Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la filip13 » 10 sep 2016, 23:27

Kawhi je napisao/la:
BijelaCokolada je napisao/la:
Degutantnost koja je pratila košarkašku reprezentaciju započela je proslavom rođendana Jusufa Nurkića uz Cecu, tačnije objavljivanjem snimka dan pred polazak u Rusiju, nastavila se psovanjem Boga selektora Damira Mulaomerovića u trenucima kada gubi živce te na kraju incidentom valjda samo nama karakterističnim.
Jesu li ovi ikad u zivotu poslusali tajm aut bilo kojeg od najvecih trenera sa ovih prostora (Duda,Zeljko,Pesic,Aco,Peras...)
Najavio sam ovo. :kafa:
Kawhi je napisao/la:Sad najveći problem što 'suje boga. :rol:

Sutra na saffu članak "Selektor BiH, inače Tuzlak, psovao Boga i Bosna izgubili od nevjernika Rusa"
:mrgreen:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 sep 2016, 23:28

Vratiti crnce u reprezentaciju ! :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 sep 2016, 23:28

Sarmelino je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Nisam mogao gledati utakmicu, vidim da je katastrofa, jel mi moze neko da kaze sta je dovelo do te situacije izmedju Teletovica i Muse?
Nije nikome jasno. Prvo je Musa se krenuo obračunati sa Mozgovom ali su ih razdvojili igrači i onsa je jedan ruski igrač namjerno zakačio Musu nakon čega je ovaj ostao ležati na podu. Nakon što je ustao Teletović mu je opsovao mater (jasno se vidi na snimku) i onda idu psovke iz publike.
Ne znam, vjerovatno je pukao film Mirzi. Čiatvu utakmicu igra preko neke stvari i uopšte ne sluša selektora a na kraju ni saigrači ne slušaju njega.
Ovo je dosta dublje od psovke i ovdje savez ima ozbiljnog posla.
Kako vidim i bolje sto nisam gledao, a Nurkic je u naslovima samo zbog obracuna sa publikom?
Nurkić je odigrao solidno, možda čak i najbolje, ali je i on uprskao na kraju sve. Uglavnom, seljakluk kakav samo mi možemo napraviti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 10 sep 2016, 23:28

vedex je napisao/la:Zaboravljate koliko godina Teletovic igra za reprezentaciju.. Koliko puta se desio slican incident sa bilo kojim suigracem? Sramota je da Musa ne postuje kapitena i starijeg od sebe :!:
Pa nisu u tramvaju, pa da moraju postovati starije. :kafa:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 10 sep 2016, 23:29

Realno kako ja vidim stvari.
Po meni je Teletović više kriv, zbog toga što u većini akcija je bio statičan, bukvalno čekao loptu na trici i opali. Mali se borio u svakoj utakmici, i u drugoj utakmici je i donio tu pobjedu da tako kažem. On je u tim pubertetskim godinama i naravno da nije formirana ličnost, ali se i večeras trudio i borio. Mislim da mu je Mirza najviše zamjerio pa onu tricu na negdje oko dvije minute do kraja. Kada je bio sam u kontri, vjerovatno ovaj mislio da njega treba sačekat i njemu dati da on proba eto pogađo svaku do tada. Musu naravno da je i publiku ponijela, pa je zato se unio u facu Mozgovu, realno da se u Rusiji igralo i da je ovaj krenuo onako popio bi šamarčinu da sjede na guzicu. Idući napad na iskustvo mu Karasev daje udarac i vidjelo se na podu ja udarac bolan. Eh, sad šta je ko tu kome dobacio ne zna se, ali ono što svakako nije za pohvalu je da **** od kapitena nije prišao do svoga igrača da mu bar pomogne ustati, a on ga još i napada. Mirzi svaka čast do sada, ali realno za reprezentaciju je samo neke zaluđene trice do sada postigao i nikakav aman uspjeh nije donio, dok Musa mali uz Pandžu prije svega je izmamio 50k ljudi na ulice. Musa koji će aBd bit uz pravilan razvoj nosilac ove repke uz sirovu snagu BH koride #0. Ovo se vidi da je nazor sve nekako, napeto. Je l' iko iz Hrvatske repke prigovorio Šariću ili Bogdanoviću kao njihovim tim mladim igračima u seniorskoj repci nakon nekih kikseva nije, nego su samo mogli svi stati uz njih i bilo je svako za svakog. U nas kao da imaju neke grupice, NBA lideri, ovi mlađi, i Kikan, Minja i Gordić. Žao mi je što se ovako dogodilo, ali ima mnogo stvari koje nama običnim smrtnicima neće nikad biti jasne. Ja sam odmah rekao da nema šanse da dobijemo Ruse, i mislim da uz sav splet situacije sada gubimo i u Švedskoj. Da se Bogdom kako Džikić doveo za trenera moglo je ovo na nešto ličit. Ovako iduće kvalifikacije najvjerovatnije bez Teleće glave, sa nekim uvoznim plejom i borbenim Stipanom možda se i čemu nadat i naravno ZRELIJIM PRIJE SVIH NURKIĆEM I MUSOM.
Svako dobro do idućih kvalifikacija :bih: :bih:
Tako blizu, a tako daleko.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2016, 23:29

