Mozda je Gary Linekerguber90 je napisao/la:Uplatio pola miliona eura na pobjedu Njemačke!
Nepoznati je kladioničar u jednoj britanskoj kladionici telefonski uplatio iznos od 500.000 eura na pobjedu Njemačke u polufinalnom srazu nogometnog SP-a protiv Španije u Durbanu.
Foto: AP
Goal.com piše da se radi o jednoj od najvećih uplata na samo jedan događaj u historiji Svjetskih prvenstava.
Igrač je izabrao opciju njemačke pobjede unutar 90 minuta po koeficijentu 1.91. To znači da će u slučaju pogotka podići 954.000 eura, dakle profitirati 454.000 eura
E ovo je vec preludo brate mili.
1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
- Omerbavarac
- Kontakt:
Covjek zna znanje.guber90 je napisao/la:Uplatio pola miliona eura na pobjedu Njemačke!
.[/b]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mi uplatimo 10-20 maraka i pricamo o nervozi cekajuci utakmicuguber90 je napisao/la:Uplatio pola miliona eura na pobjedu Njemačke!
Nepoznati je kladioničar u jednoj britanskoj kladionici telefonski uplatio iznos od 500.000 eura na pobjedu Njemačke u polufinalnom srazu nogometnog SP-a protiv Španije u Durbanu.
Foto: AP
Goal.com piše da se radi o jednoj od najvećih uplata na samo jedan događaj u historiji Svjetskih prvenstava.
Igrač je izabrao opciju njemačke pobjede unutar 90 minuta po koeficijentu 1.91. To znači da će u slučaju pogotka podići 954.000 eura, dakle profitirati 454.000 eura
E ovo je vec preludo brate mili.
p.s.doduse mozda tom liku sto je uplatio ova suma i dodje ko nama 10-20 maraka,ima se moze se
-PAJA Fan Club!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
1978 g. + 1986 g. = (3964) ARGENTINA
1974 g. + 1990 g. = (3964) NJEMACKA
1970 g. + 1994 g. = (3964) BRAZIL
1962 g. + 2002 g. = (3964) BRAZIL
1954 g. + 2010 g. = (3964) NJEMACKA

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po meni Spanija prolazi, kvalitetniju su dosta, iako su Nijemci pokazali vise. Nijemci su svoj maksimum mislim vec pokazali, Spanci su prava takmicarska ekipa koju vodi trener stari lisac, koji je do sad mozda i sputavao igru sa previse po meni ziheraskom igrom, veceras svi ocekujemo nadigravanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Taj sto se kladio ocigledno nije gledao prenos osmokrakog Pavleta. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
zanimljiv podatak, ali do tog treceg 3964 ce biti super tesko dociomerbavarac je napisao/la:1978 g. + 1986 g. = (3964) ARGENTINA
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Casillas
Pique
Ramos
Puyol
Capdevilla
Alonso
Busquets
Pedro
Inesta
Xavi
Villa
4-2-3-1
VAMOS ESPANA
Pique
Ramos
Puyol
Capdevilla
Alonso
Busquets
Pedro
Inesta
Xavi
Villa
4-2-3-1
VAMOS ESPANA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
BosnianHero
- Kontakt:
jel se meni cini il je teren stvarno u losem stanju 
Al komplikuju ovi Španci, pa ni kornera ne mogu izvesti bez ekstra dodavanja.
YNWA!
Igrac poluvremena Jerome Boateng jer da momka nije bilo spakovali bi spanci jedan go. Nisam siguran ali sumljiva je situacija oko rusenja Ozila u 16 metara spanije jer ga je cini mi se ramos po nogama, jeste nenamjerno, udario.
Spanija je vise pokazala, ali kao sto sam reko dok nebude gola necemo vidjet dobru utakmicu i moje misljenje je da nije bila nesto posebno.
Spanija je vise pokazala, ali kao sto sam reko dok nebude gola necemo vidjet dobru utakmicu i moje misljenje je da nije bila nesto posebno.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Kako je ime ovom sudiji pa čist penal nije svirao užas,a tek pomoćne sudije jedina ispravna odlukaje bio ofsajd Podolskom

