Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2016, 04:52

joker90 je napisao/la:
NebeskaSila96 je napisao/la:Nabijem ja tog Vranjesa na qurac lagano.Daje on 110% ne zbog toga sto voli ovu drzavu nego sto je jednostavno takav igrac.Realno ogranicenih kvaliteta koji to nadoknadjuje svojom borbenoscu,a ne igra on tako jer voli ovaj dres nego jer drugacije ne zna i tako igra u bilo koji klub da ode(sam pokazatelj koliko zutih i crvenih dobije u toku sezone).Ja samo ne mogu shvatit da neko moze podrzavat takve igrace koji su se posrali i na drzavu i koji se danas pisa po "navijacima"koji vole ovu drzavu sa konstantnim provokacijama i ismijavanjem po drustvenim mrezama jer zna da mu niko nista ne moze,i da je tu jer mora igrat i niko ga nece moci otjerat.
Dobar je @pinoglavi momak, ali voli ovako braniti ova druga 2 konstitutivna naroda i stati na njihovu stranu kad se desi nesto kao "tetovaza".. :kafa:
Sta ces kad nece niko drugi :D A ne radi se ovdje da branim lik i djelo Vranjesa nego igracke kvalitete. Nisam ni odgovarao na postove onih koji napisu da Vranjes treba sto dalje od reprezentacije zbog tetovaze. Imaju svoje misljenje, posteno jbg. Samo neka ne pisu lazi da imamo boljeg igraca od njega na desnom beku.

A momak iznad prvo se treba odluciti zbog cega nabija Vranjesa na qurac lagano. Ako je razlog tog homoseksualnog cina to sto je Vranjes los igrac, donekle je to tacno ali i kao takav los je opet nas najbolji desni bek.
A ako je razlog pomenutog homoseksualnog cina njegova tetovaza onda je to druga stvar. Ima svoje misljenje, a i ja imam svoje, mada mi opet nije jasno kako to da zbog njegove tetovaze predje u ped.ere! Ali ajde Boga ti, nek se zivo i zdravo, ko sam ja da sudim!
Nad tobom sunce najljepše sja

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 26 avg 2016, 08:50

BItno je da pjevač više ne dobija poziv
Opstanak moramo izboriti

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 avg 2016, 10:29

Bazdarevic jos nije pronasao boljeg DB od Vranjesa a to je morao pokusati u Japanu. To mu je greska.
Sto se tice poziva Ognjenu ovaj put i nije imao izbora.
Boljeg sada i nije imao. Poziv opravdan.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 avg 2016, 12:02

edinedin1 je napisao/la:BItno je da pjevač više ne dobija poziv
:thumbup:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 26 avg 2016, 12:14

bilo je i puno gorih igraca od hadzica u reprezentaciji, ali evo nemaga vise pa prestanite da licne frustracije lijecite vrijedjanjem njega na ovom forumu. uzivajte u zivotu i gledajte da licni karakter igradite i popravite a nebrinite za drugima.

selami svako dobro!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2016, 12:44

HariTz je napisao/la:Mislim da je stvar jednostavna. Mujdža u formi i dok igra standardno je klasu, ako ne i dvije iznad Vranješa. Vranješ trenutno je ipak bolje rješenje jer Mujdža je van takmičarske forme. Pitanje je hoće li je ikada više vratiti, jer godine idu..
Nije to sada nešto strašno, 32 su mu godine, ali ipak bi trebala neka velika promjena. (Naravno podrazumjevajući to da ostane zdrav)
Baš tako, veoma jednostavna stvar. Mujdža je godinama bio naš jedini desni bek i bez obzira na to što nije imao konkurenciju, stvarno je odlično pokrivao desnu stranu, znao centrirati, igrao u oba pravca i šteta što je prerano pao sa formom. Za to su krive povrede kojih je imao poprilično.