neurofunk je napisao/la:

0:18 :kafa:

ovo ti nije trebalo ;) Zeljko je ovo dozivio 2005.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2016, 23:29

Oj Musa ko krene na te, iz Krajine sijevace granate :bih:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 sep 2016, 23:30

Ma mi i jesmo bukvalno invalidi, i trebamo se samo bavit odbojkom za invalide, nista drugo i nije za nas, da nije zalosno smijesno bi bilo...
Ovakav chemistry ne bi imala ekipa sacinjena od jevreja i nacista
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 10 sep 2016, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 sep 2016, 23:30

Sad ce pjesma : Tuzla je , zacarani krug , svako dodje na svoj red svako plati svoj dug :lol: :lol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 sep 2016, 23:30

slika

SRCE, PONOS I DIKA OVE J.E.B.E.N.E ZEMLJE ! NE DAJ DŽANANE NA SEBE PA MAKAR PROTIV TEBE BIO LEBRON A KAMOLI MOZGOV :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 10 sep 2016, 23:30

slika

Trebao je ovako Damir Mirzu :kafa:
Zadnja izmjena: BijelaCokolada, dana/u 10 sep 2016, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2016, 23:31

mandraX je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Neka priča ko šta hoće, ali makar Musa igra srcem za repku, dok Nurkića i Teletovića, **** boli za reku.
Treba u repki više mudonja poput Muse, pa bi možda i ova repka nešto uradila.
Ne znam brate sta pricas, ako je iko veceras srce ostavio na terenu onda je to Nurkic...covjek je odigrao strasnu tekmu, borio se ko lav, na kraju ne moze na noge da stane od umora, udaraca, padova...
:thumbup:

Al kaže Mulaomerović da nije bilo tako :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 sep 2016, 23:31

ElCartel11 je napisao/la:Milosevica koji se udara po glavi jer je pogrijesio i sam trazi izmjenu,
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2016, 23:31

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 10 sep 2016, 23:32

Sarmelino je napisao/la:Ma mi i jesmo bukvalno invalidi, i trebamo se samo bavit odbojkom za invalide, nista drugo i nije za nas, da nije zalosno smijesno bi bilo...
Ovakav chemistry ne bi imala ekipa sacinjena od jevreja i nacista
Pa oni bi se ujedinili radi zajednickog cilja. :kafa:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 sep 2016, 23:32

Zip je napisao/la:
Al kad ce ovaj Mula izac i reci nesto ovakvo, javno krivit igrace kad on prvi nosi vecu sramotu od svih njih.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 10 sep 2016, 23:33

lumani je napisao/la:
Tako to radi kapiten na tajm autu.Nas gleda kakve su plafonjere.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 10 sep 2016, 23:33

*p!p!t@* je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Neka priča ko šta hoće, ali makar Musa igra srcem za repku, dok Nurkića i Teletovića, **** boli za reku.
Treba u repki više mudonja poput Muse, pa bi možda i ova repka nešto uradila.
Ne znam brate sta pricas, ako je iko veceras srce ostavio na terenu onda je to Nurkic...covjek je odigrao strasnu tekmu, borio se ko lav, na kraju ne moze na noge da stane od umora, udaraca, padova...
:thumbup:

Al kaže Mulaomerović da nije bilo tako :lol:
Ma ovako bilo sto posto, pratio sam svaku sekundu meca i reakcije i klupe i igraca i navijaca. Nurkicu se nema sta prigovoriti, mozda nije trebao ici na kraju tamo nekom navijacu, mora da mu je psovao majku, ali to nije nesto sto se ne desava na svakoj utakmici.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 sep 2016, 23:33

Zaključak, za sve je kriv Mozgov, ruski ubačeni element :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.