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sumnjiva brate, sumnjivaguber90 je napisao/la:Igrac poluvremena Jerome Boateng jer da momka nije bilo spakovali bi spanci jedan go. Nisam siguran ali sumljiva je situacija oko rusenja Ozila u 16 metara spanije jer ga je cini mi se ramos po nogama, jeste nenamjerno, udario.
Ono nije penal jer su obojica bili u trku i Ramos nije imao namjeru da ga udara po nogama, cak stovise, nije on kriv sto je nogu napred pomaknuo bas onda kad je Ozil svojom lijevo malkice zaostao
Od penala nista, gledajte Matea veceras na HTV 2
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jest sumnjiva je situacija, pitanje je dali je Ozil zasluzio karton zbog glume ili nije.guber90 je napisao/la:Igrac poluvremena Jerome Boateng jer da momka nije bilo spakovali bi spanci jedan go. Nisam siguran ali sumljiva je situacija oko rusenja Ozila u 16 metara spanije jer ga je cini mi se ramos po nogama, jeste nenamjerno, udario.
Jao kako je Puyol ofalio u brzini i kako ispade ko pocetnik sad na kraju ccccc
Ovo je preteška utakmica za gledati
da hoce neko zabiti gol ,da malo živne utakmica...ovako mogu do sutra peglati i jedni i drugi

Ovo je preteška utakmica za gledati
Zadnja izmjena: drop, dana/u 07 jul 2010, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Njemacka igra pametno, bez nadigravanja... znaju da u nadigravanju nemaju sta traziti protiv spanije i igraju striktno na kontre... Spanci s druge strane znaju nekad u svome poigravanju napraviti poneku gresku koju bi Njemci mogli iskoristiti... No, ono sto je jasno ko dan je to da je Spanija nadmocna kao tim, i ko god je imao sumnje u to, mogao je da vidi kako to izgleda...
Jedini problem Spanije u poredjenju sa utakmicama iz 2008 je to da imaju nesto sporiju tranziciju lopte i jednostavno svaka odbrana ima dovoljno vremena da se postavi... Zbog toga tesko postizu golove, a problem je veci u tome sto nemaju visokog igraca naprijed pa im je nepredvidivost napada time manja, jer centarsuti skoro i ne postoje...
Da ova spanija ima mrcinu kao sto je Dzeko uz Villu u napadu, bili bi nepobjedivi...
Jedini problem Spanije u poredjenju sa utakmicama iz 2008 je to da imaju nesto sporiju tranziciju lopte i jednostavno svaka odbrana ima dovoljno vremena da se postavi... Zbog toga tesko postizu golove, a problem je veci u tome sto nemaju visokog igraca naprijed pa im je nepredvidivost napada time manja, jer centarsuti skoro i ne postoje...
Da ova spanija ima mrcinu kao sto je Dzeko uz Villu u napadu, bili bi nepobjedivi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pedro najbolji u prvom poluvremenu 
edit: ni govora o penalu
edit: ni govora o penalu
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 07 jul 2010, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je penal cisti po nogama ga udario Ramos!!!
Sudac je Madjar KasaiLBJ MVP je napisao/la:Kako je ime ovom sudiji pa čist penal nije svirao užas,a tek pomoćne sudije jedina ispravna odlukaje bio ofsajd Podolskom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono nije penal jer su obojica bili u trku i Ramos nije imao namjeru da ga udara po nogama, cak stovise, nije on kriv sto je nogu napred pomaknuo bas onda kad je Ozil svojom lijevo malkice zaostao
i kolega calcio se sa mnom slaze
@Brnjoo
Vidis da sam naglasio malo sumljiva ne puno, jbg moram malo i navijacki da nesto napisem
.
@calcio
Ti pretjerujes ono je bio ocit kontakt, ali kao sto sam rekao bez neke namjere da se udari protivnici igrac vise ga je slucajno zakacio.
Vidis da sam naglasio malo sumljiva ne puno, jbg moram malo i navijacki da nesto napisem
@calcio
Ti pretjerujes ono je bio ocit kontakt, ali kao sto sam rekao bez neke namjere da se udari protivnici igrac vise ga je slucajno zakacio.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.