Sa druge strane trebamo biti sretni što imamo igrača kao Vranješ koji veoma dobro može pokriti tu desnu stranu jer da ga nemamo bili bi u problemu. Ogi je u Španiji igrao na desnom beku i bio je odličan, spasio je mnogo čistih golova, i stvarno je dobro što ga imamo. Ovo pišem iz fudbalskih razloga, ako počnem o onim drugim razlozima, neće valjati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 avg 2016, 13:40

Francuz Tierry Henry pomoćnik Špancu Robertu Martinezu u vođenju belgijske nogometne reprezentacije. :lol: Ako ništa, bar se nadajmo da će ove jezičke barijere igrati kakvu ulogu u obavljanju posla... :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 avg 2016, 13:54

Kada pricate o tome ko je bolji Vranjes ili Mujdza meni nije jasno, po meni trenutno nisu niti jedan niti drugi dobri. Mujdza je nekad bio dobar do povreda, a Vranjes je ogranicen igrac. Protiv kvalitetnog Evropskog igraca niti jedan niti drugi trenutno ne mogu igrati..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 avg 2016, 14:03

NebeskaSila96 je napisao/la:Nabijem ja tog Vranjesa na qurac lagano.Daje on 110% ne zbog toga sto voli ovu drzavu nego sto je jednostavno takav igrac.Realno ogranicenih kvaliteta koji to nadoknadjuje svojom borbenoscu,a ne igra on tako jer voli ovaj dres nego jer drugacije ne zna i tako igra u bilo koji klub da ode(sam pokazatelj koliko zutih i crvenih dobije u toku sezone).Ja samo ne mogu shvatit da neko moze podrzavat takve igrace koji su se posrali i na drzavu i koji se danas pisa po "navijacima"koji vole ovu drzavu sa konstantnim provokacijama i ismijavanjem po drustvenim mrezama jer zna da mu niko nista ne moze,i da je tu jer mora igrat i niko ga nece moci otjerat.
A, nemoj me yebat da si ovo napisao. :rol: Eto, kao priznajem da je srcan i borben, i da daje sve od sebe u dresu repke, ali mu je motivacija sumnjiva :urnebes: :facepalm:
Dakle, radije bi vidio nekog ko ce se zayebavati, ali da je patriJota?! Pa, yebote, razumio bi da frajer jos nosa tetovazu, ali je odmah uklonio i time se javno pokajao i priznao da je glup. Nakon toga je vjerovatno ponajbolji i najkonstantniji igrac ove ekipe, iako je stalno pod sramotnim pritiskom sa tribina. Evo iz glave, protiv Kipra je ludim i nenormalnim startom oduzeo loptu i tako smo izjednacili ekspresno i vratili utakmicu na svoj mlin, protiv Irske asistirao i spasio nam kakvu-takvu nadu za revans, u revansu vjerovatno nije bio losiji od bilo kojeg drugog igraca na terenu. Protiv Svicarske ponovo ponajbolji, to smo se svi slozili ovdje na forumu. Dakle, gledajuci samo teren, njemu je poziv zagarantovan, em sto igra odlicno, em sto mu je jedina konkurencija polomljeni Mujdza. Ja Mensura obozavam, i kao igraca, i kao osobu, ali on nije sjena samog sebe od prije nekoliko godina, i to je to.
DragonGirl je napisao/la:Francuz Tierry Henry pomoćnik Špancu Robertu Martinezu u vođenju belgijske nogometne reprezentacije. :lol: Ako ništa, bar se nadajmo da će ove jezičke barijere igrati kakvu ulogu u obavljanju posla... :D
:think:

Na kakvu god barijeru da si mislila, ona ne postoji. Francuski je sluzbeni jezik u Belgiji, a Henry je igrao u Spaniji i prica spanski.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 avg 2016, 14:04

edinjo-bih je napisao/la:bilo je i puno gorih igraca od hadzica u reprezentaciji, ali evo nemaga vise pa prestanite da licne frustracije lijecite vrijedjanjem njega na ovom forumu. uzivajte u zivotu i gledajte da licni karakter igradite i popravite a nebrinite za drugima.

selami svako dobro!
Bilo je gorih ali nije puno. Pogotovu ne u srednjem redu gdje BiH tradicionalno ima najvecu sirinu. Evo sada mi ne pada na pamet losiji veznjak koji je zaigrao u eri Hadzica u reprezentaciji BiH. Uz to Hadzic je skupio poprilicno minuta.
On nije za to kriv i ne treba ga prozivati vise za nista. Na kraju krajeva nije on sam sebe zvao.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 26 avg 2016, 14:07

Gledam ovu Grcku i ljudi imaju strasnu odbranu. Zaboravite gluposti o Belgiji, dovoljno cemo mi problema imat osigurat baraz ispred Grcke. Sokratis i Manolas je strasan stoperski par za reprezentativne prilike. Uz to onaj glavonja iz Bayera. Torosidis i Holebas iskusni bekovi. I Samaris dobar zadnji vezni.

