FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ne vjerujem da cu gledat Medela,Nagatoma do kraja jer ce sad Eder napolje a ulazi magarac Palacio, ne mogu da vjerujem.aaaaaaa
Ako se po jutru dan poznaje i ovaj holandski konj nastavi racunat na ove amatere opet smo u Europa ligi na kedvite jade. Dabogda svi poginuli
Ako se po jutru dan poznaje i ovaj holandski konj nastavi racunat na ove amatere opet smo u Europa ligi na kedvite jade. Dabogda svi poginuli
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Kao sto sam i mislio trebat ce ovima mjeseci da nesto nauce.Njima je SF ponudit se igracu s loptom u nogama.Tko god od veznih ili ofenzivaca primi nema opcija za pass dalje jer svi predaleko stoje,nitko se ne nudi i ne krece bez lopte.A i kad se ponudi je prekasno jer ovi sve stignu zatvorit.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 21 avg 2016, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Gubis i mjenjas igrača za igrača
*ebo ti ovakve trenere..
Još uvede argentinskog fosila ispred Jovetića
Šminker od 110mil jos nije pipno lopte 
Još uvede argentinskog fosila ispred Jovetića
#Ausilio OUT
Kako je ovo jadno ...
I koji je **** sa ovim Joveticom, sto ga svi zapostavljaju ... Pa trebalo bi da je on nas najbolji igrac upm
I koji je **** sa ovim Joveticom, sto ga svi zapostavljaju ... Pa trebalo bi da je on nas najbolji igrac upm
Frank de Boer je kloc realno. Msm ne treba ti 4 mjeseca da skontas da je medel neznalica, a brozovic messi za njega licno glavom i bradom. Dalje perisic klupa, to vjerovatno govori sve, ne trazimo mi ovdje da se izmislja topla voda jednostavno daj igrace i odigraj akciju, ni dupli pas nisam vidio, jovetic klupa palacio igra, pametnom dosta..
Ma mislim da je on bivsi igrac Intera.sLucajni je napisao/la:Kako je ovo jadno ...
Kako god, nakon 2-3 kola ako ne bude poboljsanja u igri mozemo se zabrinuti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dje je Brozovic da mi je znat 
Bravo majstore
Bravo majstore
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Koja 4 mjeseca?tiffoso je napisao/la:Frank de Boer je kloc realno. Msm ne treba ti 4 mjeseca da skontas da je medel neznalica, a brozovic messi za njega licno glavom i bradom. Dalje perisic klupa, to vjerovatno govori sve, ne trazimo mi ovdje da se izmislja topla voda jednostavno daj igrace i odigraj akciju, ni dupli pas nisam vidio, jovetic klupa palacio igra, pametnom dosta..
Jos je ovo Mancinieva igra. Malo toga se moze promjeniti u ovako kratko vrijeme. Jedino ne kuzim zasto je Perisica drza na klupi, vjerujem da bi bili duplo opasniji sa njim lijevo i Candrevom desno, i mozete pricat sta hocete, ali meni bi uvijek igra Erkin ispred Nagatoma, rupe su oba dva ali Erkin je barem u stanju centrirat, ovaj to nikad nece naucit.
Ocaj.
Ocaj.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- zamorano1plus8
- Kontakt:
mene je sramota, ne znam jel i njih
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Mislim da je rekao da tek nakon 4 mjeseca cemo vidjeti njegovu igru. Mislim na deBoera.SiamoNoi je napisao/la:Koja 4 mjeseca?tiffoso je napisao/la:Frank de Boer je kloc realno. Msm ne treba ti 4 mjeseca da skontas da je medel neznalica, a brozovic messi za njega licno glavom i bradom. Dalje perisic klupa, to vjerovatno govori sve, ne trazimo mi ovdje da se izmislja topla voda jednostavno daj igrace i odigraj akciju, ni dupli pas nisam vidio, jovetic klupa palacio igra, pametnom dosta..
Zabac nas najopasniji igrac 
Dal je moguce da ovi treneri ne vide ko im je beskoristan u ekipi i ko najvise grijesi ?? Pa yebo te fudbal da te yebo fudbal. I ako dodje JM on ce igrati umjesto edera a medel ce nastavit da se blamira po terenu. Pozlice mi majke mi, kakva ocajna partija. Birsa 
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ranocchia, Nagatomo & D'Ambrosio standardno prekucali.. Ja da sam na mjestu DeBoera jos včrs bi im dao ispisnicu iz kluba
#Ausilio OUT
Bit ce bolje iduce godine
anno zero
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma kakvi, vidis da u njega Nagatomo igra cijelu tekmu, te beka te veznog, uz njih potjerat i Palacia, zatim Medela zakucat za klupu, da sjedi 30 utakmica za redom i nikad ne igra. Kakav smijesan potez Yuta u sesnaestercu kad ne zna gdje je lopta pa je sutnuJericho je napisao/la:Ranocchia, Nagatomo & D'Ambrosio standardno prekucali.. Ja da sam na mjestu DeBoera jos včrs bi im dao ispisnicu iz kluba
Jesmo mi nakacili sa.ovim amaterima bogte
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Lose je krenulo. Perisic na klupi, yebena 3-5-2, izmjene ocajne, nikakve motivacije kod igraca(ocekivo sam da ce preorat teren), jos nesreca da igramo prvu utqkmicu protiv Chieva koji ima super organizovanu odbranu.
Nada je jos tu, al slaba fajda
Nada je jos tu, al slaba fajda
Al fakat me interesuje objasnjenje naseg trenera perisic i brozovic na klupi, te 3-5-2 formacija koja iziskuje jako spremna krila a to je kod nas igrao Candreva koji nije spreman. Banega zahvaljuci medelu nevidljiv, covjek mu se otvori ovaj nema onu stvar da doda pas pored 2 igraca. Joao Mario nece nista donijet znacajno po mom misljenju a inter gledam vec 13 godina, zaista ne kapiram poteze trenera, niko ne zahtjeva igru al sto uvodis kloceve da ri igraju ako imas postene igrace.Da ne govorim da igraci mijenjaju pozicije tijekom utakmice 10 puta, cas beka, cas krilo, cas vezu, rotacija pozicije je dobra ali ne kako de Boer to zamislja, to je odron.
Vidim vecina nije izdrzala duze od jedne utakmice da krene pljivat po treneru. Sta vi hocete ovdje? Da magicno proigramo nakon 10 dana s novim trenerom? Ili mozda sanjate Simeonea? Ne zna se sta je nemogucnije od to dvoje. Pustite covjeka nek radi i sudite mu na kraju sezone.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.