AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Evo poceo arap prenos sa bismilom, mozda nam bude hairli na startu prvenstva.
EDIT:
vraga, evo i onaj iz Torina na terenu uci Fatihu. Izgleda je ovaj komentator na njihovoj strani, mada ga nista ne razumijem.
EDIT:
vraga, evo i onaj iz Torina na terenu uci Fatihu. Izgleda je ovaj komentator na njihovoj strani, mada ga nista ne razumijem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- _forzamilan_
- Kontakt:
dajte ljudi link ovaj sto imam steka **** majku ko zadnja bijeda uzet cu taj cs makar crko.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Beduin
- Kontakt:
Pa imal na sport-x.net_forzamilan_ je napisao/la:dajte ljudi link ovaj sto imam steka **** majku ko zadnja bijeda uzet cu taj cs makar crko.
Tu je vazda bilo. Ili na netraja.net (imas sekciju sport)
075 ❤
075 ❤
Bonaventura uzeo 5-icu nisam to upratio prije sezone
- Beduin
- Kontakt:
Moram pohvaliti posjetu, skoro pa ko na derbiju Zeljo-Sarajevo, a u kopu Curva Sud ko Fukara.
075 ❤
075 ❤
Kako me nerviraju ova dodavanja kod kornera pa centriraj ma jku joj je bem
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Amaaaaaan Baccaaaaaaaaa
To arapcino, vristi od radosti dok ne promuknes.
Odlicno igramo, svidja mi se i ovo konstantno ubacivanje Nianga u sredinu, dobro djeluje. Ali i ovaj Torino je izgleda taraba.
To arapcino, vristi od radosti dok ne promuknes.
Odlicno igramo, svidja mi se i ovo konstantno ubacivanje Nianga u sredinu, dobro djeluje. Ali i ovaj Torino je izgleda taraba.
075 ❤
075 ❤
Ma klasična olupina je Niang, poluproizvod, bolji je igrač bio kada mu je bilo 18-19 godina. 
-
gambler1899
- Kontakt:
Nestade mi.konekcije kod gola
Bacca ubicaa:D
Bacca ubicaa:D
Dobro smo.odigrali prvo pol, ja najvise zadovoljan sa Susom i Abateom, Suso bi mogao biti nase osvjezenje, nego Kuco ima skroz drugu ulogu na terenu u odnosu na proslu sezonu,vise je deff nastrojeen i malo primjetan al dobro radi posao sredini, sve u svemu nije lose, samo da ovjerimo pobjedu i da ne primimo gol, volio bi da startamo sezonu bez primljenog gola
- Romagnoli13
- Kontakt:
Cijelo ljeto hoće da prodaju jedinog klasnog igrača kojeg imaju, a lik trpa k'o lud.Abate standardan opet na početku sezone, uvijek u prvih 5-6 utakmica ima po par asistencija i onda se baksuz povrijedi i kasnije nikako da uhvati neku formu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jasta je ba. Isto kokos bez glave samo napamet i nasilu ne kontam sta su ovdje pojedini vidjeli u njemu jer sve sto ima je brzina.Claus je napisao/la:Ma klasična olupina je Niang, poluproizvod, bolji je igrač bio kada mu je bilo 18-19 godina.
Nije lose zasad al vidjet cemo do kraja.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Beduin
- Kontakt:
Mozda ova predasistencija i odlicno proigravanje Abatea. A nije da ne zna preci igraca._forzamilan_ je napisao/la:Jasta je ba. Isto kokos bez glave samo napamet i nasilu ne kontam sta su ovdje pojedini vidjeli u njemu jer sve sto ima je brzina.Claus je napisao/la:Ma klasična olupina je Niang, poluproizvod, bolji je igrač bio kada mu je bilo 18-19 godina.
Svi osporavaju kad Niang dadne zicer gol, a Bacca je odmah ubica kad dadne isti taj zicer.
Niang nije wc player niti ce ikada biti, ali da je olupina nije, koliko god neko subjektivan bio.
075 ❤
075 ❤
Al' ona situacija kad se spetljao s loptom je za plakati. A njemu se slične stvari dešavaju gotovo svaki meč. Još mu je i karakter problematičan. U prevodu - ima velike šanse da postane Balotellijeva kopija._forzamilan_ je napisao/la:Jasta je ba. Isto kokos bez glave samo napamet i nasilu ne kontam sta su ovdje pojedini vidjeli u njemu jer sve sto ima je brzina.Claus je napisao/la:Ma klasična olupina je Niang, poluproizvod, bolji je igrač bio kada mu je bilo 18-19 godina.
Et, dzaba je nama sve kaf nam je odbrana katastrofa
Klasa, uvijek na pravom mjestu.
- Beduin
- Kontakt:
Jest nam valjala Roma sa Bertom i Romom hahaha.
Slab Niang skroz, asistencija i predasistencija. I naravno rasni strijelac Bacca to rjesava kako i treba.
Slab Niang skroz, asistencija i predasistencija. I naravno rasni strijelac Bacca to rjesava kako i treba.
075 ❤
075 ❤
- _forzamilan_
- Kontakt:
E jbg sad predasistencija ko Modric na indexu.hr aka skocimis. Ma nemozes Baccu i Nianga staviti zajedno u bilo kakav kontekst Bacca je stroj za golove i lik da igra u Juventusu recimo trpao bi 25 golova hladno po sezoni samo u Calciu ovako i u Milanu prva sezona u Calciu dobro gura. Niang iako mlad sad zasad nista pokazao nije.Beduin je napisao/la: Mozda ova predasistencija i odlicno proigravanje Abatea. A nije da ne zna preci igraca.
Svi osporavaju kad Niang dadne zicer gol, a Bacca je odmah ubica kad dadne isti taj zicer.
Niang nije wc player niti ce ikada biti, ali da je olupina nije, koliko god neko subjektivan bio.
Evo ga opet JOHAN SEBASTIAN BACCAAAAAAAAAAAA
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.