FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mi igramo 4231 i 442 jel tako?
gdje je zapelo ko vec prati formacije ?
Piric
Efendic, Mehmedagic, Kostic (Dzidic ), Lazevski
Stjepanovic
Veselinovic Ordagic Subic
Krpic Karic
4-1-3-2
Volio bih samo da jednom proba ovako nesto, makar i na prijateljskoj. Bas me zanima na sta bi licilo, a mislim da je ovo dobitna kombinacija.
Efendic, Mehmedagic, Kostic (Dzidic ), Lazevski
Stjepanovic
Veselinovic Ordagic Subic
Krpic Karic
4-1-3-2
Volio bih samo da jednom proba ovako nesto, makar i na prijateljskoj. Bas me zanima na sta bi licilo, a mislim da je ovo dobitna kombinacija.
Jedan grad, jedna ljubav!
jeste dobitna kombinacija, ali za protivnika
to ti je gore od onog sto je Kostic furao u Selji
to ti je gore od onog sto je Kostic furao u Selji
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zapelo je kod 442....Jednostavno se igraci gube u toj formaciji i izgledaju kao da su prvi put zajedno na terenu... Transformacija NULA.... Sudaraju se ko pokemoni... Nevjerovatno za ovako iskusne fudbalere ...a na tu formaciju prelazimo kad ganjamo rezultatSariel je napisao/la:mi igramo 4231 i 442 jel tako?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SiriusBlack7
- Kontakt:
Pozdrav svim mojim Slobodasima, novi sam ovdje odluci i ja da se registrujem. Sto se tice utakmice u Krupi moje misljenje je da Piriju treba ohladiti ovo nije prvi put da nas zestoko zezne, osjetimo vec njegove posljedice. Porazi su tu dese se ne vidim razlog zasto bi pravili halabuku , kako neko gore rece po dzepu, pa cemo vidjeti kako i sta i dokle.
i da Smajic je potpisao sa nama ugovor.
i da Smajic je potpisao sa nama ugovor.
Potpiso na 4 godine sa SlobodomBeduin je napisao/la:Saznaj nam to, to bi bio odlican info za buducnost naseg tima i skoro pa sigurne pare u skorije vrijeme.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
@beduin ja sam pisao da je Smajic potpisao sa nama a info sam dobio od njemu vrlo bliske osobe
Zlatan Nalić sin tuzlanski
To sam i ja napiso,najavljujes titule i kad imad sansu da utabas put mi kiksamo kuknjavapinoglavi je napisao/la:Joj koji smo mi idioti, koliko bi nam značila 3 boda iz Krupe da ih njih odje.bemo od sebe, a i konkurente za Europu, onda na Tušnju spustimo i Mladost i to bi već od sedmog kola prešlo u ganjanje sa Zrinjskim. I prošle godine kad god se trebamo odvojiti mi smo kiksali a evo i ove se nastavlja taj trend. Život te **** kakve mi prilike prokockamo
Zlatan Nalić sin tuzlanski
kako me je obradovala ova vijest za Smajica, od tog djeteta ce biti nesto, ako se bude trudio
pohvale za upravu, ili ko je vec zasluzan, iskreno, ovo nisam ocekivao
pohvale za upravu, ili ko je vec zasluzan, iskreno, ovo nisam ocekivao
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gdje je objavljeno, može li neko kopirati tekst. Pošto ne mogu naći ko je objavio 
ima li ovdje neko da prati omladinski pogon
moze li biti sta od malog makedonca, par puta sam ga gledao, obecava dijete
moze li biti sta od malog makedonca, par puta sam ga gledao, obecava dijete
treba ovog momka forsirati što prije, barem mu davati šansu u ovim prvim kup utakmicama, za početak.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Odlične vijesti za Smajića, nadam se da ćemo pravilno iskoristiti ovaj potencijal i talenat
Nad tobom sunce najljepše sja
Sve pohvale, talente treba gurati u vatru sto prije ako se mislimo transferima opariti..
Mladost je buducnost.
Mladost je buducnost.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
javi se joksimeeeetuzlak1987 je napisao/la::thumbup: Da vidim sada da neko pljuje kako necemo svoju djecu. Hocemo svi ali onu najkvalitetniju.
