Sportski komentatori

Pappy
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Pappy » 20 avg 2016, 21:03

alan_kardec je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
Pappy je napisao/la: Kako bivši bgt ? :urnebes: :rol:
Ilk se prezivo ćosovic posto bosnjaci najvecim djelom nose to prezime od svog nacionalizma i neke muke promjenio u ćorsovic :mrgreen: :eh: :zviz: danasnji tzv.Dragiša Ćorsovic :cool: kuknjava kuknjava paćenik majjjke mi :wtf: :yawn: kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava :think: :kafa: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:

Kako ljudi lažu pa to je strašno. :crazy: :clap:
Otac mi poznaje Ćorsovića, nije nešto dobar sa njim, ali se poznaju. Opštepoznata priča za njega i to ovdje svako živ zna, je da je prezime promijenio zbog toga što se, navodno, zakačio sa nekom rodbinom, htio da ih se na neki način odrekne, i onda promijenio prezime. I kakvi Ćosovići Bošnjaci, kakve gluposti? :crazy: Ćosovići su bar kod nas ovdje srpsko prezime i ima ih mnogo, a ima ih gore po Palama, Sokocu, Han Pijesku...
@Pappy sigurno zna o čemu pričam.

Neću da ulazim u to jel nacionalista/šovinista ili nije, ali je ovdje napisano mnogo gluposti i laži o njemu.
Nisi ni ti u pravu. I to su samo priče oko promjene prezimena. :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 avg 2016, 21:11

Pappy je napisao/la:Nisi ni ti u pravu. I to su samo priče oko promjene prezimena. :mrgreen:

Moguće, tu priču su pričali svi, vjerovatno si i ti čuo. Ali eto ti ga vjerovatno bolje znaš, pa znaš pravu istinu. A šta je istina, ako nije tajna? Ako je tajna, može na pp? :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2016, 00:30

Ovaj Corsovic je fakat teska oyebina.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 21 avg 2016, 00:34

Kaže brat na hrt2. Hrvatska je na ovim igrama dokazala da na broj stanovnika i broj medalja da je najveća sportska nacija svijeta :tokralju: :tokralju: :tokralju: :salut:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 avg 2016, 08:08

samocelik je napisao/la:Kaže brat na hrt2. Hrvatska je na ovim igrama dokazala da na broj stanovnika i broj medalja da je najveća sportska nacija svijeta :tokralju: :tokralju: :tokralju: :salut:
Pa i nije daleko od istine, sta hrvati imaju 4-5 miliona ljudi a sada na OI imaju 10 medalja a vise zlatnih od bilo koje balkanske zemlje

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 21 avg 2016, 14:11

Karlo je napisao/la:
Pappy je napisao/la: Kako bivši bgt ? :urnebes: :rol:
Ilk se prezivo ćosovic posto bosnjaci najvecim djelom nose to prezime od svog nacionalizma i neke muke promjenio u ćorsovic :mrgreen: :eh: :zviz: danasnji tzv.Dragiša Ćorsovic :cool: kuknjava kuknjava paćenik majjjke mi :wtf: :yawn: kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava :think: :kafa: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:

Kako ljudi lažu pa to je strašno. :crazy: :clap:
Otac mi poznaje Ćorsovića, nije nešto dobar sa njim, ali se poznaju. Opštepoznata priča za njega i to ovdje svako živ zna, je da je prezime promijenio zbog toga što se, navodno, zakačio sa nekom rodbinom, htio da ih se na neki način odrekne, i onda promijenio prezime. I kakvi Ćosovići Bošnjaci, kakve gluposti? :crazy: Ćosovići su bar kod nas ovdje srpsko prezime i ima ih mnogo, a ima ih gore po Palama, Sokocu, Han Pijesku...
@Pappy sigurno zna o čemu pričam.

Neću da ulazim u to jel nacionalista/šovinista ili nije, ali je ovdje napisano mnogo gluposti i laži o njemu.

Nije tacno da su srpsko prezime :!: znam citavu porodicu ćosovica koji su bosnjaci ;) .To zbog cega je promjenio bas men zaboli neka stvar njeg.problem i stvar ,znam da su kruzile price da je vjerovatni razlog nejgoov preveliki sovinizam ,nacionalizam,sta je istina prava ne zna i razlog tome zaista ne zma niti me interesuje.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 avg 2016, 15:24

Ko je ovaj komentator na BHT-u sto prenosi odbojku?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 avg 2016, 19:24

Karlo je napisao/la:Nije tacno da su srpsko prezime :!: znam citavu porodicu ćosovica koji su bosnjaci ;) .To zbog cega je promjenio bas men zaboli neka stvar njeg.problem i stvar ,znam da su kruzile price da je vjerovatni razlog nejgoov preveliki sovinizam ,nacionalizam,sta je istina prava ne zna i razlog tome zaista ne zma niti me interesuje.

