AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sutra prva utakmica, manje od 10k ulaznica prodato.Pojačanja ni na vidiku.Agenti nude iole kvalitetne igrače, a stručnjaci iz Milana to uredno odbijaju, kao da su u situaciji da biraju. Navijači bjesni i dalje, ekipa tanka da tanja biti ne može. Ako ne bude nekih drastičnih promjena u narednih 10ak dana, but' će ovo još jedna katastrofalna sezona, treća ili četvrta u nizu. Baš divno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma kakve drastične promjene, eventualno će doći ovaj levat iz Rome i to je to. Sezona je propala još davno.
Forza Milan!
-
gambler1899
- Kontakt:
Idemo svi zajedno:"Ne može nam niko nista jači smo od sudbine....."
- muha milanez
- Kontakt:
Kako da bude euforije kad su nam ubili svaki mogući motiv i želju za praćenjem kluba.. previše je, već skoro 5 godina ovo stanje traje a svašta smo pretrpili
Al hajd, ne treba puno ni kukat i stvarat negativu. Danas pobjeda 2-1
Al hajd, ne treba puno ni kukat i stvarat negativu. Danas pobjeda 2-1
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Bas valagambler1899 je napisao/la:Kakva euforija na temi prije početka sezone
![]()
Idemo svi zajedno:"Ne može nam niko nista jači smo od sudbine....."
Sto je najgore, ja cu ovdje napisati da bih volio da izgube danas i tako zadaju jos jedan samar Upravi i navijacima, ali ako uhvatim stream i budem gledao tekmu srce ce htjeti pobjedu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Očekujem minimalno ligu europe, a i čak možemo u kvalifikacije za ligu prvaka; eto toliko sam optimističan
-
gambler1899
- Kontakt:
Neko.moje mišljenje je da najbolje što mozemo jeste neki manji niz dobrih rezultata pa onda pad,slično kao pod vodstvom Sinise...uglavnom nimalo laka sezona je ispred nas i gledajuci transfere ocekuje nas isto kao i prethodnih sezona, osim ako svi odjednom ne budu prosvijetljeni pa odigraju veći dio sezone izvan svojih mogucnosti:D vcr nam se valja nadati pobjedi nema druge:D
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovako realno 5-6 mjesto jer ispred su Juve, Roma, Napoli, Inter, mozda Fiorentina. Montella nit je Capello nit Sacchi tako da ako ocekujem uefa ligu.
Nije ni cudo sto se ne pise na temi uoci pocetka jer se realno nemamo cemu nadati al sta je tu je proso je Mujo i gore. 10 hiljada sezonskih karata sramota za ovakav klub. Npr. Leipzig koji je izborio 1. bundesligu a klub osnovan 2009. davno prodao preko 20 hiljada sezonskih karata.
FM!
Nije ni cudo sto se ne pise na temi uoci pocetka jer se realno nemamo cemu nadati al sta je tu je proso je Mujo i gore. 10 hiljada sezonskih karata sramota za ovakav klub. Npr. Leipzig koji je izborio 1. bundesligu a klub osnovan 2009. davno prodao preko 20 hiljada sezonskih karata.
FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bgm Torino je odlična ekipa i bice teško do pobjede al hajd jedva čekam vcrs tekmu da vidim ekipu kad se bore za bodove na što to lici, nadati se da će uložiti pare na zimu a do tad nam valja trpiti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ova ekipa je trenutno za neki plasman između 5-8 pozicije, pa nevazno da li trener bio Mourinho ili Montella.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- senadrosoner
- Kontakt:
TO JE TO !Romagnoli13 je napisao/la:Ova ekipa je trenutno za neki plasman između 5-8 pozicije, pa nevazno da li trener bio Mourinho ili Montella.
Ac.Milan 2001-2024!
-
gambler1899
- Kontakt:
Najmanje je do trenera i to je već godinama tako...ja vjerujem da bi inzaghi,sedorf i sinisa imali dosta bolje rezultate da su imali bolju ekipu i da se starci nisu miješali u sve,čak da bi se neki od njih zadrzao duže nego što jeste..ali najlakše je naći krivca u treneru,otpustiti ga i misliti da si riješio sve probleme.
Čitam Sandrlend poslao ponudu od 10 miliona za Hondu? Prodati njega i adriana i imaš 17-18 miliona na raspolaganju za veznjaka
Čitam Sandrlend poslao ponudu od 10 miliona za Hondu? Prodati njega i adriana i imaš 17-18 miliona na raspolaganju za veznjaka
- LegendKiller
- Kontakt:
Sezona tuge i žalosti za nas rosonere može početi. Ja imam nekako osječaj da će biti gore nego prošle sezone.
Čuj za Hondu neko nudu 10 miliona, ako je tačno odmah ga prodati!
Čuj za Hondu neko nudu 10 miliona, ako je tačno odmah ga prodati!
Pa engl kad hoce igraca tu mozes zaraditi oni se rasipaju parama, pa vidi Benteke placen 35 mil eura u Crystal Palace, ludilo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
It's matchday people 
Sreca pa se vracam s puta i necu ih moci gledati. Valjda dobijemo,al' ne ocekujem nista od sezone.
Forza Milan!!
Sreca pa se vracam s puta i necu ih moci gledati. Valjda dobijemo,al' ne ocekujem nista od sezone.
Forza Milan!!
Ideeeeeeemoooo! 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
gambler1899
- Kontakt:
Ima.li gdje sastav koji bi trebao početi?
MILAN: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Niang, Bacca, Suso
TORINO: Padelli; De Silvestri, Rossettini, Moretti, Molinaro; Acquah, Vives, Obi; Martinez, Belotti, Ljajic
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Belotti i Ljajic ce nam biti rak rana vcrs, nadam se da cubse ujesti za jezik
- Beduin
- Kontakt:
Ja na ovom beinSport gledam pa cak i sastav na arapskom. Ako nista imaju makar najludje komentatore, kad padne gol ljudi vriste ko da im je rodnjeno dijete zabilo prvijenac.
Steta samo sto nista ne razumijem, osim mashAllah i bismillah.
Steta sto je Paleta sa Romom, ovaj Gomez mi je daleko bolje rjesenje.
Steta samo sto nista ne razumijem, osim mashAllah i bismillah.
Steta sto je Paleta sa Romom, ovaj Gomez mi je daleko bolje rjesenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.