Sta ces kad nece niko drugijoker90 je napisao/la:Dobar je @pinoglavi momak, ali voli ovako braniti ova druga 2 konstitutivna naroda i stati na njihovu stranu kad se desi nesto kao "tetovaza"..NebeskaSila96 je napisao/la:Nabijem ja tog Vranjesa na qurac lagano.Daje on 110% ne zbog toga sto voli ovu drzavu nego sto je jednostavno takav igrac.Realno ogranicenih kvaliteta koji to nadoknadjuje svojom borbenoscu,a ne igra on tako jer voli ovaj dres nego jer drugacije ne zna i tako igra u bilo koji klub da ode(sam pokazatelj koliko zutih i crvenih dobije u toku sezone).Ja samo ne mogu shvatit da neko moze podrzavat takve igrace koji su se posrali i na drzavu i koji se danas pisa po "navijacima"koji vole ovu drzavu sa konstantnim provokacijama i ismijavanjem po drustvenim mrezama jer zna da mu niko nista ne moze,i da je tu jer mora igrat i niko ga nece moci otjerat.
A momak iznad prvo se treba odluciti zbog cega nabija Vranjesa na qurac lagano. Ako je razlog tog homoseksualnog cina to sto je Vranjes los igrac, donekle je to tacno ali i kao takav los je opet nas najbolji desni bek.
A ako je razlog pomenutog homoseksualnog cina njegova tetovaza onda je to druga stvar. Ima svoje misljenje, a i ja imam svoje, mada mi opet nije jasno kako to da zbog njegove tetovaze predje u ped.ere! Ali ajde Boga ti, nek se zivo i zdravo, ko sam ja da sudim!