Hajde da ne pricas sa covjekom kojem je pola familije iz tuzle i koji je proveo 2 godine u ratu u tuzli, pa da ne znam kakvo misljenje imaju o zivinicanima i da ih iko smatra tuzlacima, a pogotovo prilucaneChinaglia je napisao/la:nermine, sto ti je krivo, iz Tuzle vidim koliko pjenis![]()
![]()
svi su oni nasi, kao rodjeni tuzlaci ili kao igraci Sloboda Dite
pod rodjeni tuzlaci smatram one ciji su roditelji iz Tuzle, a i one cije roditelji su zivjeli u blizini Tuzle
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Haj dobro što nas političari handre sa Bošnjak, Hrvat, Srbin, nego ste na forumu, ne samo na ovoj temi, nego i na temi fudbal počeli sa pričom iz kojeg grada ko dolazi. Isto sranje ko ovo prvo, samo drugo pakovanje.
to nigdje nisam napisao, nemoj da mi trpas rijeci u usta :salut:nerminh74 je napisao/la:Hajde da ne pricas sa covjekom kojem je pola familije iz tuzle i koji je proveo 2 godine u ratu u tuzli, pa da ne znam kakvo misljenje imaju o zivinicanima i da ih iko smatra tuzlacima, a pogotovo prilucane ;)
pa vidi, svi oni se rode u Tuzli i rodjeni su tuzlaci, eh sad, neko se tako dozivljava, a neko ne.. isto vazi i za podrucje oko Sarajeva, Zenice, Banje Luke, Mostara.. Juka se sam dozivljava kao tuzlak i kada je tako, onda ga i ja dozivljavam tako, Damir isto tako, prema tome, ne znam sta ti nije jasno :kafa:
Pa sto ga sloboda proglasi ne perspektivnim i otjera u slovenijiChinaglia je napisao/la:to nigdje nisam napisao, nemoj da mi trpas rijeci u ustanerminh74 je napisao/la:Hajde da ne pricas sa covjekom kojem je pola familije iz tuzle i koji je proveo 2 godine u ratu u tuzli, pa da ne znam kakvo misljenje imaju o zivinicanima i da ih iko smatra tuzlacima, a pogotovo prilucane![]()
pa vidi, svi oni se rode u Tuzli i rodjeni su tuzlaci, eh sad, neko se tako dozivljava, a neko ne.. isto vazi i za podrucje oko Sarajeva, Zenice, Banje Luke, Mostara.. Juka se sam dozivljava kao tuzlak i kada je tako, onda ga i ja dozivljavam tako, Damir isto tako, prema tome, ne znam sta ti nije jasno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
kakve veze ovo ima s temom o kojoj diskutujemonerminh74 je napisao/la:Pa sto ga sloboda proglasi ne perspektivnim i otjera u sloveniji
ne znam ni da je bio u Diti, uglavnom, ako i jeste, ni prvi, a ni posljednji put da u jednom klubu nekoga proglase "neperspektivnim" ili nekvalitetnim.. ovo mi zvuci kao da mislis da su ga trebali uzet samo zato jer je tuzlak
Zato sto se vracamo na to da nije niti tuzlak niti iz slobodeChinaglia je napisao/la:kakve veze ovo ima s temom o kojoj diskutujemonerminh74 je napisao/la:Pa sto ga sloboda proglasi ne perspektivnim i otjera u sloveniji
ne znam ni da je bio u Diti, uglavnom, ako i jeste, ni prvi, a ni posljednji put da u jednom klubu nekoga proglase "neperspektivnim" ili nekvalitetnim.. ovo mi zvuci kao da mislis da su ga trebali uzet samo zato jer je tuzlak
nermine, gledam tekmu sada, cujemo se poslije :kafa:
Zato sto se vracamo na to da nije niti tuzlak niti iz slobode[/quotenerminh74 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:kakve veze ovo ima s temom o kojoj diskutujemonerminh74 je napisao/la:Pa sto ga sloboda proglasi ne perspektivnim i otjera u sloveniji
Zabrani mu onda ti da se osjeca kao tuzlak
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
znao sam da ce bit belaja, cim je ona budala onu sliku postavila 
Nad tobom sunce najljepše sja
nermine javi se da te potucem do koljena i da posramljen odes kuci :kafa:
ipak su dobri momci ovdje, pa ih necu puno :kafa:
haha nisam htio napisat "sarajlijce", da ne bi bilo jace reakcije :mrgreen:pinoglavi je napisao/la:znao sam da ce bit belaja, cim je ona budala onu sliku postavila :lol:
ipak su dobri momci ovdje, pa ih necu puno :kafa:
A potukao si me u cemu?!Chinaglia je napisao/la:nermine javi se da te potucem do koljena i da posramljen odes kuci
haha nisam htio napisat "sarajlijce", da ne bi bilo jace reakcijepinoglavi je napisao/la:znao sam da ce bit belaja, cim je ona budala onu sliku postavila
ipak su dobri momci ovdje, pa ih necu puno
kazi ti meni, ti pjenis, ne pjenim ja :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Namjerno su lose igrali u Sarajevu, kada dodju u svoju Tuzlu truditi ce se.