I samo da pljunem na pojedince koji pljuju Husrefa zbog one izjave,i da ih pitam zasto nisu kopirali i prenijeli nam cijelu izjavu....
Citiram dio koji se ovdje nije pojavio "ja imam ugovor i dogovor sa Slobodom,sa svima imam korektan odnos,od predsjednika navijaca i td,nemam ni jedan razlog da napustim Slobodu,prije bi umro nego prekrsio dogovor sa klubom i Husicem".
Svi mi znamo da je pitar,ali je profesionalac i dobar trener,sta hocete da ljubi grb mozda,kao Ahmetovic

Citiram dio koji se ovdje nije pojavio "ja imam ugovor i dogovor sa Slobodom,sa svima imam korektan odnos,od predsjednika navijaca i td,nemam ni jedan razlog da napustim Slobodu,prije bi umro nego prekrsio dogovor sa klubom i Husicem".
Svi mi znamo da je pitar,ali je profesionalac i dobar trener,sta hocete da ljubi grb mozda,kao Ahmetovic
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Beduin
- Kontakt:
Drago mi je za Smajica, odlicna vijest.
Nego, kad ce se odrzati kakva sjednica kluba, ima li kakvih naznaka?
Neozbiljno je i totalno neprofesionalno, jer smo izborili Evropu, igrali je, krenuli u novu ligasku sezone, trebala je jedna sjednica da bi se raspravljalo o mnogim stvarima i zajednickim snagama rjesavale stvari za buducnost kluba, uveli novi ljudi koji mogu pomoci, a receno je jos na prosloj sjednici da ce oni koji su neopravdano odsustvovali sa tri i vise sjednica biti razrijeseni duznosti, kao sto je i na toj sjednici jednoglasno otpusten jedan clan (ili par njih, ne sjecam se).
Uceras sazivanju sjednice samo kad Azmir odluci dati otkaz pod ucjenom gradske vlasti i kad je pizdarija. Daj sjedite i razgovarajte i mimo toga, trazite adekvatna rjesenja za mnoge stvari, zovite istaknute ljude i potencijalne ulagace kao goste skupstine.
Gdje je Sloboda72, znam da cita forum i blizak je klubu pa neka predozi odrzavanje redovne skupstine kluba.
Nego, kad ce se odrzati kakva sjednica kluba, ima li kakvih naznaka?
Neozbiljno je i totalno neprofesionalno, jer smo izborili Evropu, igrali je, krenuli u novu ligasku sezone, trebala je jedna sjednica da bi se raspravljalo o mnogim stvarima i zajednickim snagama rjesavale stvari za buducnost kluba, uveli novi ljudi koji mogu pomoci, a receno je jos na prosloj sjednici da ce oni koji su neopravdano odsustvovali sa tri i vise sjednica biti razrijeseni duznosti, kao sto je i na toj sjednici jednoglasno otpusten jedan clan (ili par njih, ne sjecam se).
Uceras sazivanju sjednice samo kad Azmir odluci dati otkaz pod ucjenom gradske vlasti i kad je pizdarija. Daj sjedite i razgovarajte i mimo toga, trazite adekvatna rjesenja za mnoge stvari, zovite istaknute ljude i potencijalne ulagace kao goste skupstine.
Gdje je Sloboda72, znam da cita forum i blizak je klubu pa neka predozi odrzavanje redovne skupstine kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Navodno je izmedju Rijeke, Sarajeva i nas, odabrao nas na 4 godine. 
. .druže . . ne treba vjerovati nikom, pa ni Husrefu i njegovim riječima. . . .da se razumijemo, ne bi mijenjao Husrefa jer boljeg nema, ali nije da mu se treba vjerovati. Ajd barem su ga njegovi odjeebali po koji put i neće se nadati klupi Sarajeva. Bar neko vrijeme . .solinas je napisao/la:I samo da pljunem na pojedince koji pljuju Husrefa zbog one izjave,i da ih pitam zasto nisu kopirali i prenijeli nam cijelu izjavu....
Svi mi znamo da je pitar,ali je profesionalac i dobar trener,sta hocete da ljubi grb mozda,kao Ahmetovic![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.