Čuj nije tačno, dečko sa mnom išao 8 godina u školu, preziva se Ćosović. Sa sestrom na faks išla cura sa Pala, Ćosović se preziva. Ovdje kod nas ih ima mnogo. Nije ni bitno, moguće da i Bošnjaka ima Ćosovića. Kažeš sad kružile su priče, a napisao si iznad da je živa istina. E to je problem. Ok, i ja sam čuo neke, ispostavilo se netačne priče o razlogu promjene prezimena, ali sam napisao navodno, @Pappy koji Ćorsovića dobro zna, mi je na pp objasnio šta je istina zapravo.

Problem je kad se na osnovu tih neistinitih priča, iskonstruiše i napiše čitav roman o njemu kao četniku, šovinisti... Šta se svašta pisalo po forumu i portalu, strašno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 avg 2016, 19:57

Al Spaho hladno kaze u prenosu LJEPLO.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 avg 2016, 19:59

AVNOJ je napisao/la:Al Spaho hladno kaze u prenosu LJEPLO.

I ja sam provalio, i to pet puta, ljeplo pa ljeplo. :oops: :oops: :oops:
Nije ni čudo što šepa... :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 avg 2016, 20:32

Spaho zvuči 3 puta iritantnije kad prenosi rukomet, jer isto toliko više puta kaže "nema golaaaa" i "evo golaaaa".

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 avg 2016, 20:33

Pa ne mogu da vjerujem da su kosarkasko finale dali onom mrtvom Babicu da prenosi...ccc sta nam radi **** nacionalni kljuc

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: Sportski komentatori

Post Postao/la miki_92 » 21 avg 2016, 20:36

AVNOJ je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da su kosarkasko finale dali onom mrtvom Babicu da prenosi...ccc sta nam radi **** nacionalni kljuc

Jel fkt on prenosi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 avg 2016, 21:25

Babicu hebo te kazis u supak

Nevjerojatno da Majer ovo ne prenosi

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 avg 2016, 21:34

Jbm im pleme, ovaj Babic ko na sahrani
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 avg 2016, 21:44

miki_92 je napisao/la:Jbm im pleme, ovaj Babic ko na sahrani
Pa sahranise mu reprezentaciju.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 avg 2016, 00:26

Meni je jaci prenos bio na ptpc, ne znam kako se zove lik koji prenosi, al radi cesto prenose djokovica, uvjek nesto s.v.r.s.a.v.a na SRBIJANSKE sportiste i prisvaja ih kao da igraju za RS a ne za Srbiju. I sad fola na pocetku puca demagogiju kako se treba drzat egal bla bla kako su ih imali na jednu loptu u grupi itd. Kad se ameri odlijepise kaze on ma dobro i nije bilo realno ocekivati da srbija .napravi neke probleme SAD-u :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 avg 2016, 11:23

Karlo je napisao/la:Nije tacno da su srpsko prezime :!: znam citavu porodicu ćosovica koji su bosnjaci ;) .To zbog cega je promjenio bas men zaboli neka stvar njeg.problem i stvar ,znam da su kruzile price da je vjerovatni razlog nejgoov preveliki sovinizam ,nacionalizam,sta je istina prava ne zna i razlog tome zaista ne zma niti me interesuje.

Čuj nije tačno, dečko sa mnom išao 8 godina u školu, preziva se Ćosović. Sa sestrom na faks išla cura sa Pala, Ćosović se preziva. Ovdje kod nas ih ima mnogo. Nije ni bitno, moguće da i Bošnjaka ima Ćosovića. Kažeš sad kružile su priče, a napisao si iznad da je živa istina. E to je problem. Ok, i ja sam čuo neke, ispostavilo se netačne priče o razlogu promjene prezimena, ali sam napisao navodno, @Pappy koji Ćorsovića dobro zna, mi je na pp objasnio šta je istina zapravo.

Problem je kad se na osnovu tih neistinitih priča, iskonstruiše i napiše čitav roman o njemu kao četniku, šovinisti... Šta se svašta pisalo po forumu i portalu, strašno.
Kruzile su price i da je to sto se prica istina .Sta je prava istina zaista ne znam
,niti me miskreno intersuje . :D
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 avg 2016, 12:55

Karlo je napisao/la:Kruzile su price i da je to sto se prica istina .Sta je prava istina zaista ne znam

navodno te ne interesuje, a o njemu pišeš evo peti, šesti komentar ovdje :think:
Živa istina
RIP Adis Selmanović

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 22 avg 2016, 15:14

Karlo je napisao/la:Kruzile su price i da je to sto se prica istina .Sta je prava istina zaista ne znam

navodno te ne interesuje, a o njemu pišeš evo peti, šesti komentar ovdje :think:
Živa istina

izvini drug da ti nisi mozda ćorsović ili da ti nije neki rod blizi .Samo pitam :mrgreen: :D,:mrgreen: .Ako sam te uvrijedio necim na ovaj ili onaj nacin ja ti se ovim pute izvinjavam nije mi namjera bila ma sta god mislio.Zivio :D
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 22 avg 2016, 15:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.