Ako Sarajlijice Vrabac, Buza i Zahiragic budu prikovani za klupu lagana pobjeda
Ako Sarajlijice Vrabac, Buza i Zahiragic budu prikovani za klupu lagana pobjeda
A ja pjenim kako?Chinaglia je napisao/la:kazi ti meni, ti pjenis, ne pjenim ja
mada vidim kako to ide ja argument ti fol nesto i onda da potvrdis to nesto pises o nekim porazima i pjenjenju, ali konkretno nista
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidis da se zezanerminh74 je napisao/la:A ja pjenim kako?Chinaglia je napisao/la:kazi ti meni, ti pjenis, ne pjenim ja
mada vidim kako to ide ja argument ti fol nesto i onda da potvrdis to nesto pises o nekim porazima i pjenjenju, ali konkretno nista
nermine, naveo sam pet-sest igraca koji su nasi (na razlicite nacine), ti si rekao da vecina nije
nabrojao sam te igrace, a ti si krenuo sa nekim svojim svrstavanjem po gradovima i klubu, ali evo, nije mi mrsko da ti fino elaboriram, a kada procitas, odnosno budes posamaran, idi posramljen u krevet sa sve cuclom u ustima, cisto da ne places i ne probudis ukucane :kafa:
Mirza Teletovic - bivsi kosarkas Sloboda Dite, Tuzla je grad njegovog sazrijevanja i njegova druga kuca, to su njegove rijeci, samim tim je on nas (mozda se sjecas i "poklona" od njega za tuzlake, ako nadjem sliku, postavit cu)
Jusuf Nurkic - porijeklom iz Zivinica (blizu Tuzle), rodjen u Tuzli, samim tim tuzlak rodjenjem (kada se covjek iz jednog mjesta rodi u drugom gradu, npr Tuzla, moze se osjecat tuzlakom, a i ne mora), osjeca se tuzlakom, smatra Tuzlu svojim gradom i ne znam kako ti mozes tvrdit da on nije tuzlak
Elmedin Kikanovic - rodjeni tuzlak, carsijsko dijete, nema tu sta da se prica
Miralem Halilovic - isto kao Kikanovic, carsijsko dijete
Milan Milosevic - bivsi kosarkas Sloboda Dite, tako je i on nas
Damir Mulaomerovic - kao i Jusuf Nurkic, porijeklom negdje blizu Tuzle, rodjen u Tuzli, igrao u Sloboda Diti, zivi u Tuzli, smatra se tuzlakom, takodjer nas covjek i uprkos tome sto je "izdajica", mi tuzlaci ga volimo, gotivimo, postujemo, zato jer je nas, mi smo veliki lokal patrioti i kod nas vlada velika povezanost s nasim ljudima
nabrojao sam te igrace, a ti si krenuo sa nekim svojim svrstavanjem po gradovima i klubu, ali evo, nije mi mrsko da ti fino elaboriram, a kada procitas, odnosno budes posamaran, idi posramljen u krevet sa sve cuclom u ustima, cisto da ne places i ne probudis ukucane :kafa:
Mirza Teletovic - bivsi kosarkas Sloboda Dite, Tuzla je grad njegovog sazrijevanja i njegova druga kuca, to su njegove rijeci, samim tim je on nas (mozda se sjecas i "poklona" od njega za tuzlake, ako nadjem sliku, postavit cu)
