znas li razliku izmedju asimilacije i integracije?Heller je napisao/la:...kad se nisu asimilirali.
to znam bez tvoje potvrde.Heller je napisao/la: Mada sam ljubitelj one svako na svom
to je to.Heller je napisao/la:Svako kome se Tuzla ne sviđa ima još 142 opštine u BiH možda će mu tamo biti bolje.
samo si trebao upotpuniti recenicu... helem, kome se ne svidja tuzla onakva kakvom je ti vidis i zelis da bude.
nismo svi isti.
meni recimo smetaju krsioci zakona, korumpirani politicari i ostali drzavni sluzbenici koji se bogate otimajuci od naroda.
da odgovorim na ovo pa da furam...Slatinash_7 je napisao/la:al jest malo osvjesteniji,vise razmislja,nije zatucan itd itd
djeckic, znas li ti gdje zivis?
kako u istu recenicu staviti crvenog tuzlaka i trezveno razmisljanje?
danasnji nasljednici pravih crvendaca su djeca nepismene radnicke klase zavedene pricama o bratstvu i jedinstvu u kojem su neki ipak bili jednakiji od drugih.
drugo, ta prokleta so...
nagriza to, baa
predlazem ti da se loma izdvojis iz te zarazene crvene zajednice kako bi otvorio nove horizonte i stvari poceo gledati na pravi nacin tj. bez crvenih cvikera
Prilagodićemo se mi došljama. Ne oni nama. Svako ko J**+ Tuzlu i Tuzlake može se uvijek odselit a i ne mora. Znači tvoje stajalište je da se ja trebam njima prilagodit. Koliko mafijaša je iz Tz a koliko iz podrinja/sandžaka? Mislim onih viđenijih?sekerbay je napisao/la:to je to.Heller je napisao/la:Svako kome se Tuzla ne sviđa ima još 142 opštine u BiH možda će mu tamo biti bolje.
samo si trebao upotpuniti recenicu... helem, kome se ne svidja tuzla onakva kakvom je ti vidis i zelis da bude.
nismo svi isti.
meni recimo smetaju krsioci zakona, korumpirani politicari i ostali drzavni sluzbenici koji se bogate otimajuci od naroda.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 avg 2016, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Vazda je bilo zanimljivo citati nacionaliste kako pjene o Tuzli 
Nad tobom sunce najljepše sja
Nego jel neko zna kako mogu nekog još autorizovat da upravlja mojim bankovnim računom. Unicredit Banka. Šećeru pošto si stokurac koji se u sve razumije bolje mi s ovim pomozi **** Podrinjce. 
Nullius in verba
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Samo SDA Tuzla
Pus' te komunjare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.