Ali su zato u napadu vrlo tanki. Nemaju igraca sa dvocifrenim brojem reprezentativnih golova. Mitroglou je bio dobar za Benficu prosle sezone, ali je za repku uvijek tesko zabijao. Sve u svemu bice to gusto. Belgija predvidjam da ce osigurat prvo mjesto 2-3 kola pred kraj. Vjerovatno citav ciklus bez izgubljene tekme. Moguce je i 10 pobjeda ako im se da.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 avg 2016, 14:12

SlevinKelevra je napisao/la:
:think:

Na kakvu god barijeru da si mislila, ona ne postoji. Francuski je sluzbeni jezik u Belgiji, a Henry je igrao u Spaniji i prica spanski.
Ma šala zbog ovog miksa nacija, ništa više, jer su se ljudi i ranije zezali kad je Martinez izabran, na račun njegove komunikacije sa Belgijancima. ;) Znam da je francuski jezik službeni u Belgiji, a zaboravila sam da je Henry igrao u Španiji. Nisam nešto pratila njegovu karijeru, pa mi nekako uvijek na pomen njegovog imena prva asocijacija Arsenal. :)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 30 avg 2016, 23:15

:opaopa:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 31 avg 2016, 11:54

E sad pogledati kasete i vidjeti možel' se bod nekako izvući uvijek nezgodnoj Estoniji :mrgreen:

Šalu na stranu, Meša profesionalno obavlja posao svo vrijeme i mislim kako nebi trebalo biti većih problema. Nabiti ih sa bar 3-4 gola razlike i to je to.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 avg 2016, 22:08

Nisam imao vremena da pratim nesto repku u zadnje vrijeme, ali sta se desava sa nasim prijateljskim utakmicama, ili manjkom istih? Nisam nista vidio da se neko oglasio povodom toga, a mozda jeste, samo sto nisam vidio?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 avg 2016, 22:10

Odlučeno je da našim igračima ne trebaju toliko prijateljske utakmice, već smo na zavidnom nivou, tako da je odlučeno da bi to bilo samo opterećenje pred važne kvalifikacije koje igramo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2016, 22:22

Murga je napisao/la:Nisam imao vremena da pratim nesto repku u zadnje vrijeme, ali sta se desava sa nasim prijateljskim utakmicama, ili manjkom istih? Nisam nista vidio da se neko oglasio povodom toga, a mozda jeste, samo sto nisam vidio?
Igrali smo u martu dvije prijateljske, protiv Luksemburga i Svicarske, i tri utakmice krajem maja i pocetkom juna, Spanija, Danska i Japan. Onaj avgustovski termin za prijateljske je ukinut. Postojala je mogucnost da odigramo jednu laksu utakmicu prije Estonije (utakmica bi se igrala u ovoj sedmici), ali potencijalni protivnici ili su vec imali dogovoreno ili nisu htjeli da igraju. Mozda smo mogli dogovoriti nekog jakog protivnika, ali takva utakmica nam ne odgovara pred pocetak kvalifikacija.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 sep 2016, 07:02

Minus gdje su Bajic i Stevanovic koji guzlati Duljevic i Hodzic.Sram te bilo i stid obraz si prodo za saku dolara.Idi vodi Gorazde tot ti je nivo.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 sep 2016, 12:43

Sto se tice prijateljskih, pa vec je bilo objasnjeno sto ne igramo. Trazili smo navodno lakse protivnike, nekog od ovih lose rangiranih reprezentacija i svi su bili ili zauzeti vec ili su odbili ponudu i zato ne igramo. To je vec dakle receno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 sep 2016, 18:54

ZIHERASU KUKAVICKI, YEBOTE SPAHIC VISE KOLIKO CE GODINA OSTAT U REPREZENTACIJI??
GDJE SU MUDA, POSLIJE PRIJATELJSKE PROTIV SPANIJE NIJE SMIO VISE NIKAD POZIV DOBIT!
KADA CEMO POCET UIGRAVAT NOVI STOPERSKI TANDEM, KADA CEMO MIJENJATI ZASTARJELI KOSTUR EKIPE??
YEBOL TE COCALIC NA SREDINI TERENA
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Konzerva i 41 gost.