Jusuf Nurkic - porijeklom iz Zivinica (blizu Tuzle), rodjen u Tuzli, samim tim tuzlak rodjenjem (kada se covjek iz jednog mjesta rodi u drugom gradu, npr Tuzla, moze se osjecat tuzlakom, a i ne mora), osjeca se tuzlakom, smatra Tuzlu svojim gradom i ne znam kako ti mozes tvrdit da on nije tuzlak
Elmedin Kikanovic - rodjeni tuzlak, carsijsko dijete, nema tu sta da se prica
Miralem Halilovic - isto kao Kikanovic, carsijsko dijete
Milan Milosevic - bivsi kosarkas Sloboda Dite, tako je i on nas
Damir Mulaomerovic - kao i Jusuf Nurkic, porijeklom negdje blizu Tuzle, rodjen u Tuzli, igrao u Sloboda Diti, zivi u Tuzli, smatra se tuzlakom, takodjer nas covjek i uprkos tome sto je "izdajica", mi tuzlaci ga volimo, gotivimo, postujemo, zato jer je nas, mi smo veliki lokal patrioti i kod nas vlada velika povezanost s nasim ljudima
ovaj trans je Tele iznio na parket Mejdana

ma i nermin je nasa krv chini, nemoj na covjeka 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zanimljiva logika.
Inače veliki broj Tuzlaka tzv. "fine graTske raje" (ta "fina graTska raja" obično obilazi utakmice Slobode itd) ima običaj da pljuje po narodu koji dolazi u Tuzlu sa strane (Živinice, Srebrenik, Kalesija, Banovići, Lukavac itd). Kao uništavaju im grad "seljaci", puna Jala i Sloboda "seljaka" nema mjesta za finu graTsku raju itd a čuj sad logike Živinice koje ismijavaju na svakom mjestu i svakoga ko dolazi iz tog naselja sad ide rečenica "sve je to tu"
Za veliki broj Tuzlaka naročito "nad*kane graTske raje" - ko vas ne zna skupo bi vas platio...

Inače veliki broj Tuzlaka tzv. "fine graTske raje" (ta "fina graTska raja" obično obilazi utakmice Slobode itd) ima običaj da pljuje po narodu koji dolazi u Tuzlu sa strane (Živinice, Srebrenik, Kalesija, Banovići, Lukavac itd). Kao uništavaju im grad "seljaci", puna Jala i Sloboda "seljaka" nema mjesta za finu graTsku raju itd a čuj sad logike Živinice koje ismijavaju na svakom mjestu i svakoga ko dolazi iz tog naselja sad ide rečenica "sve je to tu"
Za veliki broj Tuzlaka naročito "nad*kane graTske raje" - ko vas ne zna skupo bi vas platio...
mi smo veliki lokal patrioti i kod nas vlada velika povezanost s nasim ljudima
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Juka je nas navijac, dolazio je na Tusanj u lozu kada smo igrali prosle sezone, dolazio je isto proslo ljeto u Mejdan kada smo igrali protiv Igokeethulkazal je napisao/la:Zanimljiva logika.
mi smo veliki lokal patrioti i kod nas vlada velika povezanost s nasim ljudima![]()
Problem je sa onima koji vise vole neki grad udaljen 200-300 km od Tuzle nego nasu okolinu i Tuzlu. E takvi se sa pravom pljuju.
A i Zivinice nisu kao ostali gradovi, to je prakticno spojeno sa Tuzlom. Busem za 15 minuta dodjes, tako da smo svi na jednom mjestu kada je radni dan ili izlazak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.